Αγαπημένα τρόφιμα πτώσης

Απολαύστε το φθινόπωρο, από την επιλογή μήλων μέχρι τα φεστιβάλ

Κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών μηνών, όταν η θερμοκρασία τελικά δροσιστεί από τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι ο ιδανικός χρόνος για να ανοίξετε τα παράθυρα (μετά από όλους αυτούς τους μήνες που σφραγίστηκαν με κλιματισμό) και πηγαίνετε για μεγάλους περιπάτους στα υπέροχα πάρκα του Λούισβιλ. Αν δεν έχετε ακόμη, δοκιμάστε να περπατήσετε τη Μεγάλη Τέταρτη Γέφυρα πάνω από τον ποταμό Οχάιο. Επιπλέον, αν είστε σαν εμένα, ήρθε η ώρα να αλλάξετε από παγωτά μεταχειρίζεται σε ζεστά ροφήματα, ντόνατς , και άλλες απολαύσεις πτώση.

Η πτώση είναι η εποχή για μήλο πίτες και κολοκυθάκια lattes. Ακούγεται καλά; Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πού να πάρετε το αγαπημένο φαγητό πτώση σας καθορίσει μέσα και γύρω από Louisville, KY.

Πηγαίνετε την Apple Pickin '!

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της ζωής στο υπέροχο Λούισβιλ είναι η εγγύτητά μας με την εκμετάλλευση αγροκτήματα. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο και θα περιβάλλεται από το πράσινο της Ιντιάνα ή Kentucky γης. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα όταν αναζητάτε μια διασκεδαστική οικογενειακή εκδρομή που κορυφώνεται με φρέσκα, νόστιμα φαγητά. Επισκεφθείτε ένα αγρόκτημα περιοχής για να επιλέξετε μήλα, κολοκύθες, κολοκύθες και ζελέ. Από εκεί, μπορείτε να πιάσετε τη δική σας πτώση, ή να αγοράσετε μία από τις πολλές πίτες και κέικ που είναι διαθέσιμες στα αγροκτήματα. Ναι, έχουν επίσης αγορές και αρτοποιεία στις εκμεταλλεύσεις. Εδώ είναι τα Top 5 Area Farms .

Επισκεφθείτε ένα καφέ

Ένα ζεστό ρόφημα σε ένα δροσερό πρωινό πτώσης είναι ένας άνετος τρόπος για να μπείτε στη χειμερινή περίοδο. Τα καλύτερα καφέ καταστήματα στο Louisville εξυπηρετούν εποχιακά φαγητά όλο το φθινόπωρο.

Σκεφτείτε κολοκυθάκια κολοκυθάκια, κολοκυθάκια κολοκύθας, όλα τα είδη ψητών (υπάρχουν ιδιαίτερα καλά ψημένα αντικείμενα στο Παρακαλώ & Σας ευχαριστώ στο Nulu). Τα καφενεία είναι εξαιρετικά μέρη για να συναντήσετε έναν φίλο και να καλύψετε ή να φέρετε ένα φορητό υπολογιστή και να κάνετε κάποια εργασία.

Επιδόρπια Ειδικής Πτώσης

Πολλά αρτοποιεία ειδικεύονται σε εποχιακές ερήμους.

Αυτό ισχύει στο The Bakery στο Πανεπιστήμιο Sullivan. Ο σεφ Ρόμπιν Ρίτσαρντσον προσθέτει πολλά στοιχεία μοναδικά στο φθινοπωρινό μενού. Σκεφτείτε cupcakes κολοκύθας, καραμέλα μηλόπιτα και ένα δημοφιλές roulade κολοκύθα. Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα μόνο κατά το φθινόπωρο και ενώ οι προμήθειες διαρκούν. Οι πελάτες καλούνται να καλέσουν εκ των προτέρων για να κρατήσουν τις επιλογές τους. Παρόλο που οι τιμές κυμαίνονται στην τιμή, όλα είναι προσιτά. Για παράδειγμα, ένα cupcake κολοκύθας είναι μικρότερο από $ 3 και ένα πλήρες cheesecake κολοκύθας είναι περίπου $ 20. Οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές για να παίρνεις στο σπίτι μερικές απολαύσεις για όλη την οικογένεια! Παρακάτω είναι μια λίστα με ό, τι έχει εξυπηρετηθεί στο παρελθόν, βέβαια, οι επιλογές ποικίλλουν.

Αναρωτιέστε πότε μπορείτε να σταματήσετε για την πίτα κολοκύθας σας; Οι ώρες λειτουργίας του Παντοπωλείου στο Πανεπιστήμιο Sullivan είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 6:30 π.μ. έως 6 μ.μ. και Σάββατο 7 με 4 μ.μ. Αν σας ενδιαφέρει, καλέστε (502) 452-1210 ή επισκεφθείτε το TheBakeryofLouisville.com για μια ενημερωμένη λίστα επιλογές και μια πιθανή αλλαγή όταν ο φούρνος είναι ανοικτός για επαγγελματικούς σκοπούς.

Παρακολουθήστε ένα φεστιβάλ πτώσης

Από εκθέσεις τέχνης μέχρι δωρεάν αποκριές , υπάρχουν πολλά φεστιβάλ πτώσης μέσα και γύρω από το Louisville.

Και το χρονοδιάγραμμα έχει νόημα, οι μήνες φθινοπώρου είναι η τέλεια στιγμή για να περάσετε το χρόνο έξω. Παρόλο που δεν μπορώ να εγγυηθώ τι θα είναι στο μενού σε κάθε φεστιβάλ πτώσης, υπάρχει σχεδόν πάντα φαγητό, ειδικά της εποχιακής ποικιλίας. Εάν δεν βρίσκετε τα φρέσκα τρόφιμα που ψάχνετε - επειδή είναι αλήθεια ότι πολλά φεστιβάλ είναι βαριά για τα σκυλιά καλαμποκιού και τα κέικ χοάνη-βγείτε έξω σε μια αγορά αγροτών περιοχή. Μια πλάγια στάση σε μια αγορά αγροτών θα σας εξασφαλίσει να επιστρέψετε στο σπίτι με μια σακούλα με φρέσκα προϊόντα. Η αγορά αγροτών αγροκτημάτων Bardstown είναι ένα από τα αγαπημένα και αν φτάσετε στην αγορά Flea Off , θα βρείτε πληθώρα τροφίμων μαζί με ζωντανή μουσική και θησαυρούς.