Το αγρόκτημα του Huber στο Starlight, Ιντιάνα

Το Farm Huber στο Starlight, Indiana , είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε κάποιο ποιοτικό οικογενειακό χρόνο, ειδικά με το πάρκο των παιδιών και το ζωολογικό κήπο Petting ως την κεντρική δραστηριότητα. Τα παιδιά θα λατρεύουν τη σίτιση των ζώων, και υπάρχουν πολλά για τους ενήλικες και τα μεγαλύτερα παιδιά να κάνουν επίσης. (A συν για τους γονείς: Η μετάβαση στον ζωολογικό κήπο είναι μια καλή δικαιολογία για να αγοράσετε ένα μπουκάλι κρασί από το οινοποιείο Huber.)

Πού βρίσκεται το Starlight του Huber;

Το Starlight, Ιντιάνα είναι περίπου 45 λεπτά σε μια ώρα έξω από το Louisville .

Η έξοδος δεν είναι πολύ κακή, αν και μερικοί από τους δρόμους είναι στενοί και πολύ καμπυλωτοί. Ωστόσο, ο δρόμος προς τον Huber από τον κεντρικό δρόμο χαρακτηρίζεται πολύ καλά με πινακίδες, οπότε, αν και βρίσκεται στη μέση του πουθενά, θα έχετε μια δύσκολη στιγμή να χαθείτε προσπαθώντας να φτάσετε εκεί.

Γύρω από το αγρόκτημα

Υπάρχουν δύο διαφορετικά τμήματα της φάρμας του Joe Huber - το αγρόκτημα και το εστιατόριο και ο οπωρώνας και το οινοποιείο. Το Farm and Restaurant του Huber είναι το πρώτο μέρος που θα συναντήσετε και θα πρέπει να περάσετε αυτό για να φτάσετε στο οπωρώνα, στο οινοποιείο και στο ζωολογικό κήπο.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Το πάρκο των παιδιών και το ζωολογικό κήπο Petting στο αγρόκτημα Huber είναι ανοιχτά από την 1η Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου. Η περιοχή είναι ακάλυπτη, οπότε φροντίστε να έχετε αντηλιακό για τις επιπλέον ηλιόλουστες μέρες. Το πάρκο των παιδιών, επίσης, δέχεται μόνο μετρητά, οπότε θα θέλατε να σιγουρευτείτε ότι σταματάτε από ένα ΑΤΜ στο δρόμο προς τα κάτω, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ότι βρίσκεστε στη μέση του πουθενά με τίποτα άλλο από μια άχρηστη χρεωστική κάρτα.

Η γενική είσοδος στο πάρκο είναι $ 5, αν και ορισμένες δραστηριότητες έχουν επιπλέον κόστος. Θυμηθείτε να φέρετε τετράγωνα ώστε να μπορείτε να αγοράσετε τρόφιμα για τα ζώα.

Δημοφιλή Χαρακτηριστικά Παιδικού Αγρόκτημα