Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Sunday River

Το χιονοδρομικό κέντρο Sunday River στο Newry, το Maine φιλοξενεί οκτώ διασυνδεδεμένες βουνοκορφές με ποικίλα εδάφη, δραστηριότητες και καταλύματα. Το θέρετρο για πρώτη φορά άνοιξε το 1959 και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επισκέφθηκε θέρετρα στο κράτος. Το Sunday River είναι περίπου 90 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Πόρτλαντ, τρεις ώρες από τη Βοστώνη και λίγο πάνω από τα σύνορα από το Νιού Χάμσαϊρ.

Το Sunday River έχει βάθος 800 πόδια και ανώτατο ύψος 3.140 ποδιών.

Το θέρετρο βλέπει περίπου 167 ίντσες χιονόπτωσης το χρόνο και έχει ένα εκτεταμένο οπλοπλάνου οπλοστάσιο πάνω από 2.000 όπλα. Μόλις γίνει όλο αυτό το χιόνι, το Sunday River μπορεί να υπερηφανεύεται για 870 μικρά στρέμματα και 135 μονοπάτια και πρασιές που τρέχουν περισσότερο από 50 μίλια στις οκτώ διαφορετικές κορυφές. Η μέση σεζόν σκι ξεκινά από τις αρχές Νοεμβρίου έως τα τέλη Απριλίου.

Μόλις 6 μίλια μακριά από το θέρετρο βρίσκεται η πόλη Bethel με ιστορικό χωριό, επιλογές για πεζοπορία και κατασκήνωση, καθώς και μια διευρυνόμενη σκηνή εστιατορίου. Το Sunday River προσφέρει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο το χειμώνα σε προορισμούς εντός της πόλης για την ευκολία των επισκεπτών.

Κατά τη θερινή περίοδο, θα βρείτε εξαιρετικό γκολφ, ορεινή ποδηλασία, φερμουάρ και πολλά άλλα στην περιοχή. Τόσο το Sunday River όσο και το αδελφό του θέρετρο Sugarloaf Ski Resort στην κοιλάδα Carrabassett λειτουργούν από το Boyne Resorts, το οποίο διοικεί άλλα δέκα χιονοδρομικά κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με ένα άλλο στη Νέα Αγγλία.

Εδαφος

Το Sunday River Ski Resort έχει 870 στρέμματα σκι. 2,340-πόδι κατακόρυφη πτώση (2η μεγαλύτερη σε Maine, 6η μεγαλύτερη στη Νέα Αγγλία)? 33% αρχάριος, 36% ενδιάμεσος, 31% εμπειρογνώμονας / προχωρημένος.

Το Sunday River Ski Resort αποτελείται από οκτώ διασυνδεδεμένες βουνοκορφές με έδαφος για όλα τα επίπεδα.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια μιας ημέρας που αγοράστηκαν κατά την άφιξη στο Sunday River Ski Resort ξεκινούν από $ 89 για ενήλικες (18-64), $ 70 για εφήβους (13-18) και $ 60 για παιδιά (6-12) και ηλικιωμένους (65+) μέχρι τις Πέμπτες. Τα σαββατοκύριακα και οι αργίες ξεκινούν από $ 105 για ενήλικες (18-64), $ 79 για εφήβους (13-18) και $ 69 για παιδιά (6-12) και ηλικιωμένους (65+).

Παιδιά 5 και κάτω και ηλικιωμένοι 80+ μπορούν να λάβουν δωρεάν περάσματα.

Οι εκπτώσεις προσφέρονται για μισές μέρες, μόνο για αρχάριους, πολυήμερα πακέτα, κατοίκους του Maine και του Νιού Χάμσαϊρ, στρατιωτικές και εισιτήρια που έχουν ληφθεί ηλεκτρονικά εκ των προτέρων.

Φαγητό και ποτό

Το Sunday River Ski Resort προσφέρει πολλές γευστικές γαστρονομικές εμπειρίες, όπως το The Grocery Mountain, ένα παντοπωλείο με τμήμα κρασιού και μπίρας. Εξερευνήστε τη γύρω περιοχή του Bethel για περισσότερες επιλογές.

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Ενοικιάσεις εξοπλισμού σκι και σνόουμπορντ μπορούν να γίνουν στο South Ridge Lodge, όπου υπάρχει επίσης ένα παιδικό κατάστημα στο SnowSports School Children's Center. Για να αγοράσετε ή να φροντίσετε τα δικά σας εργαλεία, το κύριο κατάστημα σκι και το κατάστημα επισκευής βρίσκεται επίσης στο South Ridge Lodge. Επίσης, θα βρείτε φυλάκια στο Barker Lodge, το White Cap Lodge, το Grand Summit Hotel και το Jordan Hotel.

Μαθήματα και κλινικές

Το Sunday River Ski Resort προσφέρει ιδιωτικές κλινικές για όλες τις ηλικίες και τις ικανότητες. Συνιστάται ιδιαίτερα η κράτηση. Ομαδικά μαθήματα είναι διαθέσιμα μέχρι την ημέρα ή την εποχή για ενήλικες και παιδιά για τόσο χαμηλά όσο $ 19 για μια περίοδο 90 λεπτών, εάν μένετε στο θέρετρο.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για το σκι και το snowboarding που διατίθενται στο Sunday River, αν και οι περισσότεροι εξακολουθούν να είναι έξω έξω στο χιόνι. Παρακάτω είναι μερικές επιλογές:

Κατάλυμα

Στο Sunday River Resort, θα βρείτε μερικά ξενοδοχεία και περισσότερα από 100 condos, με συνολική χωρητικότητα 6.000 ατόμων στο βουνό. Η γύρω πόλη Bethel διαθέτει επιπλέον χωρητικότητα 2.000 ατόμων με πολλές επιλογές διαμονής, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών πανδοχείων και εξοχικών σπιτιών, B & B και μοτέλ.