Καρναβάλι Victory Προφίλ Κρουαζιερόπλοιο

Καρναβάλι "Διασκέδαση Ship" νίκη είναι δημοφιλής με λάτρεις της κρουαζιέρας

Όταν το Carnival Victory ξεκίνησε το 2000, το mega-liner ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πλοία, ζυγίζοντας 102 χιλιάδες τόνους, με μήκος 893 πόδια και πλάτος 116 πόδια. Παρόλο που πολλά μεγάλα πλοία ξεκίνησαν από την Καρναβαλική Νίκη , εξακολουθεί να μεταφέρει μια μικρή πόλη 2.758 επιβατών και 1.150 πλήρωμα.

Η καρναβαλική νίκη είναι ένα αδελφοποιημένο πλοίο σε έξι άλλα πλοία του στόλου της καρναβαλιού , όπως η Καρναβαλική κατάκτηση, η καρναβαλική ελευθερία, η καρναβαλική δόξα, η καρναβαλική ελευθερία , η καρναβαλική ηλιοφάνεια (αρχικά ονομάστηκε το καρναβαλικό πεπρωμένο ) και η καρναβαλική αξία .

Όπως τα αδελφά πλοία της, η καρναβαλική νίκη είναι ένα παραδοσιακό "Fun Ship", με πολλές δραστηριότητες συμμετοχής και πάρτι.

Το θέμα και η διακόσμηση της καρναβαλικής νίκης είναι οι θάλασσες του κόσμου. Κάθε δημόσιο δωμάτιο ονομάζεται για ένα σημαντικό σώμα νερού. Δεν αποτελεί έκπληξη, το βασικό χρώμα είναι πράσινο και κάθε σκιά είναι παρούσα. Για παράδειγμα, το εννιακόσιο αίθριο αίθριο του Ωκεανού Hall έχει κιτρινοπράσινο χαλί και τοίχους και ένα πράσινο βιτρό παράθυρο για το ανώτατο όριο. Ορισμένα από τα άλλα χαλιά έχουν χρώμα φιστίκι, και το πράσινο θέμα κυλούν επάνω και επάνω σε όλο το πλοίο.

Νύχτα στην καρναβαλική νίκη

Όπως και πολλά Καρναβάλι πλοία, δεν θα βαρεθείτε στην καρναβαλική νίκη ! Τη νύχτα, υπάρχουν πολλές επιλογές. Υπάρχουν δύο μεγάλες όμορφες τραπεζαρίες - τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό. Αν θέλετε να παίξετε, το South China Sea Club είναι ένα από τα μεγαλύτερα καζίνο, με περισσότερα από 300 κουλοχέρηδες. Το καλαίσθητο σαλόνι καραϊβικής τριών επιπέδων για μη καπνίζοντες διαθέτει περιστρεφόμενο σκηνικό, υπέροχο ήχο και καθίσματα και στα τρία επίπεδα.

Το σαλόνι διαθέτει δύο βενζινάδικες, μεγάλης κλίμακας παραγωγές επί του σκάφους για κάθε κρουαζιέρα.

Υπάρχουν επίσης μικρά οικεία μπαρ, όπως η Κασπία, που διαθέτουν (φυσικά) χαβιάρι και σαμπάνια. Το τζαζ Black & Red Seas Club δεν είναι διακοσμημένο με πράσινο, αλλά με κόκκινο και μαύρο χρώμα. Άλλα μπαρ και σαλόνια όπως το Irish Sea Bar, το Αθλητικό Μπαρ του Αιγαίου και το Αδριατικό Σαλόνι διατηρούν επίσης το ναυτικό θέμα.

Είναι σχεδόν σαν ο σχεδιαστής, Joe Farcus, ήρθε με ολόκληρο το σύμπαν των ωκεανών στη γη, και στη συνέχεια σχεδίασε ένα δωμάτιο για κάθε ένα από τα καρναβάλι νίκη για να ταιριάζει!

Ημέρα κατά την καρναβαλική νίκη

Αν είστε λάτρης της ημέρας, η καρναβαλική νίκη έχει και κάτι για σας. Η πισίνα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα νεροτσουλήθρα στη θάλασσα, σε απόσταση άνω των 200 ποδιών. Υπάρχουν τακτοποιημένα καταστρώματα για ηλιοθεραπεία που βρίσκονται ανάμεσα σε δύο πισίνες και αρκετές υδρομασάζ. Αν είστε σε αυτο-περιποίηση, το Nautica Spa 15.000 τετραγωνικών ποδιών πρέπει να καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Υπάρχει ένα γυμναστήριο με διάδρομους, σκάλα, ποδήλατα, μηχανές βάρους και δωρεάν βάρη. Το καλύτερο μέρος για το γυμναστήριο είναι η θέα - τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή σάς επιτρέπουν να δουλέψετε και να δείτε τον κόσμο γύρω σας. Υπάρχει επίσης ένα κατάστρωμα τζόκινγκ γύρω από το καπνό. Ο χώρος μπουφέ Lido, ονομάζεται το μεσογειακό εστιατόριο, έχει ένα τεράστιο φεγγίτη και είναι διακοσμημένο σαν μια νησιωτική βίλα, καθιστώντας το ένα ευχάριστο μέρος για πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα. Τα παιδιά θα αγαπήσουν το "Camp Carnival" και το παιδικό club των δύο επιπέδων, το οποίο διαθέτει εξωτερική πισίνα.

Καμπίνες νίκης καρναβαλιού

Οι καμπίνες του Victory είναι καλές, με εσωτερικά στάνταρ που είναι κατά μέσο όρο 195 τετραγωνικά πόδια και οι εξωτερικές καμπίνες 220 τετραγωνικών ποδιών.

Η διακόσμηση είναι κάπως σπαρτιατική, αλλά πάνω από το 60% των δωματίων έχουν θέα στον ωκεανό, ενώ το 60% αυτών έχουν μπαλκόνια. Σημειώστε ότι τα μπαλκονισμένα δωμάτια είναι μικρότερα από αυτά με θέα στον ωκεανό, επειδή το μπαλκόνι καταλαμβάνει μέρος του χώρου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Οι σουίτες διαθέτουν επίσης μπανιέρες στα λουτρά.

Εάν όλα αυτά τα υψηλής ενέργειας, συναρπαστικά χαρακτηριστικά σας απευθύνονται σε εσάς, τότε θα αγαπήσετε την καρναβαλική νίκη . Για όσους αναζητούν λιγότερα πλήθη και πιο οικεία εμπειρία, τότε αυτό ίσως να μην είναι το πλοίο για εσάς. Αυτό είναι το ωραίο πράγμα για την κρουαζιέρα, υπάρχει ένα πλοίο για τις διαθέσεις όλων!