Φυσική μάσκα προσώπου για φυσιολογικό και ξηρό δέρμα

Μια μάσκα προσώπου είναι ένα από τα βασικά μέρη ενός επαγγελματικού προσώπου . Παίρνει θέσεις μετά τον καθαρισμό, την ανάλυση του δέρματος, την απολέπιση , τις εκχυλίσεις και το μασάζ, και πριν από την τελική εφαρμογή ορού, ενυδατικής κρέμας και αντηλιακού. Μπορεί επίσης να είναι μέρος ενός σπιτιού προσώπου - και μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε τη δική σας προσωπική μάσκα προσώπου.

Οι μάσκες προσώπου αντιμετωπίζουν τον ιδιαίτερο τύπο ή την κατάσταση του δέρματός σας. Εάν είστε ξηροί ή αφυδατωμένοι, η μάσκα προσώπου θα πρέπει να ενυδατώνει το δέρμα σας.

Εάν το δέρμα σας είναι κόκκινο ή φλεγμονώδες, η μάσκα πρέπει να ηρεμήσει και να μαλακώσει. Εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό και συμφορημένο, η μάσκα προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση ακαθαρσιών από το δέρμα.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι μάσκες:

Οι μάσκες προσώπου γενικά παραμένουν στο δέρμα σας για 10-15 λεπτά. Αφού η μάσκα έχει κάνει τη δουλειά της, την αφαιρείτε και ολοκληρώνετε την περιποίηση του προσώπου σας με την εφαρμογή του τόνερ, του ορού, της ενυδατικής κρέμας, της κρέμας ματιών, του βάλσαμου για τα χείλη και αν είναι αντιηλιακής ημέρας.

Μπορώ να κάνω τη δική μου μάσκα προσώπου;

Απολύτως! Εδώ είναι μια βασική μάσκα προσώπου που χρησιμοποιεί γαλλική πράσινη πηλό, η οποία αντλεί ακαθαρσίες στην επιφάνεια του δέρματος, διεγείρει την κυκλοφορία, και απορροφά το σμήγμα.

Είναι σχετικά φθηνό - $ 11 για μια λίβρα - που θα κάνει πολλές μάσκες. Δεν θέλετε να κάνετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε για μια μάσκα προσώπου γιατί δεν θα κρατήσει. Μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας αυτή τη μάσκα προσώπου μία φορά την εβδομάδα, αν θέλετε.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ

Άλλες ιδέες για σπιτικά πρόσωπα και μάσκες προσώπου

Τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά, το γάλα, το γιαούρτι, το μέλι και τα αυγά είναι διασκεδαστικό να πειραματιστούν και δεν θα τα βρείτε σε σπα, λόγω της άνεσης και της υγιεινής.

Χρησιμοποιήστε όμως οργανικά συστατικά. Δεν θέλετε να τοποθετήσετε φυτοφάρμακα στο πρόσωπό σας. Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα συστατικά για οικιακές προσώπου και μάσκες προσώπου και τα οφέλη τους: