Το κόστος της διανυκτέρευσης και του πρωινού

Σημαντικές πληροφορίες για τους υποψήφιους Innkeepers

Θέλεις να ανοίξεις το δικό σου κρεβάτι και πρωινό; Μια κοινή παρερμηνεία μεταξύ των επίδοξων φυτωρίων είναι ότι θα χρειαστείτε το χρηματικό ποσό του νικητή του λαχείου για να ανοίξετε την επιχείρησή σας.

Ενώ έχετε μεγάλο όγκο ρευστών περιουσιακών στοιχείων, θα έχετε χωρίς αμφιβολία περισσότερη ελευθερία και ειρήνη, εξακολουθεί να είναι πιθανό (αν και απίθανο) να ξεκινήσετε ένα bed and breakfast χωρίς μεγάλη κεφαλαιακή επένδυση.

Ένας σημαντικός παράγοντας για τον καθορισμό πόσο κεφάλαιο θα χρειαστείτε είναι αν έχετε ήδη ένα κατάλληλο κτίριο για το κρεβάτι σας και το πρωινό σας.

Ο φυσικός χώρος, ανεξάρτητα αν ενοικιάζετε ή εξετάζετε την αγορά του ακινήτου, θα είναι πάντα το μεγαλύτερο κόστος σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τον σημερινό χώρο διαβίωσης για το κρεβάτι και το πρωινό τους. Αυτό όχι μόνο διατηρεί το αρχικό κόστος λειτουργίας κάτω αλλά και προσθέτει ένα επίπεδο ζεστασιάς και αυθεντικότητας που βρίσκεται μόνο σε ένα σπίτι.

Η Eleanor Ames, που είναι επαγγελματίας επιστήμονας πιστοποιημένης οικογένειας καταναλωτών και ένας συνταξιούχος κρεβατοκάμαχος που έτρεξε το Bluemont Bed and Breakfast στο Luray της Βιρτζίνια μαζί με τον σύζυγό της, προειδοποιεί τους νέους επιστήμονες ότι ανεξάρτητα από το πόσο καλά προβλέπετε το κόστος, από ό, τι αναμένετε να δαπανήσετε, ειδικά κατά το πρώτο έτος λειτουργίας.

Εκτιμώμενα έξοδα για βασικά στοιχεία

Ενώ δεν υπάρχει τρόπος να προσδιορίσετε με ακρίβεια το κόστος σας, είναι σημαντικό να καθορίσετε μια τυχαία εκτίμηση του τι μπορείτε να περιμένετε να ξοδέψετε για βασικά στοιχεία για την επιχείρησή σας.

Εκτός από το κόστος των κτιρίων και των τροφίμων, οι οποίες είναι αδύνατον να εκτιμηθούν δεδομένης της διχοτόμησης των τιμών των ακινήτων και των τροφίμων σε ολόκληρο τον έθνο, οι άλλες δαπάνες, όπως τα στρώματα και οι τιμές επίπλων, διαφέρουν πολύ λίγο από την κατάσταση και μπορούν να υπολογιστούν χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες . Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα έξοδα προσωπικού (όπως οι υπάλληλοι) δεν περιλαμβάνονται επειδή είναι προαιρετικά και ο μισθός καθορίζεται από την κατάσταση απασχόλησής τους.

Εκτιμήστε τα δικά σας έξοδα εκκίνησης

Για να καθορίσετε το πραγματικό σας προβλεπόμενο κόστος, χρησιμοποιήστε τον παραπάνω οδηγό, μαζί με τις πληροφορίες που συλλέξατε για να ολοκληρώσετε αυτήν την εκτίμηση κόστους εκκίνησης: