Μάθετε γιατί πρέπει να πάτε στην Κίνα το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο στην Κίνα είναι μακράν η καλύτερη στιγμή για να είστε εδώ. Οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα είναι πιο ήπιες χωρίς τις ακραίες συνθήκες που μπορείτε να ζήσετε το χειμώνα και το καλοκαίρι και χωρίς το υγρό περιβάλλον που θα ζήσετε την άνοιξη. Ενώ οι ημέρες γίνονται όλο και πιο σύντομες, μπορείτε να έχετε ζεστό καιρό τις μέρες του καιρό μέχρι το Νοέμβριο στο βόρειο και το κεντρικό τμήμα της Κίνας και στο νότο, θα βρείτε ότι μπορεί ακόμα να είναι αρκετά ζεστό.

Ανάλογα με το πού βρίσκεστε, μπορείτε να δείτε μερικά φύλλα που αλλάζουν χρώμα. Τα δέντρα Gingko είναι ιδιαίτερα όμορφα το φθινόπωρο. Τα φύλλα μετατρέπονται σε λαμπερό χρυσό και μπορούν να μετατρέψουν ένα πεζοδρόμιο σε έναν πραγματικό δρόμο κίτρινων τούβλων.

Το πιο ένδοξο πράγμα για την ύπαρξη στην Κίνα το φθινόπωρο είναι ότι θα βρείτε ότι μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο έξω από τις πόρτες και να είστε πολύ άνετοι. Είναι η ιδανική στιγμή για να δει κανείς το Σινικό Τείχος, καθώς πιθανότατα θα δείτε κάποια χρώματα πτώσης. Είναι μια μεγάλη στιγμή για να κάνετε κάθε είδους πεζοπορία αφού θα το βρείτε αρκετά στεγνό. Και, εκτός από τις διακοπές του Οκτωβρίου (για την Εθνική Ημέρα την 1η Οκτωβρίου - βλ. Παρακάτω), η πτώση βλέπει λιγότερους ταξιδιώτες, έτσι τα αξιοθέατα δεν θα είναι τόσο γεμάτα όπως είναι το καλοκαίρι όταν τα σχολεία είναι έξω.

Διακοπές διακοπές στην Κίνα

Στις αρχές του φθινοπώρου βλέπουμε αρκετές μεγάλες διακοπές στην Κίνα. Το Φεστιβάλ του Μεσαίου Φθινοπώρου είναι ένα αφιέρωμα στην πτώση του εαυτού του, γιορτάζοντας το πλήρες φεγγάρι με τα φεγγάρια και μια μέρα ελεύθερη.

Η 1η Οκτωβρίου είναι η Εθνική Ημέρα της Κίνας που συγκεντρώνει μεγάλες δημόσιες αργίες και συνήθως 3-5 ημέρες μακριά για τους εργαζόμενους και τα παιδιά των σχολείων.

Εθνική Ημέρα της Κίνας
Η Κίνα ξεκινά την εθνική γιορτή της κάθε εβδομάδας κάθε εβδομάδα.

Γιορτάζοντας την αμερικανική ημέρα των ευχαριστιών
Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, εδώ είναι η σέσουλα για τον εορτασμό των Ευχαριστιών (Αμερικανοί.

Συγγνώμη καναδούς, οι Κινέζοι αγνοούν τη δική σας.) Στην Κίνα.

Δευτερεύουσες δραστηριότητες

Προβολή του φύλλου πτώσης : Αν έρχεστε στην Κίνα για να δείτε τα χρώματα πτώσης, τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βγείτε από τις μεγάλες πόλεις και στη φύση. Ενώ είναι κατανοητά δύσκολο να φανταστεί κανείς το φυσικό τοπίο όταν κάθεστε σε κυκλοφοριακή συμφόρηση του Πεκίνου, μόνο μία ώρα έξω από την πόλη είναι το Σινικό Τείχος, ένα φανταστικό μέρος για να δείτε τα χρώματα πτώσης. Διάσημα μέρη για να δείτε όμορφα τοπία πτώσης περιλαμβάνουν το Σινικό Τείχος .

Επαρχία Σιτσουάν: Το φυσικό πάρκο Jiuzhaigou είναι ένα από τα πιο ένδοξα μέρη για να δείτε φύλλωμα πτώσης. Το ίδιο το απόθεμα είναι ένα όμορφο φυσικό πάρκο με ορεινές λίμνες και ζωντανά χρώματα.

Επαρχία Anhui: Η περιοχή της κίτρινης οροσειράς είναι γνωστή για το σκηνικό της καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά η πτώση χορηγεί μοναδικές αποχρώσεις καθώς τα φύλλα που καλύπτουν τα βουνά αλλάζουν τα χρώματα.

Xinjiang Αυτόνομη Περιφέρεια: υπάρχουν πολλά γραφικά σημεία στο Xinjiang που προσφέρουν όμορφα χρώματα του φθινοπώρου συμπεριλαμβανομένου του φυσικού αποθέματος Kanas.

Απολαμβάνοντας την ύπαιθρο

Εάν μπορείτε να προγραμματίσετε ένα μέρος του ταξιδιού σας για να σας βγάλει από τις μεγάλες πόλεις και στην ύπαιθρο, τότε το φθινόπωρο είναι μια φανταστική στιγμή για να το κάνετε. Αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να ταξιδέψετε σε όλη τη χώρα για να πάρετε σε μερικές ωραίες υπαίθριες δραστηριότητες.

Υπάρχουν πολλές ημερήσιες εκδρομές και εκδρομές από μεγάλες πόλεις όπως το Πεκίνο και η Σαγκάη που προσφέρουν υπαίθρια περιπέτεια. Στην πραγματικότητα, φροντίστε να αφιερώνετε πολύ χρόνο σε πάρκα και να κάνετε περιπάτους στις πόλεις που επισκέπτεστε και θα επωφεληθείτε από τον ένδοξο καιρό πτώσης.