Καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε τα Studios Hollywood της Disney

Η επιλογή του σωστού μήνα, της ημέρας και της ώρας της ημέρας μπορεί να κάνει όλες τις διαφορές

Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το Hollywood Studios της Disney, το οποίο μέχρι το 2008 ήταν γνωστό ως Disney MGM Studios. Στις ΗΠΑ, είναι το πέμπτο πιο δημοφιλές πάρκο ψυχαγωγίας. Γνωρίζοντας αυτό, ίσως είναι καλό να γνωρίζετε πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε.

Με το άνοιγμα του Star Tours το 2011, τη συνεχή δημοτικότητα της Toy Story Mania, του Πύργου της Τρομοκρατίας και του Rock n 'Rollercoaster, μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε όλα όσα θέλετε.

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε όλα εξαρτάται από εσάς. Μένετε στο Disney Resort ή όχι; Αν είστε ή δεν είστε, μπορείτε να προσδιορίσετε την ημέρα που ίσως είναι η καλύτερη για εσάς.

Καλύτερη εποχή του χρόνου

Όταν σχεδιάζετε τις διακοπές σας Disney , θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε την εποχή του χρόνου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, τότε μπορείτε να εστιάσετε στην ημέρα και στο χρόνο που λειτουργεί καλύτερα για το ταξίδι σας. Οι περισσότεροι μήνες στη Disney έχουν ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους εύχρηστους οδηγούς μήνα στη μέρα στο Disney World που σας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για να ξέρετε τι να περιμένετε.

Αν ψάχνετε για λιγότερους ανθρώπους που συγκεντρώνουν τα πάρκα, τότε τα καλύτερα στοιχήματα σας είναι πιθανώς το Μάιο, μετά την άνοιξη, στα μέσα Αυγούστου πριν από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας και στις αρχές Δεκεμβρίου μετά το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών και πριν από το χειμερινό διάλειμμα.

Όσον αφορά τις καλύτερες ημέρες για να επισκεφθείτε, εξαρτάται από το εάν μένετε σε Disney Resort ή όχι. Εάν είστε επισκέπτης θέρετρο, τότε ίσως να θέλετε να επωφεληθείτε από το Disney Resort "Magic Hours." Αυτό είναι ένα perk που είναι μόνο για τους επισκέπτες του Disney Resort, το οποίο σας επιτρέπει να εισέλθετε στο πάρκο μια ώρα νωρίτερα ή σας επιτρέπει να φύγετε μια ώρα αργότερα.

Disney Resort Guests

Εάν μένετε σε ένα θέρετρο που ανήκει στην Disney, τότε κατευθυνθείτε στο Hollywood Studios ένα πρωινό της Παρασκευής για μια επιπλέον "Μαγική ώρα ". Εάν προτιμάτε να επισκεφθείτε το βράδυ για να πιάσετε Fantasmic !, σχεδιάστε να κατευθυνθείτε στο Hollywood Studios για ένα βράδυ της Τετάρτης και θα είστε σε θέση να παραμείνετε ανοιχτοί και να παίζετε μετά το κλείσιμο του πάρκου για τους μη φιλόξενους επισκέπτες.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πρόγραμμα της Disney προτού στερεοποιήσετε τα σχέδιά σας, το πάρκο μπορεί να κλείσει ή να ακυρώσει μαγεία για ειδικές εκδηλώσεις.

Δεν μένει σε Disney Resort

Εφόσον τα Hollywood Studios φιλοξενούν συνήθως ώρες μαγικών τις Τετάρτες και τις Παρασκευές, αποφύγετε την επίσκεψη εκείνων των ημερών, αν δεν μένετε σε Disney Resort. Το πάρκο θα είναι γεμάτο με τους επισκέπτες θέρετρο που πιθανότατα σχεδιάζουν να επωφεληθούν από αυτό το perk. Εάν επισκεφθείτε μια διαφορετική ημέρα, τότε πιθανότατα θα δείτε πολύ λιγότερη συμφόρηση, αν και τα δημοφιλή αξιοθέατα όπως το Star Tours θα έχουν ακόμα μια γραμμή τις περισσότερες φορές του χρόνου.

Καλύτερη ώρα της ημέρας

Αν σκοπεύετε να περάσετε την ημέρα στο πάρκο, επικεφαλίστε εκεί το πρώτο πράγμα το πρωί την ημέρα που έχετε επιλέξει.

Εάν χρησιμοποιείτε το σύστημα μεταφοράς Disney, επιτρέψτε τουλάχιστον 30 λεπτά χρόνου ταξιδίου. Εάν οδηγείτε τον εαυτό σας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος. Θα πρέπει να περιμένετε όταν ανοίξει το πάρκο και προχωρήστε απευθείας στο αγαπημένο σας αξιοθέατο.

Το FastPass κόβει την ώρα γραμμής

Η υπηρεσία FastPass + της Disney προστέθηκε ως ένας τρόπος για τους πελάτες να περιορίσουν τις περιπλανήσεις για δημοφιλή αξιοθέατα στα πάρκα τους. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για τη χρήση της υπηρεσίας FastPass + - περιλαμβάνεται στην εισαγωγή του θεματικού πάρκου σας.

Αν και, όσο πιο γρήγορα παίρνετε την εισαγωγή στο πάρκο σας, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να εγγραφείτε για κρατήσεις FastPass για βόλτες, συναυλίες και συναντήσεις χαρακτήρων. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τις επιλογές FastPass 30 ημέρες νωρίτερα. Και, εάν διαμένετε σε Disney Resort, μπορείτε να κάνετε κρατήσεις 60 ημέρες νωρίτερα. Οι επιλογές FastPass μπορούν επίσης να γίνουν την ίδια ημέρα σε ένα περίπτερο FastPass στο θεματικό πάρκο ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My Disney Experience.

Εάν δεν έχετε εξασφαλίσει τις κρατήσεις FastPass πριν φτάσετε στο πάρκο, τότε σκεφτείτε να στείλετε το ταχύτερο μέλος του κόμματός σας σε ένα περίπτερο ή να κάνετε κρατήσεις από την εφαρμογή για να εξασφαλίσετε τις επιλογές FastPass για αξιοθέατα αργότερα την ημέρα. Toy Story Mania έχει συνήθως τη μακρύτερη γραμμή και τρέχει έξω από το FastPass για την μέρα το πρωί κατά τη διάρκεια των πιο δραστήριων χρόνων του έτους.

Φανταστικά Πυροτεχνήματα

Αν προτιμάτε μια επίσκεψη το βράδυ στο Hollywood Studios και θέλετε να πιάσετε το "Fantasmic!" Πυροτεχνήματα δείχνουν, θα πρέπει να κάνετε τα σχέδια για να φτάσετε στο δείπνο. Σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια περιόδων πολυάσχολης διαδρομής, εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες γραμμές - ακόμη και κατά το δείπνο.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Εάν αισθάνεστε ότι ο σχεδιασμός όλων αυτών των πραγμάτων από μόνος σας είναι συντριπτικός, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε να επιστρατεύσετε τη βοήθεια ενός ταξιδιωτικού ειδικού της Disney. Αυτοί οι πράκτορες - οι περισσότεροι εργάζονται με προμήθεια από τη Disney - συνήθως δεν χρεώνουν κανένα ποσό για τον πελάτη, παρακολουθούν μαθήματα Disney και μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλα τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, όπως συμβουλές για τις καλύτερες περιόδους επίσκεψης, προγραμματισμό επιλογών FastPass, μαγικές ώρες Disney Resort που ταιριάζει στην οικογένεια και τον προϋπολογισμό σας.