Τα Σαββατοκύριακα του Αστεριού 2016

Η μαγεία της Disney και η δύναμη της δύναμης συνδυάζουν τα στο Hollywood Studios της Disney

Η μαγεία της Disney και η δύναμη της δύναμης συνδυάζονται συνήθως για τα Σαββατοκύριακα του Star Wars μέσα στα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Ιουνίου, αλλά το δημοφιλές γεγονός έχει ακυρωθεί για το 2016. Η φιλική προς την οικογένεια fan-fest που πραγματοποιήθηκε στα Hollywood Studios της Disney (πρώην Disney- MGM Studios) δεν θα προσφερθεί λόγω των συνεχιζόμενων σχεδίων και κατασκευών στην ολοκαίνουργια έκταση 14 στρεμμάτων Star Wars που ανακοίνωσε πρόσφατα η Disney.

Τα καλά νέα για τους οπαδούς των Star Wars είναι ότι θα μπορούν να απολαμβάνουν τη Σάγκα οποιαδήποτε στιγμή, όχι λίγες μέρες κάθε χρόνο. Ωστόσο, τα Σαββατοκύριακα του Star Wars θα χαθούν ανάμεσα σε αυτούς τους οπαδούς του Star Wars που σχεδίασαν τις διακοπές τους γύρω από τα δημοφιλή Σαββατοκύριακα όπου η Μαγεία της Disney και η Δύναμη της Δύναμης συνδυάστηκαν για μια εκδήλωση αστεριών.

Ενώ όλες οι λεπτομέρειες της γης των Star Wars δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

Μόλις γίνει η πραγματικότητα η Star Wars με θέμα τη γη, περιμένετε να δείτε μια συλλογή από χαρακτήρες που θα περιπλανηθούν στους δρόμους του θεματικού πάρκου ή θα απομονωθούν σε συναντήσεις και συναντήσεις σε ειδικές θέσεις φωτογραφιών. Ίσως το θεματικό πάρκο θα φέρει ακόμη και την παρέλαση της Star Wars, που θα περιλαμβάνει διασημότητες Star Wars από καιρό σε καιρό.

Κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων του Star Wars , οι επισκέπτες ενθαρρύνθηκαν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση με ντυσίματα στα αγαπημένα ενδύματα και κοστούμια των Star Wars . Το κατά πόσον αυτό θα συνεχιστεί παραμένει προς συζήτηση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, περιμένετε τις περισσότερες εκδηλώσεις να συμπεριληφθούν στην τακτική είσοδο στο θεματικό πάρκο Disney's Hollywood Studios.

Οι φίλοι μπορούν να επισκεφτούν το DisneyWorld.com/StarWarsWeekends για τις τελευταίες ενημερώσεις για τα Σαββατοκύριακα του Star Wars .