Επισκεφτείτε το Disney World τον Οκτώβριο

Με ήπιους καιρούς, λιγότερους τουρίστες και διασκεδαστικές εκδηλώσεις, ο Οκτώβριος είναι μια σπουδαία στιγμή για να επισκεφθείτε το Disney World . Τα επίπεδα πλήθους είναι χαμηλότερα από ό, τι στην υψηλή καλοκαιρινή περίοδο και θα μπορείτε να απολαύσετε πολλά αξιοθέατα με ελάχιστους χρόνους αναμονής.

Επίπεδα πλήθους

Από το φθινόπωρο είναι η εποχή του ώμου, τα πλήθη θα είναι μέτρια, και θα είστε σε θέση να ζήσετε περισσότερες βόλτες και αξιοθέατα κατά την επίσκεψή σας. Μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από το σύστημα FastPass + της Disney , ωστόσο, γι 'αυτό φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε όταν το χρειάζεστε για δημοφιλή αξιοθέατα όπως το Big Thunder Mountain Railroad και η Expedition Everest.

Το μόνο μειονέκτημα είναι μερικές βόλτες με θεματικό πάρκο και τα αξιοθέατα μπορεί να κλείσουν για ανακαίνιση τον Οκτώβριο.

Επιλογές δείπνου

Παρόλο που τα πάρκα δεν θα είναι τόσο απασχολημένα, τα εστιατόρια τραπέζης είναι πιθανό να είναι συσκευασμένα, χάρη στις προωθητικές ενέργειες "Ελεύθερης Εστίασης" που συνήθως προσφέρονται το φθινόπωρο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει Advanced Reservation Dining (ADRs) πριν από το ταξίδι σας. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορούν να γίνουν εντός 180 ημερών πριν από την επίσκεψή σας. Υπάρχουν σαλόνια και εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης, αλλά δεν παίρνουν κρατήσεις και διατρέχετε τον κίνδυνο να περιμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα για να πάρετε ένα γεύμα.

Προσφορές

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου είναι σεζόν αξίας στη Disney World, αναζητήστε ειδικές προσφορές για το φθινόπωρο. Ακόμη και αν έχετε ήδη κάνει κράτηση για το ταξίδι σας, προσέξτε τις εκπτώσεις και τις προσφορές πριν ταξιδέψετε. Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε κάποια μετρητά είναι να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όταν οι τιμές εισόδου πέφτουν δραματικά. Ελέγξτε το ημερολόγιο για να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων και να κάνετε κράτηση μπροστά.

Εκδηλώσεις Οκτωβρίου

Ορισμένοι ειδικοί εκδηλώσεις φιλοξενούνται τον Οκτώβριο, μεταξύ των οποίων το Μικρό Μαραθώνιο "Wine and Dine" της Disney και το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της Epcot , το οποίο έχει τη σειρά συναυλιών "Eat to the Beat" του Mickey.

Ένα από τα κυριότερα γεγονότα του μήνα είναι το πάρκο αποκριών αποκριών του Mickey, το οποίο περιλαμβάνει κοστούμια, παρέλαση, πυροτεχνήματα και παραστάσεις. Η εκδήλωση συνεχίζεται σε επιλεγμένες νύχτες καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα σε πολλές περιοχές του πάρκου. μην παραλείψετε να δείτε τα τρομακτικά διακοσμητικά στοιχεία του Magic Kingdom . Τα εισιτήρια πρέπει να αγοραστούν εκ των προτέρων και το πάρκο θα παραμείνει κλειστό για τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης, οπότε να είστε έτοιμοι να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πτώση Καιρός και τι να Pack

Επειδή ο Walt Disney World βρίσκεται σε ηλιόλουστο Orlando, αναμένετε ήπια έως μέτρια ζέστη κατά τη διάρκεια της ημέρας , αλλά δροσερότερες βραδιές σε ολόκληρο τον Οκτώβριο. Οι νυχτερινές θερμοκρασίες μπορούν να πέσουν στη δεκαετία του '60, οπότε πακετάρετε ένα ελαφρύ μπουφάν ή πουλόβερ και τζιν ή μακρύ παντελόνι. Παρόλο που οι μέρες αιωρούνται στα υψηλά 60 και 70, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε ένα ταξίδι στο υδάτινο πάρκο ή να ξεκουραστείτε από την πισίνα του θερέτρου σας. Οι πισίνες της Disney είναι θερμαινόμενες, ώστε να μπορείτε να κολυμπήσετε άνετα, ακόμα και τον Οκτώβριο. Ωστόσο, είναι έξυπνο να σώζετε βόλτες όπως Splash Mountain ή Kali River Rapids για το πιο ζεστό μέρος του απογεύματος και να φέρετε ένα σακίδιο με αλλαγή ρούχων ώστε να μην περπατάτε σε ένα βρεγμένο κοστούμι για το υπόλοιπο της ημέρας .