Αποδράστε Σαββατοκύριακου στο Pacific Grove

Πώς να προγραμματίσετε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στο Pacific Grove

Πηγαίνοντας στο Pacific Grove είναι λίγο σαν να κόβετε το κέικ γενεθλίων σας και να παρακολουθείτε M & Ms χύνεται έξω. Θα σας εκπλήξει και ταυτόχρονα θα αναρωτιέστε γιατί κανείς δεν σας το είπε ποτέ πριν.

Θα μπορούσατε να σας συγχωρήσετε γιατί δεν γνωρίζετε πολλά για το Pacific Grove. Οι γείτονές του είναι τόσο γνωστές ώστε να είναι εύκολο να πάρει εκθαμβωμένο από την πολυάσχολη, πρώην κονσερβοποιημένη πόλη Monterey ή να ξεχάσετε να κοιτάξετε αλλού ενώ χαλαρώνετε στο πολύτιμο, χαριτωμένο Carmel.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν, είναι εύκολο να αγνοηθεί η μικρή πόλη στο τέλος της χερσονήσου Monterey. Σε σύγκριση με τους γείτονές του, το Pacific Grove είναι σαν το ντροπαλό παιδί που στέκεται στο πλάι του χορού: όμορφο αλλά απαρατήρητο. Ρίξτε μια ματιά πιο κοντά και θα βρείτε ένα λιγότερο περιηγημένο μέρος για να επισκεφθείτε, μια πόλη γεμάτη από όμορφη αρχιτεκτονική βικτωριανής εποχής και περιτριγυρισμένη από θεαματικό τοπίο, με μια ατμόσφαιρα κάτω προς τη γη.

Βρίσκεται στη νοτιοδυτική γωνία του κόλπου Monterey στην άκρη της χερσονήσου Monterey, διαθέτει μια εκπληκτική ακτογραμμή που είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο - μερικά υπέροχα μικρά ξενοδοχεία και B & B - και ένα περιπατητικό, φιλικό στο κέντρο της πόλης.

Θα μπορούσατε να επισκεφθείτε το Pacific Grove, ενώ είστε weekday σε μια από τις άλλες πόλεις της περιοχής, αλλά αν ψάχνετε για ένα ήσυχο, χαλαρή θέση για να απολαύσετε την περιοχή, Pacific Grove μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Τι περιμένεις? Ξεκινήστε να σχεδιάζετε την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το Pacific Grove;

Μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα Pacific Grove ως αλλαγή του ρυθμού εάν έχετε ήδη επισκεφθεί τις άλλες πόλεις της Χερσονήσου του Monterey και ψάχνετε για κάτι διαφορετικό. Μπορεί επίσης να σας αρέσει το Pacific Grove εάν προτιμάτε ένα πιο ήσυχο μέρος για να μείνετε εκεί που μπορείτε να περπατήσετε μέσα από την πόλη χωρίς να ανησυχείτε για να ξεφύγετε από άλλους ζαλισμένους τουρίστες.

Είναι επίσης το καλύτερο μέρος για να βρείτε ένα γοητευτικό bed and breakfast για να μείνετε, συμπεριλαμβανομένων μερικών που έχουν υπέροχη θέα στον ωκεανό.

Εάν θέλετε να επισκεφθείτε τις άλλες πόλεις της χερσονήσου Monterey ενώ είστε εκεί, δοκιμάστε τον οδηγό απόδραση Monterey ή ανακαλύψτε πώς να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο στο Carmel-by-the-Sea .

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στο Pacific Grove

Ο καιρός του Pacific Grove είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινόπωρο όταν ο ουρανός είναι πιο καθαρός και τα πλήθη λεπτότερα. Το καλοκαίρι (ειδικά τον Ιούνιο), είναι πιο πιθανό να συναντήσετε τις ομίχλες και τις νεφελώδεις μέρες όταν η θαλάσσια στρώση του ωκεανού δεν καθαρίζει ποτέ.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Pacific Grove

Το αυτοκίνητο κατά μήκος του Ocean View Blvd. από το Ενυδρείο του Μόντερεϊ Μπέι μέχρι την παραλία Asilomar State Beach είναι εξίσου όμορφη με το 17-Mile Drive και δεν κοστίζει ούτε μια δεκάρα για να το πάρει. Φέρτε ένα πικ-νικ, φέρετε τη φωτογραφική μηχανή σας, ή απλά φέρετε ένα καλό βιβλίο και διαβάστε το ενώ κάθεστε και ακούτε το surf. Αυτός ο χάρτης δείχνει τη διαδρομή.

Για περισσότερες ιδέες, δείτε τα κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Pacific Grove .

Ετήσια γεγονότα

Γιορτή Φανάρια: Πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, αυτό το φεστιβάλ ήταν εδώ και πάνω από 100 χρόνια. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μια παρέλαση για ζώα συντροφιάς, ψυχαγωγία, εκδήλωση ομορφιάς και διαγωνισμό κτισμάτων κάστρων άμμου.

Ο μισός μαραθώνιος του Μόντερεϊ Μπέι πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο. Τα ξενοδοχεία είναι πιθανό να γίνουν γεμάτα, και η πορεία τρέχει κατά μήκος της γραφικής παράκτιας κίνησης, εμποδίζοντας την κυκλοφορία αυτοκινήτων.

Ακόμη και αν δεν τρέχετε, είναι καλή ιδέα να γνωρίζετε την ημερομηνία.

Η πεταλούδα εποχή τρέχει από τον Οκτώβριο έως τις αρχές Μαρτίου , όταν οι πολύχρωμες πεταλούδες πορτοκαλί και μαύρο monarch περάσουν το χειμώνα στο πεύκο και ευκάλυπτων γύρω από την πόλη. Η πόλη διοργανώνει πολυάριθμες εκδηλώσεις για να γιορτάσουν τους μικρούς επισκέπτες τους.

Καλύτερα δαγκώματα

Για πρωινό, οι ντόπιοι κατευθύνονται προς τη βικτοριανή γωνιά του Aliotti (541 Lighthouse Ave) για ένα πλούσιο πρωινό που σερβίρεται σε μια υπέροχη τραπεζαρία, ιδιαίτερα ωραία σε μια ζεστή μέρα όταν ανοίγουν τα παράθυρα. Το Red House Cafe (662 Lighthouse Ave) είναι επίσης δημοφιλές και καλά θεωρημένο.

Που να μείνω

Θα βρείτε μερικά εξαιρετικά μικρά ξενοδοχεία και μοναδικά ξενώνες bed and breakfast στο Pacific Grove. Μπορείτε να βρείτε το ιδανικό μέρος για να μείνετε περπατώντας κριτικές και συγκρίνοντας τις τιμές στο Tripadvisor.

Να φτάσετε στο Pacific Grove

Το Pacific Grove βρίσκεται στη δυτική άκρη της χερσονήσου Monterey.

Βρίσκεται δυτικά του Σαλίνα και 75 μίλια από το Σαν Χοσέ, 115 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 190 μίλια από το Σακραμέντο και 325 μίλια από το Λος Άντζελες.

Το κοντινό Monterey έχει ένα μικρό αεροδρόμιο που λαμβάνει μερικές εμπορικές πτήσεις (MRY), αλλά το πλησιέστερο μεγάλο αεροδρόμιο είναι στο Σαν Χοσέ (SJC).