Οδηγός επισκεπτών πεδίων Citi

Βρίσκεται στο Queens, το Citi Field είναι εύκολα προσβάσιμο από το Μανχάταν και φιλοξενεί την ομάδα μπέιζμπολ της Νέας Υόρκης Mets. Το Citi Field άνοιξε το 2009, αντικαθιστώντας το πρώην σπίτι του Mets - το στάδιο Shea.

Σχετικά με το πεδίο Citi

Οι εισόδους των ροκούντων Jackie Robinson, Hodges και Stengel ανοίγουν 2 ½ ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα παιχνιδιού για τους επισκέπτες που θέλουν να παρακολουθήσουν πρακτική batting. Όλες οι άλλες εισόδους ανοίγουν 1 1/2 ώρες πριν από το παιχνίδι.

Φτάστε νωρίς για να αποφύγετε καθυστερήσεις που περνούν από την ασφάλεια του Citi Field. Εδώ είναι ένας χάρτης Citifield που υπογραμμίζει τα αξιοθέατα, τις παραχωρήσεις, τα εμπορεύματα και τις υπηρεσίες στο Citifield. Θα χρειαστεί να πλοηγηθείτε σε κάθε επίπεδο του πεδίου για να δείτε τον χάρτη για αυτήν την περιοχή.

Το κάπνισμα απαγορεύεται στο γήπεδο, εκτός από αυτές τις θέσεις:

Οι ψύκτες, τα γυάλινα και πλαστικά μπουκάλια και τα κουτάκια, καθώς και οι σάκοι μεγαλύτεροι από ένα πορτοφόλι ή παιδικό σακίδιο δεν επιτρέπονται. Αν θέλετε να φέρετε το δικό σας φαγητό και ποτό, κρατήστε αυτές τις πολιτικές στο μυαλό σας - τα κουτιά χυμών προσφέρουν μια καλή λύση για ποτά (είναι ακόμη διαθέσιμα με παγωμένο τσάι κλπ) και η συσκευασία μερικών μικρών σνακ στο σακίδιο του παιδιού σας μπορεί να είναι επιλογή. Αν φέρετε κάτι που απαγορεύεται, θα πρέπει να το επιστρέψετε στο αυτοκίνητό σας πριν μπείτε στο γήπεδο.

Οι κανόνες για την αποβίβαση απαγορεύουν το αλκοόλ και τις ανοιχτές φωτιές (συμπεριλαμβανομένων των μπάρμπεκιου), καθώς και την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Ενδεχομένως να θέλετε να ελέγξετε τον Χάρτη ανεμιστήρων του Citi Field πριν μεταβείτε στο πεδίο Citi. Κάνει εξαιρετική δουλειά να αναδεικνύει τα αξιοθέατα της Citi Field, καθώς και τις πολλές επιλογές για φαγητό που διατίθενται στο Citi Field.

Πού να φάτε στο Citifield

Το Citifield, το σπίτι της New York Mets, έχει πολλές παραχωρήσεις, εστιατόρια και κλαμπ όπου μπορείτε να φάτε την ημέρα του παιχνιδιού.

Τα κλαμπ Citifield προσφέρουν επιλογές εστιατορίων για τους οπαδούς. Η πρόσβαση στα κλαμπ και τα εστιατόρια περιορίζεται σε συγκεκριμένους κάτοχες, επομένως ελέγξτε τις λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα τους.

Οδηγίες προς Citifield

Η Citifield βρίσκεται στο Flushing, Queens. Είναι εύκολα προσβάσιμο από το Μανχάταν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Διεύθυνση: Λεωφόρος Roosevelt. Flushing, ΝΥ 11368-1699.

Πλοίο προς το πεδίο Citi

Πράγματα που πρέπει να δείτε στο πεδίο Citi

Νέα Υόρκη Μετς Επίσημη Ιστοσελίδα: http://newyork.mets.mlb.com