Μίνι οδηγός για το σταθμό Penn της NYC

Λάβετε οδηγίες, δρομολόγια και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σταθμό Penn της Νέας Υόρκης

Ως πιο πολυσύχναστο κέντρο μετακινήσεων της Νέας Υόρκης, ο σταθμός Pennsylvania (κοινώς γνωστός ως σταθμός Penn) εξυπηρετεί τρεις σιδηροδρομικές γραμμές επιβατών: Amtrak, New Jersey Transit και Long Island Railroad. Ο σταθμός συνδέεται επίσης με το μετρό της Νέας Υόρκης , το Penn Plaza και το Madison Square Garden, και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την Herald Square στο κέντρο του Μανχάταν.

Πού βρίσκεται ο σταθμός Penn;

Η κύρια είσοδος στο σταθμό Penn βρίσκεται στην 7η Λεωφόρο μεταξύ 31ου και 33ου δρόμου.

Υπάρχουν επίσης εισόδους μέσω των σταθμών του μετρό στην 34η οδό και την 7η Λεωφόρο και στην οδό 34ης και 8ης Λεωφόρου.

Πώς θα φτάσω στο σταθμό Penn;

Ο σταθμός Penn είναι εύκολα προσβάσιμος με το μετρό: τα τρένα 1/2/3 στην 34η οδό και η 7η Λεωφόρος σας μεταφέρουν απευθείας στον σταθμό. Τα τρένα N / Q / R και B / D / F / M βρίσκονται στη 6η Λεωφόρο και 34η Οδό, κοντά στην πλατεία Macy's και Herald Square. Τα αμαξοστοιχίες A / C / E βρίσκονται στην οδό 34ης και 8ης Ave. Υπάρχει επίσης η νεότερη 7 στάση στην 34η οδό στο κοντινό Hudson Yards.

Ποιες σιδηροδρομικές γραμμές λειτουργούν στο σταθμό Penn;

Ποια είναι η διάταξη του σταθμού Penn;

Μάθετε τη διάταξη του σταθμού Penn πριν το ταξίδι σας και παραλείψετε οποιοδήποτε αδικαιολόγητο στρες ταξιδιού. Ο σταθμός Penn έχει δύο κύρια επίπεδα , πάνω από τις πλατφόρμες των τρένων.

Το ανώτερο επίπεδο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο και το χαμηλότερο επίπεδο είναι πιο κάτω. Και τα δύο είναι προσβάσιμα με ανελκυστήρες, κυλιόμενες σκάλες και σκάλες.

Ποια είναι η ιστορία της ιστορίας του σταθμού Penn;

Ο αρχικός σταθμός Penn ήταν ένα αριστουργηματικό αρχιτεκτονικό ροζ μαρμάρινο έργο σχεδιασμένο από τους θρυλικούς McKim, Meade και White και χτίστηκε το 1910. Για περισσότερο από 50 χρόνια, ο σταθμός Penn της Νέας Υόρκης ήταν ένας από τους πιο πολυσύχναστους κόμβους των επιβατικών τρένων της χώρας.

Το ταξίδι με τρένο μειώθηκε δραματικά με την εμφάνιση της εποχής του τζετ. Ο ανεπαρκώς χρησιμοποιούμενος σταθμός Penn κατεδαφίστηκε για να ανοίξει δρόμο για το Madison Square Garden και το νέο, μικρότερο σταθμό Penn. Η καταστροφή αυτού του αρχιτεκτονικού ορόσημου της Νέας Υόρκης προκάλεσε οργή και λέγεται ότι είναι ο κύριος καταλύτης πολλών νόμων της Νέας Υόρκης για τη διατήρηση των ορόσημων.

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια για το σταθμό Penn;

Τα σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη για την κατασκευή ενός ολοκαίνουργιου σιδηροδρομικού σταθμού στο υπέροχο Farley Post Office Building (ορόσημο που σχεδιάστηκε επίσης από τους McKim, Meade και White). Σύμφωνα με τα σημερινά σχέδια, ο νέος υπερσύγχρονος σιδηροδρομικός σταθμός, που θα βαφτιστεί με το σταθμό Moynihan μετά τον μακρόχρονη γερουσιαστή της Νέας Υόρκης Ντάνιελ Πάτρικ Μογιάνχ, θα μεταφερθεί στην τεράστια παλιά αίθουσα διαλογής ταχυδρομείου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των σχεδίων για το σταθμό Moynihan.