Λαμβάνοντας Ποδήλατα στη σιδηροδρομική οδό Long Island

Είναι υπέροχο να κάνετε βόλτες με ποδήλατο σε όλο το Long Island της Νέας Υόρκης, αλλά μερικές φορές θα θελήσετε να πάρετε αρκετές στάσεις από το τρένο πριν ξεκινήσετε την πεντάλ. Έχετε τη δυνατότητα να πάρετε τα ποδήλατά σας στα τρένα Long Island Rail (LIRR) τις περισσότερες φορές, εξαιρουμένων των ωρών αιχμής και των μεγάλων διακοπών, αλλά υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Για παράδειγμα, αν έχετε ένα πτυσσόμενο ποδήλατο, μπορείτε να το πάρετε σε όλα τα τρένα Long Island Rail Road (LIRR) χωρίς άδεια, αλλά παρακαλώ θυμηθείτε να διπλώσετε το ποδήλατό σας πριν μπείτε στο τρένο.

Θυμηθείτε επίσης να μην εμποδίζετε οποιαδήποτε πόρτα ή διαδρόμους με το ποδήλατό σας.

Λήψη άδειας ποδηλάτου LIRR

Θα χρειαστεί να πάρετε μια άδεια χρήσης ποδηλάτων LIRR καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής, η οποία κοστίζει μόλις 5 δολάρια. Μπορείτε να αγοράσετε άδεια στα τρένα LIRR, ταχυδρομικώς ή σε θαλάμους εισιτηρίων LIRR.

Σημειώστε ότι τα ποδήλατα επιτρέπονται σε τρένα LIRR τις περισσότερες φορές εκτός από ώρες αιχμής και μεγάλες διακοπές. Τις εργάσιμες ημέρες επιτρέπονται μέχρι τέσσερα ποδήλατα ανά τρένο, αλλά τα Σαββατοκύριακα επιτρέπονται οκτώ ποδήλατα ανά αμαξοστοιχία. Εάν υπάρχουν εκδηλώσεις ποδηλάτου σε ομάδες, οι διοργανωτές της ομάδας πρέπει να καλέσουν τον αριθμό Ομαδικής Ταξιδίου του LIRR στο (718) 217-5477.

Για να αγοράσετε μια άδεια μέσω ταχυδρομείου, πρώτα θα χρειαστεί να κάνετε λήψη μιας φόρμας.

Συμπληρώστε το και, στη συνέχεια, είτε το φέρετε σε οποιοδήποτε σταθμό LIRR ή το ταχυδρομείο στην πληρωμή $ 5 μαζί με την εφαρμογή:

Άδειες ποδηλάτων LIRR
Κώδικας ταχυδρομείου σταθμού της Τζαμάικα
Τζαμάικα, ΝΥ 11435

Όταν λάβετε την άδειά σας, τραβήξτε το με το τρένο, αλλά εάν ταξιδεύετε με φίλους ή οικογένεια ποδηλάτων, παρακαλείστε να σημειώσετε ότι επιτρέπονται έως και τέσσερα ποδήλατα ανά αμαξοστοιχία.

Ωστόσο, τα σαββατοκύριακα επιτρέπονται έως και 8 ποδήλατα ανά αμαξοστοιχία. Θα βρείτε επίσης μερικά ειδικά σχεδιασμένα τρένα ποδηλάτων που θα επιτρέψουν περισσότερες από οκτώ ποδήλατα τα σαββατοκύριακα. Ανατρέξτε στα χρονοδιαγράμματα LIRR για να μάθετε ποια τρένα έχουν αυτά.

Εάν χάσετε την άδειά σας ή υποστεί ζημιά ή φθορά, θα πρέπει να την αντικαταστήσετε και το τέλος είναι $ 5.

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά μια φόρμα και αν ζητάτε αντικατάσταση της καταστρατημένης άδειας, παρακαλούμε να την συμπεριλάβετε στην αίτηση υποψηφιότητάς σας.