Τα συγκροτήματα SeaWorld του Ορλάντο, Brew & BBQ 2016

Κομψό μπάρμπεκιου, παγωμένη μπύρα και συναυλίες sizzlin!

Band, Brew & BBQ ξεκινά φέτος στις 13 Φεβρουαρίου στο SeaWorld Orlando με ιδιαίτερο χαιρετισμό στους Heroes της Honor America. Όλοι οι στρατολογημένοι άνδρες και γυναίκες και οι συνταξιούχοι από το στρατό θα μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές εκπτώσεις και προσφορές κάθε Σαββατοκύριακο από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου 2016. Οι εισπράξεις από αυτή την εκδήλωση ωφελούν τον USO, έναν οργανισμό που σηκώνει τα πνεύματα των Αμερικανών στρατεύματα και τις οικογένειές τους πάνω από 70 χρόνια.

Και, δεν είναι μόνο η μπάρμπεκιου που καπνίζει ζεστό. Το συγκρότημα συναυλιών 2016 για τα συγκροτήματα Bands, Brew & BBQ στο SeaWorld Orlando περιλαμβάνει ένα ζωντανό μίγμα ζωντανών παραστάσεων από βραβευμένη χώρα και κλασικούς καλλιτέχνες ροκ. Η συνταγή για αυτό το δημοφιλές γεγονός συνδυάζει αλμυρό μπάρμπεκιου, παγωμένη μπύρα, γεμάτη συγκινήσεις και μια παρηγοριά για τις τέσσερις χυμώδεις Σάββατες και Κυριακές, 13-14 Φεβρουαρίου, 20-21, 27-28 και 5-6 Μαρτίου , Το 2016 στο SeaWorld του Ορλάντο.

Οι διοργανωτές εκδηλώσεων θα μπορούν να απολαύσουν το μαγείρεμα σε ολόκληρη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με ένα άγγιγμα pizzazz - φανταστείτε το κοτόπουλο μπάρμπεκιου με τις ραβδώσεις του τσίλι πιπεριού στο τσίλι και τα εφεδρικά πλευρά - τα Σάββατα και τις Κυριακές. Band, Brew & BBQ προσφέρει μια σειρά επιλογών για να ικανοποιήσει τις γεύσεις μεγάλων και μικρών, δειγματοληπτικών περιπτέρων από τα αγαπημένα τοπικά εστιατόρια.

Η σύνθεση της συναυλίας για το 2016 δεν έχει κυκλοφορήσει.

Λεπτομέριες

Όλες οι συναυλίες Bands, Brew & BBQ περιλαμβάνονται με την κανονική είσοδο στο πάρκο, το 2016 Fun Card ή την έγκυρη συμμετοχή στο Passport.

Πρόσθετες χρεώσεις ισχύουν για όλα τα είδη τροφίμων και ποτών. Οι επισκέπτες πρέπει να είναι 21 ετών και άνω για να αγοράσουν και να καταναλώσουν αλκοόλ.

Όλες οι παραστάσεις στο SeaWorld Orlando πραγματοποιούνται στο Στάδιο Bayside στις 4:30 μ.μ. Τα καθίσματα συναυλιών είναι διαθέσιμα με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Το πρόγραμμα επιδόσεων και το ταλέντο υπόκεινται σε αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το SeaWorld.com.