Τίποτα δεν τρομάζει για το Cassadaga

Οι τουρίστες καταλήγουν στην Κοινότητα πνευματικών

Φτάνουν καθημερινά - μερικές φορές με το λεωφορείο. Πρόκειται για την αποτρόπαια επιδιώκουσα άνεση, υπερφυσικές ενθουσιώδεις και περίεργες. Είναι τουρίστες και έρχονται να συμβουλευτούν ένα από τα περισσότερα από 50 μέσα, ψυχικά και θεραπευτές. Εκεί όπου έρχονται είναι η Cassadaga - η πατρίδα του στρατοπέδου Πνευματισμού Νότιας Cassadaga - η παλαιότερη ενεργή θρησκευτική κοινότητα στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Cassadaga είναι μια από εκείνες τις γραφικές μικρές πόλεις της κεντρικής Φλόριντα που μπορεί να οδηγήσετε απλά στο δρόμο για να κάπου αλλού με μόλις μια ματιά.

Είναι εισηγμένη στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων και ως εκ τούτου παρέχει ένα βήμα πίσω στο χρόνο. Είναι γεμάτη με κατοίκους που δεν φαίνονται διαφορετικοί από εσάς ή εγώ. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα τρομακτικό ή τρομακτικό για την Cassadaga.

Το Cassadaga ιδρύθηκε το 1894 από πνευστάτες που αναζητούσαν ένα ζεστό καιρό για να αποδράσουν από τους σκληρούς χειμώνες της Νέας Υόρκης. Καθορισμένη από τη λαογραφία της, αυτή η θρησκευτική ομάδα δεν διαφέρει πολύ από τις άλλες θρησκευτικές ομάδες. Πιστεύουν στο Θεό, στον Ιησού, στη Γραφή και στη Χρυσή Κανόνα. Είναι διαφορετικά μόνο στην πίστη τους ότι μπορούν να επικοινωνούν με τους νεκρούς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν σχετίζονται με τη μαγεία ή τη μαύρη μαγεία.

Σήμερα, τα μέλη της Εκκλησίας καταλαμβάνουν περίπου πενήντα επτά στρέμματα γης που ανήκουν συλλογικά. Υπάρχουν 55 κατοικίες που καταλαμβάνονται από ανθρώπους με ομοϊδεάτες πεποιθήσεις, αλλά μόνο περίπου 25 αναγνωρίζουν ως «μέσα» που προσφέρουν συμβουλές από τα σπίτια τους.

Οι αναγνώσεις από τα πιστοποιημένα μέσα του Camp έχουν σκοπό να σας δώσουν μια εικόνα για τη ζωή σας ή ίσως να σας επιτρέψουν να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας. Άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνουν ψυχίατροι, αναγνώστες παλάμης και καρτών, αναγνώσεις ταρώ και ανάλυση χειρογράφου.

Ιστορικές περιηγήσεις στην Cassadaga πραγματοποιούνται στις 2:00 μ.μ. Πέμπτη έως Σάββατο κάθε εβδομάδα.

Άλλες ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τις εκδηλώσεις Night Encounters Night Tours, τις Θεραπείες, τους θεραπευτικούς κύκλους του Reiki, τις Κυριακές Εκκλησιαστικές Υπηρεσίες και άλλες που πραγματοποιούνται σε διάφορες ώρες της εβδομάδας.

Εάν φανταστικές συγκεντρώσεις και "ανάγνωση" υποχωρήσεις είναι το πράγμα σας και θα θέλατε να περάσετε λίγο χρόνο στην Cassadaga, το Cassadaga Hotel βρίσκεται στο κέντρο της πνευριστικής κοινότητας. Ή, αν προτιμάτε να απομακρύνετε λίγο από εσάς και τους πνευματιστές, υπάρχουν δύο κοντινά bed & breakfasts - το Ann Stevens House, μόλις λίγα τετράγωνα από το κέντρο της Cassadaga και το Cabin On The Lake, δύο μίλια από την πόλη.

Η τραπεζαρία είναι περιορισμένη. Το Sinatra's Laldila Ristorante βρίσκεται στο Cassadaga Hotel και τα σχόλια είναι μικτά, αν και οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το κρασί είναι εξαιρετικό.

Κατευθύνσεις

Το Camp βρίσκεται ακριβώς έξω από το I-4 μεταξύ Orlando και Daytona Beach περίπου 30 με 45 λεπτά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα.