Το Waxy O'Conner του Λονδίνου

Το Waxy O'Connor's είναι το μεγαλύτερο ιρλανδικό μπαρ του Λονδίνου. Είναι κοντά στο Leicester Square, το Piccadilly Circus και το Chinatown, τόσο πολύ κεντρικά.

Δεν είναι μικρό

Από έξω μπορείτε να σκεφτείτε ότι είναι απλά ένα μικρό καφέ ή μπαρ, αλλά, καλοσύνη, αυτός ο τόπος πρέπει να θεωρηθεί ότι πιστεύεται. Προχωρήστε στο εσωτερικό καθώς είναι τεράστιο! Ποτέ μην προτείνετε στους φίλους σας ότι θα τους συναντήσετε στο μπαρ του Waxy O'Connor, καθώς θα χρειαστεί να αποφασίσετε ποιο bar μέσα από το ξενοδοχείο.

Αυτός ο τόπος είναι πραγματικά σπηλαιώδης και έχει ακόμη ένα τεράστιο κορμό δέντρου που τρέχει μέσα από αυτό!

Και μόλις είστε όλοι και καθισμένοι, να είστε σίγουροι για τη διαδρομή σας όταν επιστρέψετε στην αναζήτηση των τουαλετών.

Έξι επίπεδα

Το Waxy O'Connor έχει έξι επίπεδα και τέσσερα μοναδικά μπαρ. Ο τόπος αυτός είναι λαβύρινθος με λαβύρινθο σκαλών και περασμάτων. Επειδή δεν είναι ένα μεγάλο δωμάτιο, μπορεί ακόμα να αισθάνεται άνετα, ειδικά με τα χαμηλά ταβάνια σε ορισμένα επίπεδα.

Ο Waxy είναι πραγματικά ένας ιδιαίτερος χώρος για να βυθίσει μερικές πίντες του Guinness - και το φαγητό είναι επίσης καλό.

Μουσική & Αθλητισμός

Όπως θα περιμένατε από ένα Irish Bar, η μουσική είναι σημαντική στο Waxy O'Conner και υπάρχουν ζωντανές μπάντες σε πολλές βραδιές της εβδομάδας. Σε άλλες εποχές υπάρχουν κομμάτια της δεκαετίας του '90 που κρατούν το πλήθος ευτυχισμένο.

Αυτό είναι επίσης ένα επίσημο Rugby Pub του Λονδίνου, ώστε να μπορούν να παρουσιάσουν τους αγώνες και να προσφέρουν επίσης εισιτήρια αγώνων και να έχουν ειδικές εκδηλώσεις και προωθήσεις στο Ιρλανδικό Λονδίνο.

Υπάρχει ένα χαλαρό vibe εδώ που το κάνει ένα δημοφιλές μπαρ με ντόπιους και επισκέπτες.

Είναι σίγουρα μια παμπ με χαρακτήρα.

Εκκλησία του Χάρι Πότερ;

Το εσωτερικό φέρνει στο μυαλό του τα ξύλινα γλυπτά σε μια καθολική εκκλησία με ακροφύσια με θέα στο κάτω μπαρ, τα βιτρό παράθυρα, τα κατώφλια της εκκλησίας και τα ρουστίκ ξύλινα καθίσματα. Οι κρυμμένες γωνιές και κεκλιμνες θυμίζουν κάτι από κάτι που έχουν δει σε ταινίες του Χάρι Πότερ, όπως το μυστικό της διαγόρας Alley.

Αλλά δεν υπάρχει τίποτα απαίσιο εδώ, καθώς είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό και ιδιόμορφο μέρος για ένα ποτό με φίλους.

Για να προσθέσετε στο «ντεκόρ όπως κανένα άλλο» υπάρχει επίσης ένα δέντρο οξιάς μέσα στην παμπ που πολλοί δεν βλέπουν αρχικά καθώς υπάρχουν τόσα πράγματα που συμβαίνουν εδώ.

Διεύθυνση: Rupert Street 14-16, Leicester Square, Λονδίνο W1D 6DD

Σημείωση: Υπάρχουν δύο εισόδους: μία στην οδό Rupert και η άλλη στην οδό Wardour.

Πλησιέστεροι σταθμοί Tube:

Κοντινές διαδρομές λεωφορείων: Οι διαδρομές λεωφορείων: 14,19 και 38 σταματήσουν και είναι πολύ συχνές.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.waxyoconnors.co.uk

Η μικρή αδερφή του Waxy

Αν προτιμάτε κάπου πιο ήσυχο, ακριβώς απέναντι είναι η μικρή αδελφή του Waxy ..

Διεύθυνση: 20 Wardour Streer, Λονδίνο W1D 6QG

Αν ψάχνετε για περισσότερους πίνθους του Guinness στη σωστή ατμόσφαιρα, υπάρχουν πολλές ιρλανδικές παμπ στο Λονδίνο .