Απογευματινό τσάι: Το Λονγκχάμ του Λονδίνου

Η παράδοση του απογευματινού τσαγιού προέρχεται εδώ!

Το Palm Court στο The Langham του Λονδίνου είναι γνωστό ότι είναι ο τόπος όπου γεννήθηκε η παράδοση του απογευματινού τσαγιού.

Το ξενοδοχείο είχε μια πλήρη, αλλά συμπαθητική, ανακαίνιση και σας υπενθυμίζει την παρακμιακή βικτοριανή εποχή, όταν το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά το 1865. Αυτή τη στιγμή, η βικτοριανή κοινωνία συγκεντρώθηκε για να απολαύσει τα επιεικιακά λάτρεις του ζευγαριού τσαγιού και κέικ το απόγευμα.

Για περισσότερες αναλύσεις τσαγιού το απόγευμα δείτε:
Το καλύτερο απογευματινό τσάι στο Λονδίνο .

Πληροφορίες για το απόγευμα τσάι

Τόπος συναντήσεως:
Palm Court στο Λονγκχάμ του Λονδίνου

1c Portland Place, Regent Street

London W1B 1JA

Ημέρες και ώρες: Καθημερινά, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 μμ (5 συνεδριάσεις σε 1,5 ώρες το καθένα).

Κόστος: Από £ 49 ανά άτομο.

Κωδικός ντυσίματος: Έξυπνος αλλά όχι τυπικός.

Κρατήσεις: 020 7965 0195 ή online στο www.palm-court.co.uk

Φωτογραφία: Δεν υπάρχει πρόβλημα και το προσωπικό είναι πρόθυμο να βοηθήσει.

Παιδιά: Καλώς ήλθατε.

Μουσική: Ζωντανή μουσική πιάνου, σύγχρονη και κλασική.

Langham Λονδίνο Απογευματινή Τσάι Επισκόπηση

Η αρχική τιμή του απογευματινού τσαγιού στο Palm Court το 1865 ήταν 1 / 6d (τώρα 7.5p). Τα πάντα μπορεί να έχουν αυξηθεί σε τιμή, αλλά το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών έχει παραμείνει.

Εισάγετε το Palm Court μέσα από τις χειροποίητες σιδερένιες πύλες, σε λαμπερό περιβάλλον με εξαίσια υποδείγματα στυλ Art Deco. Οι σύγχρονοι πολυέλαιοι από την υψηλή οροφή αντανακλώνται στους καθρέφτες. Κάθισα σε μια ξαπλώστρα και μπορούσα να δω τον εαυτό μου να αντανακλάται από πολλές οπτικές γωνίες, αλλά σύντομα σταμάτησα να το παρατηρώ.

Τα καθίσματα είναι ως επί το πλείστον πολυθρόνες πολυθρόνες και πολυθρόνες πολυθρόνες και υπάρχουν επιλογές καθισμάτων για διαφορετικά μεγέθη πάρτι. Η στρογγυλή μας τραπέζι είχε μια μεγάλη κεντρική βάση, η οποία δυσκόλευε να καθίσει αρκετά κοντά, έτσι ώστε ο σύντροφός μου και εγώ να είχαμε σκαρφαλώσει στο πλάι. Δεν ήταν όλα τα τραπέζια έτσι, αλλά έκανε την εμπειρία λιγότερο άνετη από ό, τι περίμενα.

Βάση για το κέικ με το πάτωμα

Αντί για ένα τραπέζι τριών επιπέδων στο τραπέζι (το οποίο μπορεί συχνά να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δείτε τους συντρόφους σας μόλις φτάσει), το The Langham έχει επιλέξει μια εξαιρετική βάση για το κέικ που έχει επίσης ένα ράφι για την τσαγιέρα σας.

Επιλογή τσαγιού

Υπάρχουν ειδικά μείγμα τσαγιού για το Palm Court και δοκιμάσαμε και τα δύο: Το Langham Blend , ένα παραδοσιακό μαύρο τσάι, και την υπογραφή Palm Court Blend , μια πιο αρωματική και αρωματική έγχυση. ιδανικό για το απόγευμα. Το λευκό τσάι έχει μια ελαφριά γεύση αλλά έχει φρουτώδες χρώμα και είναι εκπληκτικό λαμπερό ροζ. Και οι δύο είναι διαθέσιμες για αγορά.

Άλλα τσάγια προέρχονται από το Tregothnan - το μόνο κτήμα που παράγει τσάι που καλλιεργείται στην Αγγλία. Επίσης, διατίθεται μεγάλη ποικιλία από τσάι Jing. Συνολικά, σερβίρονται πάνω από 30 μείγματα, που περιέχουν οργανικές, χωρίς καφεΐνη και φυτικές εγχύσεις, συμπεριλαμβανομένου του ασημένιου κίτρινου τσαγιού τσαγιού Jun Shan (Imperial Mountain), το οποίο είναι πράγματι σπάνιο.

Δεν υπήρχε τρόπος να αφαιρεθεί το τσάι από την κατσαρόλα για να το σταματήσει από το φαγητό, αλλά στο τραπέζι άφηναν κανάτες νερού.

Όταν ολοκληρώσαμε τα λεπτότατα σάντουιτς με τα δάχτυλά μας, τα σκεύη έφτασαν στο τραπέζι ζεστά και είναι αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια όπου το The Langham υπερέχει. Ποτέ δεν κατάφερα να ρίξω το τσάι μου, καθώς το προσωπικό πάντα φάνηκε να ξέρει πότε χρειάζομαι περισσότερα.

Σίγουρα δεν αισθάνθηκα σαν να παρακολουθούσαμε αλλά το προσωπικό απλά δούλευε πολύ καλά τα τραπέζιά τους. Όλο το προσωπικό ήταν σε θέση να περιγράψει τα τσάγια και ήταν σε θέση να απαντήσει σε διαιτητικές ερωτήσεις σχετικά με το φαγητό και αυτό το επίπεδο εξυπηρέτησης από όλους δεν είναι πάντα τυποποιημένο αλλού.

συμπέρασμα

Τα μόνα αρνητικά για το απογευματινό τσάι στο The Langham ήταν τα ελαφρώς δυσάρεστα καθίσματα και ο συνδυασμός τραπέζι και το μακρύ τσάι, αλλά τα θετικά ξεπερνούν τις μικρές ανησυχίες καθώς ο χώρος είναι εκπληκτικός, το φαγητό είναι νόστιμο και το προσωπικό είναι άψογο. Μια πραγματική απόλαυση.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν απογευματινό τσάι για να αναθεωρήσει τις υπηρεσίες αυτές. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.