Πεδίο των κραυγών: MD Olney, Ουάσιγκτον DC, & Ocean City

Τρία στοιχειωμένα αξιοθέατα αποκριών που δεν μπορείτε να χάσετε

Field of Screams, μια εκδήλωση αποκριών που ξεκίνησε στο Olney, Maryland, έχει πλέον επεκταθεί σε τρεις τοποθεσίες - Olney, MD, Washington DC και Ocean City, MD. Το βραβευμένο στοιχειωμένο αξιοθέατο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή στην πρωτεύουσα. Κάθε προορισμός διαθέτει πολλές εμπειρίες σε μια τοποθεσία. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες για κάθε ένα από τα αξιοθέατα του Scream.

Πεδίο των κραυγών - Olney, MD

Ημερομηνίες.

Σε όλο τον Οκτώβριο, ανοίξτε κάθε Παρασκευή και Σάββατο και τις περισσότερες Πέμπτες και Κυριακές.

Τοποθεσία: Κοινοτικό πάρκο OBGC στο Freeman Fields, διαδρομή 108, 2 μίλια δυτικά της Georgia Ave στο
Olney, MD

Αξιοθέατα: Πεδίο των κραυγών Maryland είναι 40 + στρέμματα συγκινήσεις σε μια καρναβαλική ατμόσφαιρα με φωτιές και μουσική για να απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε εξωτερικούς χώρους και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικά σνακ όπως τα βαθιά τηγανητά Twinkies και Oreos με σάλτσα σοκολάτας και ψήνουν τα δικά σας σνακ σε μια ανοιχτή φωτιά.

Scream City - Ουάσιγκτον

Ημερομηνίες: Σε ολόκληρο τον Οκτώβριο. Ανοιχτά κάθε Παρασκευή και Σάββατο και τις περισσότερες Πέμπτες και Κυριακές.

Τοποθεσία: Στάδιο RFK , 2400 East Capitol Street. SE Washington DC. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το στάδιο-οπλοστάσιο.

Αξιοθέατα: Το Scream City είναι δύο στοιχειωμένα σπίτια τέχνης που κρατιούνται εντελώς εσωτερικά σε μια θέση στην πρωτεύουσα του έθνους. Ανοιχτή βροχή ή λάμψη. Δεν συνιστάται για παιδιά. Δεν επιτρέπονται φαγητά ή ποτά στο χώρο του ξενοδοχείου.

Ocean City Screams Haunted House - Πόλη του Ωκεανού, MD

Ημερομηνίες: Μάιος έως Οκτώβριος

Τοποθεσία: 14 Worcester St και Βαλτιμόρη Ave, Ocean City, MD . Το αξιοθέατο βρίσκεται ακριβώς έξω από το Boardwalk ένα τετράγωνο δυτικά του Jolly Roger στην προβλήτα.

Αξιοθέατα: Το Ocean City Screams Haunted House είναι ανοιχτό όλο το καλοκαίρι και πρόσφατα αναλήφθηκε από τους παραγωγούς Field of Screams. Πρόκειται για μια διώροφη στοιχειωμένη κατοικία με κινούμενα σχέδια, ζωντανούς ηθοποιούς και σχεδίαση τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό είναι μια εσωτερική στοιχειωμένη έλξη που είναι ανοιχτή βροχή ή λάμψη.

Συμβουλές επίσκεψης:

Ιστοσελίδα: www.screams.org