Επιστήμες, Τεχνολογία και Υπολογιστικές Καμπίνες

Αυτό το καλοκαίρι: Βελτιώστε τη γνώση του υπολογιστή του παιδιού σας

Ψάχνετε για ένα καλοκαιρινό καταυλισμό για το παιδί σας; Αυτά τα καλοκαιρινά προγράμματα είναι επιστημονικά ή / και τεχνολογικά προσανατολισμένα. Θα πειραματιστούν και θα βελτιώσουν τον υπολογισμό, τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό εφαρμογών και άλλες τεχνικές δεξιότητες αυτό το καλοκαίρι. Πώς μπορεί αυτό να είναι κακό ;! Παρατίθενται εδώ με αλφαβητική σειρά. Οι προσφορές ελήφθησαν από την ιστοσελίδα του στρατοπέδου.

Διαστημικό Κέντρο της Αριζόνα Challenger
Περιπέτειες σε διαστημικούς καταυλισμούς. Οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις θα χρησιμοποιήσουν τη διασκέδαση, την πρακτική μάθηση για να κάνουν τις δικές τους ανακαλύψεις και θα διερευνήσουν πώς τα ευρήματά τους επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Βαθμοί K-8.

Το στρατόπεδο αστρονομίας
Στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα στο Tucson. "Οι πλοιάρια γίνονται αστρονόμοι, λειτουργούν ερευνητικά τηλεσκόπια, διατηρούν νυχτερινές ώρες, αλληλεπιδρούν με κορυφαίους επιστήμονες και ερμηνεύουν τις δικές τους παρατηρήσεις".

ASU Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις σε Μαθηματικά, Μηχανική, Επιστήμες, Τεχνολογία
Από την 7η τάξη μέχρι το γυμνάσιο, θα βρείτε καλοκαιρινά στρατόπεδα για ρομποτική, σχεδιασμό βιντεοπαιχνιδιών, σχεδιασμό εφαρμογών, υπολογιστές, ρομποτική και στρατόπεδο εκκίνησης τεχνολογίας.

Camp Innovation στο επιστημονικό κέντρο της Αριζόνα
Από την εκμάθηση φυσικών δυνάμεων, τη διερεύνηση μιας σκηνής του εγκλήματος, την εξερεύνηση της ακατάλληλης πλευράς της επιστήμης στην ανακάλυψη του κόσμου των εντόμων και της μετεωρολογίας, οι κατασκηνωτές θα αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης κρίσεων και επίλυσης προβλημάτων ενώ θα ασχολούνται με την επιστήμη. Περισσότερα από δέκα διαφορετικά στρατόπεδα για τις ηλικίες 3-14.

CodaKid
Το CodaKid είναι μια ακαδημαϊκή σχολή για την επιστήμη των υπολογιστών και το παιχνίδι που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε μαθήματα για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Οι μαθητές απολαμβάνουν μαθήματα μικρής ομάδας με έμπειρους προγραμματιστές, τεχνολόγους και σχεδιαστές.

Scottsdale.

Ψηφιακό παιδικό στρατόπεδο
Μια πενθήμερη κατασκήνωση για παιδιά ηλικίας 8 έως 13 ετών, τα οποία θα χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνουν ταινίες, ταινίες κίνησης stop-motion και να παράγουν το δικό τους πρωινό ειδησεογραφικό πρόγραμμα. Ολόκληρες ή μισές ημέρες. Westin Kierland Resort & Spa, Σκτστς.

iD Tech Camps
Καλοκαιρινά μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για ηλικίες 7 - 17 ετών, που πραγματοποιήθηκαν στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα στο Tempe.

Προγραμματισμός, σχεδιασμός παιχνιδιών, εφαρμογές, ρομποτική, σχεδιασμός ιστοσελίδων, ταινία, φωτογραφία και πολλά άλλα. "Οι καλοκαιρινές ηλεκτρονικές μας κατασκηνώσεις για παιδιά, προ-εφήβους και εφήβους κατατάσσονται ανάλογα με την πορεία και την ηλικία τους. Οι έφηβοι θα μελετήσουν, θα κοινωνικοποιήσουν και θα τρώνε με άλλους έφηβους, αλλά μπορεί να βρίσκονται κοντά στους νεότερους φοιτητές κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου. μια ισορροπημένη, διασκεδαστική εμπειρία καλοκαιρινής κατασκήνωσης που είναι κατάλληλη για παιδιά, προ-εφήβους και έφηβους.Αυτοποιήστε ένα περιβάλλον μικρής ομάδας μάθησης όπου το πρόγραμμα σπουδών είναι προσαρμοσμένο σε εσάς . , Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά) δεξιότητες σε στενά συμπλέγματα μόλις 8 φοιτητών κατ 'ανώτατο όριο ανά εκπαιδευτή και συνεργασία με νέους φίλους. "

ιδέα Μουσείο
Δύο θερινά στρατόπεδα. Το καλοκαιρινό στρατόπεδο STEAM για ηλικίες 6 έως 12 ετών περιλαμβάνει έννοιες της τεχνολογίας, της τεχνολογίας, της τεχνολογίας, της τέχνης και των μαθηματικών (STEAM). Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν μαθήματα σχετικά με το πώς μια ιδέα για μια εφεύρεση μετατρέπεται σε πραγματικότητα μέσω της δημιουργικής σκέψης, της μηχανικής, του σχεδιασμού και της επίλυσης προβλημάτων. Οι κατασκηνωτές θα κάνουν επίσης την τέχνη και θα αναπτύξουν μια δική τους εφεύρεση διερευνώντας υλικά και τεχνικές. Το δεύτερο στρατόπεδο διερευνά τη ρομποτική. Οι επιβαίνοντες θα χρησιμοποιούν ρομποτικές και μηχανικές αρχές, θα μάθουν για την ομαδική εργασία και θα αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων καθώς ανταγωνίζονται σε μια πρόκληση ρομποτικής.

Προσανατολίστηκε σε παιδιά ηλικίας 9 έως 14 ετών.

Stargazing για όλους
"Ένα συναρπαστικό μίγμα διασκέδασης από την πρακτική επιστήμη, την ιστορία, την τεχνολογία, τα μαθηματικά, τη λογοτεχνία, τις τέχνες και τη βιοτεχνία. Παρουσιάζονται από τους Tony και Carole La Conte, επαγγελματίες Stargazers.

- - - - - -

Περισσότερες Ευκαιρίες Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης στο Φοίνιξ