Κορυφαία δημοτικά σχολεία στο Τζάκσονβιλ

Δυστυχώς, η επαρχία Duval δεν είναι μία από τις σχολικές περιοχές της Φλώριδας με υψηλότερες επιδόσεις - στην πραγματικότητα, η Schooldigger.com κατατάσσεται στην 56η θέση από τις 67 κομητείες της Φλόριντα. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν πολλά φωτεινά σημεία. Για παράδειγμα, το Τζάκσονβιλ φιλοξενεί τέσσερα από τα 100 κορυφαία σχολεία του έθνους και φιλοξενεί επίσης πολλά δημοτικά σχολεία υψηλής ποιότητας.

Για να διατηρήσουμε τα πράγματα ισορροπημένα, επικεντρώσαμε τις αξιολογήσεις των μεγάλων σχολών και των αστυνομικών σχολών, οι οποίες βασίζονται κατά κύριο λόγο σε βαθμολογίες σχολικών δοκιμών. Ενώ η βαθμολόγηση είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην κατάταξη ενός σχολείου, υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν.

Προσπαθήσαμε να ολοκληρώσουμε τη λίστα με τα σχολεία από έναν αριθμό τομέων, αντί να εξετάσουμε ένα μεγάλο αριθμό σχολείων από έναν τομέα λόγω των υψηλών βαθμολογιών τους. Ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει τα ιδιωτικά σχολεία, αλλά περιλαμβάνει τα σχολεία μαγνητών και χαρτών. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σχολεία, τα σχολεία Χάρτη δεν έχουν περιορισμούς γεωγραφικής παρουσίας, παρόλο που παρέχουν μόνο μεταφορές για συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.