Τζάκσονβιλ Gay Resorts και οδηγός ξενοδοχείων

Το Τζάκσονβιλ είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Φλώριδας, η οποία αποτελεί έκπληξη για μερικούς. Εάν μετεξελίξετε στην περιοχή του μετρό, ακολουθείτε το Miami-Fort Lauderdale-Palm Beach, Tampa-St. Pete και Orlando, αλλά η ίδια η πόλη του Τζάκσονβιλ έχει σχεδόν 900.000 κατοίκους και καλύπτει μια τεράστια έκταση 875 τετραγωνικών μιλίων (που είναι σχεδόν τριπλάσια από την περιοχή που καλύπτεται από τους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης). Με άλλα λόγια, είναι μια μεγάλη πόλη, και το κάνει λίγο. Είναι 25 μίλια (35 έως 40 λεπτά με το αυτοκίνητο) από τις παραθαλάσσιες γειτονιές (όπως η παραλία Jacksonville) στο κέντρο της πόλης. Συνεπώς, κρατήστε αυτές τις αποστάσεις στο μυαλό σας καθώς αποφασίζετε πού να μείνετε όταν επισκέπτεστε αυτή τη βορειοανατολική πόλη της Φλόριντα.

Αν είστε στην περιοχή για να απολαύσετε τις παραλίες, πιθανότατα θα θέλετε να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο έξω από τον ωκεανό. Δύο καλά στοιχήματα κοντά στην ακτή περιλαμβάνουν το Swanky One Ocean Resort, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω στο νερό και διαθέτει ένα υπέροχο σπα, και το Hampton Inn Jacksonville 9A και το Baymeadows, το οποίο είναι λίγο εσωτερικά, αλλά είναι σχετικά μικρή απόσταση από τον ωκεανό , και έχει πολύ λογικές τιμές.

Για να είστε κοντά στις πιο ενδιαφέρουσες και ιστορικές γειτονιές του Τζάκσονβιλ, ωστόσο, και το τμήμα με την πιο σημαντική παρουσία GLBT (καθώς και πολλά gay nightspots ), θα θέλετε να μείνετε είτε στο κέντρο της πόλης, απέναντι από τον ποταμό St. Johns στο ιστορικό San Marco , ή μόλις νοτιοδυτικά του κέντρου στην περιοχή Five Points / Riverside, η οποία επίσης φιλοξενεί ιστορικά σπίτια. (Υπάρχει ένα γκέι μπαρ έξω από τις παραλίες, Coral Reef του Bo). Το Downtown διαθέτει αρκετές ιδιότητες αλυσίδας από το μεσαίο έως το υψηλό και θα βρείτε περισσότερες ιδιότητες μεσαίας κατηγορίας σε όλο τον ποταμό γύρω από το San Marco. Στο Riverside, υπάρχουν μερικά B & B, συμπεριλαμβανομένου του πολύ ομοφυλόφιλου Riverdale Inn (βλέπε παρακάτω).

Εδώ είναι μια ματιά σε μερικά κορυφαία gay-friendly ξενοδοχεία και πανδοχεία στο Τζάκσονβιλ, Φλόριντα . Επίσης, σημειώστε ότι το Jacksonville απέχει μόνο 45 λεπτά με το αυτοκίνητο νοτιοδυτικά του νησιού Amelia, το οποίο διαθέτει θέρετρα πολυτελείας και ιστορικά πανδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους και απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο βορειοδυτικά του ιστορικού St. Augustine, και γκέι-φιλόξενα πανδοχεία και B & B.

Δείτε το Amelia Island και το Fernandina Beach Gay-Friendly Resorts και Inns Οδηγός για ιδέες για το πού να μείνετε σε αυτό το γραφικό φράγμα νησί βορειοανατολικά του Τζάκσονβιλ και το St. Augustine Gay-Friendly θέρετρα και ξενώνες Οδηγός για ιδέες σε αυτή την γοητευτική κοινότητα ακριβώς κάτω από το ακτή.

Για περισσότερα για δείπνο και μπαρ-hopping, επισκεφθείτε το Jacksonville Gay Nightlife Guide.