Φεστιβάλ Pride του ποταμού Τζάκσονβιλ

Η μεγαλύτερη πόλη της Φλόριντα, με πληθυσμό περίπου 850.000 κατοίκων, βρίσκεται στο Τζάκσονβιλ στο βορειοανατολικό άκρο του κράτους, πολύ κοντά στα σύνορα της Γεωργίας. Μέρη της πόλης αισθάνονται ευκρινώς Νότια, ενώ άλλες γειτονιές καταλαμβάνουν το ξεχωριστό ισπανικό αποικιακό πνεύμα της περιοχής - είναι μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια από την παλαιότερη πόλη της Αμερικής, St. Augustine και ο πανέμορφος προορισμός θέρετρο του νησιού Amelia βρίσκεται ακριβώς έξω από το ακτή.

Η γκέι σκηνή έχει αναπτυχθεί πολύ καλά στην περιοχή όλα αυτά τα χρόνια.

Πρώην γνωστή ως First Coast Pride, το Τζάκσονβιλ έχει μια αρκετά δημοφιλή εορταστική εκδήλωση Gay Pride που ονομάζεται τώρα το Φεστιβάλ Pride Pride River και οι ημερομηνίες αυτού του καλώς παρακολουθούμενου γεγονότος είναι συνήθως στις αρχές Οκτωβρίου.

Υπάρχουν δύο βασικές δραστηριότητες που αποτελούν αυτή τη μεγάλη γιορτή για την κοινότητα GLBT στο Τζάκσονβιλ : η Gay Pride Parade λαμβάνει χώρα στην ιστορική συνοικία Riverside, ξεκινώντας από το Boone Park και τελειώνοντας σε 5 σημεία Business District.

Η δεύτερη σημαντική συνιστώσα αυτής της γιορτής είναι το φεστιβάλ Gay Pride Riverfront. Το φεστιβάλ διαθέτει πωλητές και κοινοτικές οργανώσεις καθώς και ψυχαγωγία από διάφορους κορυφαίους.

Αν έρχεστε από μακριά, σημειώστε ότι οι χρόνοι οδήγησης από βασικές κοινότητες στη νοτιοανατολική περιοχή είναι δύο ώρες από τη Savannah, GA . πέντε ώρες από την Ατλάντα, GA . πέντε ώρες από την Pensacola, FL . 90 λεπτά από το Gainesville, FL . και δύο ώρες από το Ορλάντο της Φλόριντα .

Τζάκσονβιλ Gay Resources

Η περιοχή Riverfront είναι αρκετά γοητευτική και έχει πολλά πράγματα, καθώς και αρκετές επιχειρήσεις LGBT. Μια εκλεπτυσμένη, ιστορική γειτονιά στη νότια όχθη του ποταμού St. Johns - σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης - το San Marco έχει πολλά αξιόλογα καταστήματα, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις (καθώς και το gay bathhouse της πόλης Club Jacksonville).

Για τις σκέψεις σας για το πού να μείνετε, δείτε το Jacksonville Gay-Friendly Hotels Guide και για συμβουλές σχετικά με το πού θα φάτε και να βρείτε τη σκηνή νυχτερινής διασκέδασης, επισκεφτείτε τον Οδηγό Νυχτερινής Ζωής Jacksonville .

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το LGBT Jacksonville από την εξυπηρετική ιστοσελίδα MyGayJacksonville.com.