Διακοπές της πόλης από την Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Χρειάζεστε ιδέες για ένα ελαφρύ ταξίδι διακοπών από τη Minneapolis και το St. Paul; Εδώ είναι μερικές προτάσεις για ελαφριές διακοπές από τη Minneapolis και το St. Paul. Είτε έχουμε αργά το χειμώνα, είτε νωρίς την άνοιξη , αν η οικογένειά σας όπως τα υδάτινα πάρκα ή τα μουσεία, αν προτιμούν μουσεία πόλεων ή πεζοπορία, υπάρχει κάτι κοντά για όλους.

Διακοπές της πόλης από τη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Το Σικάγο είναι μια επταήμερη διαδρομή ή μια ώρα πτήσης από τη Μινεάπολη και έχει όλα όσα θα θέλατε σε ένα διάλειμμα στην πόλη - φιλικά προς την οικογένεια και ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης, καταστήματα, εστιατόρια, μουσεία και γκαλερί, περιηγήσεις στα αξιοθέατα, εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Για τα παιδιά, το υπέροχο Μουσείο Πεδίου, διάσημο για τους δεινόσαυρους, και το υπέροχο Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας θα πάρουν εύκολα μία ημέρα το καθένα. (Συμβουλή: αν είστε μέλος του Μουσείου Επιστημών της Μινεσότα, θα έχετε ελεύθερη είσοδο και στο Μουσείο Πεδίου και στο MSI).

Ο Duluth μεγάλωσε γύρω από ένα μεγάλο λιμάνι της λίμνης Superior και η βιομηχανική γοητεία της πόλης δεν απευθύνεται σε όλους. Δεν είναι ένα όμορφο μέρος με κανένα τρόπο, αλλά η αξιοσημείωτη γέφυρα ανελκυστήρα και οι αναρτήσεις και τα βήματα των γιγαντιαίων πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων είναι εκπληκτικά ενδιαφέροντα. Τα παιδιά είναι εύκολο να διασκεδάσουν με ένα ενυδρείο, μεγάλο μουσείο σιδηροδρόμων, ζωολογικό κήπο Duluth και παιδικό μουσείο στην πόλη. Η θέα από την κορυφή του λόφου πάνω από τη λίμνη είναι μεγάλη και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για υπαίθρια αναψυχή το καλοκαίρι και το χειμώνα με κοντινά πάρκα και δάση για πεζοπορία, σκι, αναρρίχηση, ορεινή ποδηλασία για μεγάλα παιδιά. Η λίμνη Superior είναι κρύα, αλλά αν τα παιδιά σας είναι αποφασισμένα, μπορείτε να βρείτε όρμους και παραλίες για να πάρετε τα πόδια σας βρεγμένα.

Wisconsin οικογενειακά ταξίδια Σαββατοκύριακου από Minneapolis και St. Paul

Τα εμπορικά κέντρα και τα υδάτινα πάρκα - Το Wisconsin Dells, περίπου τέσσερις ώρες μακριά, προσφέρει και τα δύο αυτά πράγματα σε ποσότητα, καθώς και τα αξιοθέατα του Circus World, καταστήματα καραμελών και πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια φιλικά προς την οικογένεια, όλα μέσα ή κοντά στην πόλη Baraboo.

Το Devil's Lake State Park είναι επίσης κοντά στην πόλη, ενώ το περίεργο Forevertron, μια συλλογή από γιγαντιαία γλυπτά που προέρχονται από διάσωση μεταλλικών απορριμμάτων, είναι επίσης κοντά.

Πρόωρη εκδρομή από τη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Το Itasca State Park είναι το σημείο όπου βρίσκονται τα ποτάμια του ποταμού Μισισιπή. Μόλις λίγες ώρες βόρεια, ο ισχυρός Μισισιπή ξεκινάει σαν ένα ρεύμα που μπορείς να πηδάς με λίγα βήματα. Βρείτε μια κοντινή καμπίνα ή μοτέλ, ή μείνετε στην κοντινή ιστορική πόλη των Ντιτρόιτ Λέικ.

Το Ely, στη βόρεια Μινεσότα, βρίσκεται στα όρια της όμορφης καμπής της οριακής θάλασσας. Κρατήστε μια από τις πολλές απομακρυσμένες καμπίνες που βρίσκονται στο πανέμορφο τοπίο στην όχθη μιας λίμνης και αισθανθείτε σαν να έχετε πραγματικά απομακρυνθεί από όλα. Παρόλο που ίσως να μην είναι καροτσάκι ακόμα, μπορείτε ακόμα να πάρετε την οικογένεια έξω για να περπατήσετε μέσα στο δάσος χωρίς να δείτε μια άλλη ψυχή, αλλά να είναι σε κοντινή απόσταση από την πόλη του Ely με πολλά εστιατόρια και καταστήματα. Το Ely φιλοξενεί επίσης δύο οργανώσεις συντήρησης, το Διεθνές Κέντρο Wolf και το Bear Center της Βόρειας Αμερικής, και οι δύο είναι ανοιχτοί στους επισκέπτες και οι δύο έχουν κανονικές δραστηριότητες και προγράμματα παιδιών.

Η Βόρεια ακτή και ο αυτοκινητόδρομος 61. Ο αυτοκινητόδρομος 61 ξεκινάει στο Duluth, αλλά η αληθινή εμπειρία North Shore ξεκινάει περίπου μια ώρα βόρεια του Duluth, όταν ο δρόμος αρχίζει όλο και πιο γραφικός.

Επισκεφθείτε το ιστορικό Split Rock Lighthouse και τα πανέμορφα καταρράκτες Gooseberry, τον ψηλότερο από τους καταρράκτες της περιοχής. Θαυμάστε το Palisade Head, μερικούς από τους ψηλότερους βράχους στη λίμνη και ψωνίστε για το Lake Superior Agates και τις τοπικές χειροτεχνίες στα καταστήματα κατά μήκος της εθνικής οδού 61. Η North Shore είναι μία από τις καλύτερες περιοχές της Μινεσότα για τα χρώματα πτώσης. Αρκετές μικρές πόλεις έχουν καταλύματα από κατασκήνωση, καμπίνες, μοτέλ σε πολυτελή ξενοδοχεία, και πολλά εστιατόρια με casual, παιδική-φιλική τραπεζαρία.

Ύστερα από το χειμώνα Spring Break Διαδρομές από Minneapolis και St. Paul

Τα βουνά Lutsen, περίπου τέσσερις ώρες βόρεια της Μινεάπολη, έχουν τη μεγαλύτερη περιοχή σκι και snowboard στη Μινεσότα. Και κοντά στο Lutsen, υπάρχει σκι αντοχής, χιονοπέδιλα, snowmobiling, έλκηθρο σκυλιών και όλα τα είδη αναψυχής του χειμώνα. Οι ειδικές προσφορές ξενοδοχείων θα σας δώσουν εισιτήρια ανύψωσης για τα βουνά Lutsen για μια εξαιρετική απόδραση.

Το Bayfield, WI βρίσκεται στην όχθη της λίμνης Superior και είναι μια εξαιρετική απόδραση το καλοκαίρι και το χειμώνα. Τον χειμώνα, αν ήταν αρκετά κρύο και η λίμνη έχει παγώσει αρκετά βαθιά, βγείτε έξω για να δείτε απίστευτα δραματικές σπηλιές που σχηματίζονται στους βράχους της λίμνης. Το Bayfield προσφέρει επίσης ευκαιρίες για χιονοπέδιλα, cross-country skiing και dogsledding. Προσέξτε για ένα ξενοδοχείο ή καμπίνα με υδρομασάζ για να ζεσταθεί μετά από μια μέρα στο χιόνι και τον πάγο.

Εξερευνώντας τη Νότια Μινεσότα

Οι πόλεις στην κοιλάδα του ποταμού St. Croix κάνουν μια εξαιρετική μικρή διαφυγή, χωρίς να οδηγούν πολύ. Η κοιλάδα του ποταμού St. Croix σχηματίζει τα σύνορα της Μινεσότα και του Ουισκόνσιν. Οι πόλεις Red Wing, Wabasha και Winona στο νότο όλες οι πόλεις έχουν παλιομοδίτικα κέντρα, γοητευτικά ξενοδοχεία και μοτέλ, πολλά όμορφα τοπία και τοπικά ιδιοκτησιακά, φιλικά προς την οικογένεια εστιατόρια για μια γαλήνια απόδραση χωρίς πολλή οδήγηση για να φτάσετε εκεί.