Φόρος πωλήσεων στη Μινεάπολη

Ποιος είναι ο φόρος πωλήσεων στη Μινεάπολη; Στη Μινεάπολη, ο φόρος πωλήσεων για τα περισσότερα είδη είναι 7.775%.

Ο φόρος πωλήσεων 7,775% στη Minneapolis αποτελείται από κρατικούς, νομούς, πόλεις και ειδικούς φόρους.

Ο κρατικός φόρος πωλήσεων της Μινεσότα είναι 6,875%
Ο φόρος πωλήσεων της κομητείας Hennepin είναι 0,15%
Ο φόρος πωλήσεων της πόλης Minneapolis είναι 0,5%
Ο φόρος για τη βελτίωση της διαμετακόμισης είναι 0,25%

Ο φόρος πωλήσεων της κομητείας Hennepin τέθηκε σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2007 και πληρώνει για το Target Field, το νέο στάδιο της ομάδας μπέιζμπολ της Μινεσότας Twins.

Παρόλο που το γήπεδο έχει κατασκευαστεί, η κομητεία Hennepin εξακολουθεί να πληρώνει για το γήπεδο και θα εισπράττει το φόρο για τα περισσότερα από τα επόμενα 30 χρόνια.

Ο φόρος για τη βελτίωση της διαμετακόμισης συλλέγεται σε Hennepin, Ramsey, Anoka, Ντακότα και στην κομητεία της Ουάσινγκτον και χρησιμοποιείται για την πληρωμή για τη βελτίωση των ελαφρών σιδηροδρομικών γραμμών, των σιδηροδρομικών μεταφορών και των υπηρεσιών έκδοσης λεωφορείων.

Πρόσθετοι φόροι που συγκεντρώθηκαν στη Μινεάπολη

Εκτός από τον φόρο επί των πωλήσεων, η Minneapolis συγκεντρώνει επίσης φόρο διασκέδασης, φόρο εστιατορίου, φόρο διαμονής και φόρο επί των πωλήσεων οινοπνευματωδών ποτών.

Φόρος καταλυμάτων στη Μινεάπολη συλλέγονται από ξενοδοχεία με πάνω από 50 δωμάτια. Ο φόρος κατάθεσης Minneapolis είναι 2,625%.

Ο φόρος για τα αλκοολούχα ποτά είναι 2,5% για όλες τις πωλήσεις οινοπνευματωδών, επί τόπου και εκτός του χώρου, από καταστήματα αλκοολούχων ποτών, εστιατόρια, μπαρ , σε αθλητικές εκδηλώσεις και σε άλλους χώρους.

Downtown Liquor Tax Οι επί τόπου πωλήσεις οινοπνευματωδών ποτών σε μπαρ, εστιατόρια και σε αθλητικές εκδηλώσεις στο Downtown Minneapolis φορολογούνται με επιπλέον 3% πάνω από το φόρο επί των υγρών 2.5%.

Ο φόρος εστιατορίου στο Downtown συγκεντρώνεται στα τρόφιμα και στα μη αλκοολούχα ποτά που πωλούνται στα κεντρικά εστιατόρια, καφετέριες, καφετέριες, καφετέριες και όλα τα μέρη που σερβίρουν φαγητό.

Ο φόρος εστιατορίου στο κέντρο της πόλης Minneapolis είναι 3%.

Ο φόρος ψυχαγωγίας χρεώνεται σε πολλές μορφές ζωντανής ψυχαγωγίας σε όλη τη Minneapolis . Ο φόρος ψυχαγωγίας συγκεντρώνεται σε πράγματα όπως εισιτήρια θεάτρων, χρεώσεις κάλυψης, βόλτες καρναβαλιού, arcade games και jukeboxes. Φόρος ψυχαγωγίας συλλέγεται επίσης για τα τρόφιμα, τα ποτά και το αλκοόλ που σερβίρονται σε εκδηλώσεις όπου υπάρχει ζωντανή διασκέδαση.

Έτσι, εάν ένα εστιατόριο έχει ζωντανή μουσική, τότε ο φόρος ψυχαγωγίας θα συγκεντρωθεί σε φαγητό και ποτό που σερβίρονται κατά τη διάρκεια της ζωντανής ψυχαγωγίας. Ο φόρος ψυχαγωγίας είναι 3%.