Ημέρα του Αγίου Πατρικίου: Ιρλανδικές εκδηλώσεις και παρελάσεις στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι η Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, ιδανική για ένα Σαββατοκύριακο για τον εορτασμό του πολιούχου της Ιρλανδίας.

Την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ο Άγιος Παύλος είναι μακράν ο πιο Ιρλανδός από τις Δίδυμες Πόλεις, αν και η Μινεάπολη έχει ένα καλό αριθμό εκδηλώσεων της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου. Εδώ πρέπει να γιορτάσουμε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο St. Paul, Minneapolis και γύρω από τις πόλεις Twin City.

Ημέρες του Αγίου Πατρικίου

Η μεγαλύτερη εκδήλωση του Αγίου Πατρικίου είναι η ετήσια παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

Η παρέλαση αρχίζει το μεσημέρι την ημέρα πριν από την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, στις 16 Μαρτίου, στο κέντρο του Αγίου Παύλου, που τελειώνει στο Πάρκο Ράις.

Και το βράδυ, υπάρχει μια δεύτερη παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στο κέντρο της Μινεάπολης, επίσης το Σάββατο 16 Μαρτίου, την ημέρα πριν από την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Στις 6.30 μ.μ. ξεκινά η παρέλαση στο Nicollet Mall στην 11η οδό, κατευθυνόμενη προς το εμπορικό κέντρο στην 5η οδό.

Οδηγός για αυτές, και άλλες παρελάσεις του Αγίου Πατρικίου στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου και Εκδηλώσεις στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Η μετάβαση σε μια ιρλανδική παμπ είναι παραδοσιακή - τι κάνουν οι τοπικές ιρλανδικές παμπ και μπαρ για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου; Μπορείτε να βρείτε ζωντανή μουσική, πάρτι σκηνών, συγκροτήματα σωληνώσεων, ακόμη και δωρεάν μπύρα σε μπαρ στις πόλεις Twin City. Ακολουθούν οι τοπικές παμπ και τα μπαρ για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου .

Σημαντικά γεγονότα των εκδηλώσεων της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

13 Μαρτίου: Ο χειρότερος ιρλανδικός διαγωνισμός τενόρ

Η ένωση του Πάτρικ θέλει να μάθει ποιος μπορεί να βλάψει τα αυτιά του ακροατηρίου περισσότερο με τον ετήσιο διαγωνισμό τους στο Mancini's στο St. Paul.

16 και 17 Μαρτίου: Εορτασμός της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου και Ημέρα Ιρλανδικού Χορού της IMDA Η Ένωση Ιρλανδικής Μουσικής και Χορού παρουσιάζουν την ετήσια εκδήλωση του Αγίου Πατρικίου και την Ημέρα του Ιρλανδικού Χορού.

Ζωντανή μουσική, κελτική χορευτική, ιρλανδική κουζίνα και ιρλανδοί πωλητές στο Κέντρο Landmark στο St. Paul από τις 10 π.μ. - 5 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι $ 6, $ 4 για παιδιά και ηλικιωμένους.

16 και 17 Μαρτίου: Γιορτές του Ημέρα του Αγίου Πατρικίου O'Garas Αυτό το μπαρ του Αγίου Παύλου και ο γειτονικός χώρος γκαράζ του O'Gara προσθέτουν σε μια σκηνή και φιλοξενούν ιρλανδούς μουσικούς, διασκεδαστές για ένα ολοήμερο πάρτι, διακήρυξε την "Παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στον κόσμο" μέσω του μπαρ στις 3:30 μ.μ. το Σάββατο 16 Μαρτίου.