Ημέρα που εγκιβωτίζει στον Καναδά

Ημέρα που εγκιβωτίζει στον Καναδά Falls στις 26 Δεκεμβρίου και είναι μια δημόσια γιορτή.

Η ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, 26 Δεκεμβρίου, είναι μια δημόσια (ή νόμιμη) αργία που ονομάζεται Boxing Day σε ολόκληρο τον Καναδά. Αυτό σημαίνει ότι είναι βασικά μια μέρα ελεύθερη για όλους και αν πρέπει να πάτε στη δουλειά, πρέπει να πληρώσετε χρόνο και μισό.

Αρκετές θεωρίες υπάρχουν για το πώς πήρε το όνομά του η Boxing Day. Μπορεί να προέρχεται από μια παράδοση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην οποία οι εργοδότες των νοικοκυριών δώριζαν δώρα για τους υπηρέτες τους. Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι το όνομα προέρχεται από κουτιά αποθήκευσης και όχι από το άθλημα.



Εντούτοις, μπορείτε να είστε μάρτυρες ενθουσιώδεις αγοραστές που έρχονται να χτυπήσουν τις ευκαιρίες για Boxing Day. Ημέρα που εγκιβωτίζει όπως την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών, μαύρη Παρασκευή, στις ΗΠΑ είναι η μεγάλη ημέρα αγορών στον Καναδά. Τα καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και οι περισσότεροι λιανοπωλητές είναι ανοιχτά και γενικά συνεχίζονται μέχρι την Πρωτοχρονιά. Πολλά, αλλά όχι όλα, εστιατόρια παραμένουν ανοιχτά για να τροφοδοτούν πεινασμένους αγοραστές.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα είναι τα ηλεκτρονικά, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, οι συσκευές, τα παιδικά παιχνίδια και τα χειμερινά ρούχα.

Οι συμμετέχοντες καναδικοί λιανοπωλητές περιλαμβάνουν το Best Buy (τεχνολογία / ηλεκτρονικά), Michaels (βιοτεχνίες και είδη τέχνης), η Walmart (stuff) και οι νικητές (ρούχα). Αλλά οποιοδήποτε κατάστημα ανοικτή Boxing Day θα έχει μια πώληση.

Με την έλευση των online αγορών, οι έμποροι λιανικής πώλησης προσφέρουν τώρα την ημέρα της Boxing Day εξοικονόμηση πριν από τις 26 Δεκεμβρίου και να συνεχίσουν τις πωλήσεις μέχρι και το νέο έτος. Kinda παίρνει τη συγκίνηση από την πραγματική εκδήλωση Boxing Day, αλλά οι άνθρωποι εμφανίζονται μαζικά παρ 'όλα αυτά.

Τι σημαίνει η μέρα που εγκιβωτίζει για τους επισκέπτες;

Ημερομηνίες Ημέρας Boxing

2017: Τρ., 26 Δεκεμβρίου 2017
2018: Τετ, 26 Δεκεμβρίου 2018
2019: Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019