Στο Πανεπιστήμιο του Ορλάντο στο Πανεπιστήμιο UCF

Η Campus του UCF στο κέντρο της πόλης θα είναι μέρος του δημιουργικού χωριού

Έχουν μιλήσει για μια πανεπιστημιούπολη στο κέντρο του Ορλάντο για το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα (UCF) για μερικά χρόνια τώρα, αλλά επιτέλους, είναι επίσημα ένα πάει. Τα τελικά κομμάτια έχουν πρόσφατα τεθεί σε ισχύ για να δώσουν στο έργο το πράσινο φως. Από τον Μάρτιο του 2016, η πανεπιστημιούπολη πρόκειται να κατασκευαστεί σε συνδυασμό με το φιλόδοξο δημιουργικό χωριό και θα εξυπηρετήσει φοιτητές κολλεγίων της Βαλένθια καθώς και φοιτητές της UCF.

Τον Φεβρουάριο, ο Δήμος του Ορλάντο διέθεσε 75 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στην πραγματοποίηση της πανεπιστημιούπολης του UCF στο κέντρο της πόλης. Στη συμφωνία, το σχολείο παίρνει 42,5 εκατομμύρια δολάρια σε γήπεδα και ακίνητα από την πόλη? αυτό περιλαμβάνει ένα πακέτο 15 στρεμμάτων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Parramore και την Livingston Street, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, και το Κέντρο Αναδυόμενων Μέσων Ενημέρωσης, ένα ακίνητο αξίας 22,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, η πόλη παρέχει 4 εκατομμύρια δολάρια για βελτιώσεις αποστράγγισης ομβρίων υδάτων, άλλα 19 εκατομμύρια δολάρια για βελτιώσεις υποδομής περιοχής και παραχωρήσεις στάθμευσης. Επίσης, η Creative Village έχει δεσμεύσει 7.7 εκατομμύρια δολάρια σε γήπεδα και ακίνητα.

Στη συνέχεια, στις 2 Μαρτίου 2016, το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλώριδας ενέκρινε τα σχέδια της πανεπιστημιούπολης του UCF στο κέντρο της πόλης. Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, οι νομοθέτες της Φλώριδας συμπεριέλαβαν 20 εκατομμύρια δολάρια σε κρατική χρηματοδότηση στον νέο προϋπολογισμό του νομοθετικού σώματος. Στα μέσα Μαρτίου, ο κυβερνήτης Rick Scott ενέκρινε τις δαπάνες αφήνοντάς τον άθικτο στο σύνολό του, όταν έκανε τις περικοπές του στον προτεινόμενο προϋπολογισμό.

Άλλη σημαντική χρηματοδότηση προέρχεται από ιδιωτικές δωρεές που ζήτησε η UCF και το πανεπιστήμιο έχει ήδη εξασφαλίσει περίπου 16 εκατομμύρια δολάρια από τα 20 εκατομμύρια δολάρια που υποσχέθηκε να αυξήσει.

Σχετικά με το UCF Downtown στο Πανεπιστήμιο του Ορλάντο

Το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα έχει ήδη μια μικρή αλλά αξιοσημείωτη παρουσία στο κέντρο της πόλης. Λίγο δυτικά του I-4 είναι η Ακαδημία Interactive Entertainment της UCF (FIEA).

Τον Μάρτιο του 2016, η επανάσταση του Πρίνστον το ονόμασε ως το Βόρειο Αμερική, το 1ο πρόγραμμα ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών. Αυτό έρχεται από τα κορυφαία 5 για όλα τα έξι χρόνια Η κριτική του Princeton δημοσίευσε τον συγκεκριμένο κατάλογο (ο FIEA ήταν στη δεύτερη θέση τα προηγούμενα δύο χρόνια).

Το FIEA θα είναι μια άγκυρα της επικείμενης πανεπιστημιούπολης στο κέντρο της πόλης. Η πανεπιστημιούπολη, όπως το FIEA και το μεγαλύτερο Creative Village που θα αποτελέσει μέρος της, θα επικεντρωθεί σε υψηλής τεχνολογίας, ψηφιακά μέσα και δημιουργικές αναζητήσεις και βιομηχανίες.

Η πρώτη φάση ανάπτυξης θα εξυπηρετήσει περισσότερους από 7.700 φοιτητές UCF και Valencia College. Και, αντανακλώντας το πνεύμα και τα σχέδια του Creative Village, η πανεπιστημιούπολη είναι αφιερωμένη σε ένα ολοκληρωμένο μοντέλο ζωντανής εργασίας.

Ακαδημαϊκά Προγράμματα στο UCF Downtown Campus

Τα παρακάτω προγράμματα είναι πλακόστρωτα διαθέσιμα στο πανεπιστήμιο του Ορλάντο στο κέντρο της UCF:

Ψηφιακή ψυχαγωγία και επικοινωνία:

Τεχνολογία και διοίκηση υγείας:

Δημόσια υπηρεσία και άλλα προγράμματα:

Πλεονεκτήματα του Downtown Orlando Τοποθεσία

Ένας σημαντικός παράγοντας που οδηγεί το UCF στο άνοιγμα μιας πανεπιστημιούπολης στο κέντρο της πόλης είναι η γειτνίαση με όλα τα κυβερνητικά και ιδιωτικά επιχειρηματικά γραφεία στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή του Ορλάντο. Αυτά προσφέρουν πολλές ευκαιρίες σε κοντινή απόσταση για πρακτική εξάσκηση και εκτροφεία. Τέτοιες ευκαιρίες θα πρέπει να συνεχίσουν να αυξάνονται, καθώς η τεχνολογία, τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και άλλες εταιρείες ανοίγουν το κατάστημα στο κέντρο της πόλης σε αυξανόμενο αριθμό, μια τάση που αναμφισβήτητα θα πάρει μεγάλη ώθηση όταν το Creative Village ξεκινάει.

Φυσικά, η τοποθεσία στο κέντρο του Ορλάντο προσφέρει επίσης άφθονα δείπνα, διασκέδαση και πολιτιστικές ευκαιρίες.

Η πανεπιστημιούπολη θα βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Amway, στην Εκκλησία Street Street, στο Κέντρο Δραματολογικών Τεχνών Dr. Phillips, στο θέατρο Mad Cow, στο Περιφερειακό Κέντρο Ιστορίας Orange County, στο Κέντρο Τεχνολογίας Melrose στο κέντρο της δημόσιας βιβλιοθήκης Orange County , Το πάρκο της λίμνης Eola , το Citrus Bowl, το Cobb Plaza Movie Theater και το στάδιο (από αυτό το γράψιμο) το στάδιο Orlando City Soccer Club και το ψυχαγωγικό συγκρότημα Orlando Magic Entertainment. Αυτό είναι εκτός από όλα τα εστιατόρια, μπαρ, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και άλλες διασκέδαση σε όλο το κέντρο της πόλης και τις γύρω γειτονιές της.

Η μεταφορά θα είναι επίσης βολική για τους σπουδαστές και το προσωπικό της πανεπιστημιούπολης του UCF. Η γραμμή λεωφορείων LYMMO , η οποία πρόσφατα υποβλήθηκε σε αρκετές επεκτάσεις, με περισσότερες εργασίες, καθιστά εύκολη και ελεύθερη την πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Θα ενσωματώσει την πανεπιστημιούπολη άμεσα. Επίσης, τα λεωφορεία LYNX και το τρένο τρένων SunRail βρίσκονται ακριβώς στο δρόμο στο κεντρικό σταθμό LYNX. Η πόλη του Ορλάντο λειτουργεί επίσης το Juice Bike Share, ένα προσιτό πρόγραμμα ενοικίασης ποδηλάτων με έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό σταθμών γύρω από το κέντρο, όπου τα μέλη μπορούν να πάρουν ένα ποδήλατο σε μια βάση που χρειάζεται.

Τα καταλύματα στο ξενοδοχείο είναι επίσης εύκολα διαθέσιμα κοντά στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης στο κέντρο της πόλης, ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη έκρηξη στην κατασκευή ξενοδοχείων στο κέντρο της πόλης. Αυτό θα είναι μια ευκολία για τους υποψήφιους φοιτητές και τις οικογένειες που επισκέπτονται. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τη γκάμα από πολυτέλεια σε προϋπολογισμό και περιλαμβάνουν Residence Inn και Courtyard by Marriott, DoubleTree και Embassy Suites από το Hilton, το Aloft, το Grand Bohemian, το EO Inn, το Crowne Plaza, ένα προγραμματισμένο ξενοδοχείο στο υπό ανάπτυξη Crescent Central Station, .