Συμβουλές για την αγορά Lobsters Online

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού να παραγγείλετε online αστακό

Είναι ένας αξιοθαύμαστος κόσμος. Αν βρίσκεστε μακριά από τις ακτές της Νέας Αγγλίας, αλλά λαχταρούνοντας τα πιο γευστικά καρκινοειδή της περιοχής, μπορείτε να έχετε αστακούς που θα παραδοθούν αύριο στην πόρτα σας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δεκάδες πωλητές αστακών σε απευθείας σύνδεση που περιμένουν να λάβουν την παραγγελία σας για τους αστακούς και όλα τα αντικείμενα μιας γιορτής αστακών της Νέας Αγγλίας. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε αστακό online.

Πόσο Αστακός να αγοράσετε

Ένας αστακός 1 έως 2 λιβρών είναι συνήθως αρκετός για να εξυπηρετήσει ένα άτομο. Λάβετε υπόψη ότι με τους αστακούς, τα μεγαλύτερα δεν είναι απαραιτήτως καλύτερα. Αστακοί που ζυγίζουν 3 κιλά ή περισσότερο μπορεί να είναι μασώμενα και σκληρά. Πολλοί αστακοί που πωλούν αστακομακαρονάδες της Νέας Αγγλίας με άλλα ντίζες Clambake της Νέας Αγγλίας - ψωμιά, ατμόπλοια, λαχανικά κ.λπ. - έτσι ώστε ο αστακός μπορεί να είναι αρκετός για να ικανοποιήσει την επιθυμία σας.

Πότε να Παραγγείλετε Αστακοί

Οι πωλητές αστακών χρησιμοποιούν την ολονύκτια ναυτιλία για να εξασφαλίσουν ότι τα αλιεύματά τους παραμένουν φρέσκα, επομένως τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να είστε ένας αναβλητικός. Οι περισσότερες εταιρείες αστακών θα παραλάβουν τις παραγγελίες τους μέχρι ένα ορισμένο χρονικό διάστημα κάθε ημέρας (συνήθως μεταξύ 1 και 3 μ.μ.) για παράδοση την επόμενη ημέρα. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε και να τοποθετήσετε την παραγγελία σας νωρίς, αλλά θα σας αποσταλεί ακόμα την ημέρα που θέλετε να φτάσει.

Μένω ζωντανός

Επειδή οι αστακοί πρέπει να μαγειρευτούν ζωντανά, απαιτείται λίγο προγραμματισμός και πρόβλεψη.

Πρώτον, να είστε βέβαιοι ότι κάποιος θα είναι παρών να υπογράψει για τους αστακούς, όταν φθάνουν μέσω μιας ημέρας courier. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος στο ψυγείο σας για να τα αποθηκεύσετε αμέσως. Θα πρέπει πάντα να σχεδιάζετε να μαγειρεύετε τους αστακούς την ημέρα που φθάνουν. Μάθετε πώς να βράζετε αστακούς ή πώς να ψήνετε αστακούς .

Πόσο πρέπει να πληρώσετε;

Η τιμή του αστακού επηρεάζεται από τις διακυμάνσεις της προσφοράς και της ζήτησης, το μέγεθος και το κόστος αποστολής. Είναι πάντα μια καλή ιδέα να συγκρίνετε τις τιμές σε διάφορα καταστήματα αστακών στο διαδίκτυο πριν κάνετε μια αγορά. Παρακολουθήστε προσεκτικά, καθώς μερικοί περιλαμβάνουν ναυτιλία στις τιμές τους, και άλλοι δεν το κάνουν. Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας. Επίσης, αναζητήστε ειδικές προσφορές, ειδικά για διακοπές.

Ελέγξτε τους περιορισμούς αποστολής

Επειδή οι αστακοί πρέπει να παραδίδονται γρήγορα, πολλές εταιρείες αστακών δεν μεταφέρονται εκτός της Ηπειρωτικής Αμερικής, ή αν το κάνουν, υπάρχει μια πρόσθετη χρέωση. Μερικοί επίσης αποστολούν μόνο για παράδοση σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να μην αξίζει τον κόπο εάν το κόστος της ναυτιλίας υπερβαίνει το κόστος των αστακών.

Ψάξτε για Εγγυήσεις Πελατών

Τι κάνετε αν οι αστακοί σας δεν φτάσουν ζωντανό και σε καλή κατάσταση; Είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγξετε την εγγύηση ικανοποίησης των ατομικών αστακών πριν αποφασίσετε να παραγγείλετε. Πολλοί εγγυώνται ότι το πακέτο σας θα φτάσει σε καλή κατάσταση και ότι οι αστακοί σας θα είναι οτιδήποτε έχετε ονειρευτεί.