Το RV σας πρέπει να φοράει φούστα;

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το RV

Το RV siding έχει περάσει για λίγο, αλλά κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των RVers. Η άνεση και η άνεση των πρόσθετων αποθηκευτικών χώρων, το μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης, η βελτιωμένη εμφάνιση και η προστασία των πλαισίων καθιστούν την προσθήκη RV σε μια σοφή απόφαση. Εδώ είναι οι κορυφαίες εκτιμήσεις που πρέπει να ληφθούν κατά την απόφαση σχετικά με το τι RV σύστημα σοβατεπί να βάλει στο όχημά σας.

Πώς λειτουργεί το RV Skirting;

Τύποι συστημάτων περιελίξεων RV

Όταν κοιτάζετε το RV γυριστό, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε είναι το πώς η φούστα που συνδέεται.

Η μέθοδος προσάρτησης προσδιορίζει την πιθανή απώλεια ενέργειας, την αντοχή της στερέωσης, την ευκολία εγκατάστασης, τη στεγανότητα της τοποθέτησης και την εμφάνιση του RV με περιτύλιγμα τόσο προς τα εμπρός όσο και προς τα έξω.

Σύστημα καναλιών

Το σύστημα καναλιών χρησιμοποιεί ένα κανάλι, συνήθως αποτελούμενο από αλουμίνιο, το οποίο προσκολλάται στην πλευρά του RV σας. Η κορυφή της φούστας έχει ολισθήσει στο κανάλι.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Κουμπιά και T-Snaps

Ένα κουμπιά ή ένα σύστημα t-snap χρησιμοποιεί κουμπιά και στρογγυλά στυλ για να συγκρατεί τη φούστα στο πλάι του RV .

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Βεντούζες

Υπάρχουν μερικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν φλιτζάνια αναρρόφησης για να κρατήσουν το περίβλημα στη θέση τους.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Μέθοδος προσάρτησης γείωσης σε γείωση

Δεύτερον, σημασία μόνο για την προσκόλληση στον RV είναι η μέθοδος προσάρτησης της φούστας στο έδαφος. Αυτό είναι κρίσιμο για την αγκύρωση του συστήματος και το κράτησή του με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το τι σας ρίχνει η Μητέρα Φύση.

Pro Tip: Οποιαδήποτε φούστα που αγοράζετε θα πρέπει να έχει περισσότερο υλικό στο κάτω μέρος της φούστας για να επιτρέψει την κάλυψη σε άνισες παρτίδες. Μια επιπλέον οκτώ έως 12 ίντσες θα πρέπει να επιτρέπει επαρκή κάλυψη στις περισσότερες παρτίδες. Μια φούστα που αγγίζει μόνο το έδαφος θα πρέπει να εξετάζεται με προσοχή.

Ακολουθούν μερικές επιλογές όταν κοιτάζετε το προσάρτημα γείωσης.

Σύστημα βρόχου

Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί βρόχους στο κάτω μέρος της φούστας όπου μπορούν να τοποθετηθούν πασσάλους και να ασφαλιστούν στο έδαφος. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους βρόχους είναι ότι θα κρατήσει το περίβλημα στη θέση του, ανεξάρτητα από ποια κατεύθυνση προέρχονται οι εξωτερικές δυνάμεις. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό της φούστας ανάλογα με το πώς θέλετε να φαίνεται η φούστα.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Σύστημα μονής ταινίας

Το πιο συνηθισμένο και απλούστερο σύστημα προσάρτησης γείωσης για περιφράξεις RV. Χρησιμοποιεί ένα λουράκι είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό της φούστας που κρατά τη φούστα στη θέση της. Για να συνδέσετε τη φούστα, οδηγείτε την ακίδα κατευθείαν μέσα στο υλικό και ναι, το υλικό μπορεί να το χειριστεί.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Δακτύλιο D ή σύστημα Grommet

Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί μια σειρά από δακτυλίους D ή δακτυλίους που τοποθετούνται κάθε μερικά πόδια και συχνά σε διαφορετικά ύψη, επιτρέποντας συνεπή προσάρτηση εδάφους.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Σύστημα σωλήνων από PVC

Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί σωλήνες από PVC που το υλικό περιτυλίγματος περιτυλίσσεται και στη συνέχεια τίθεται στο έδαφος.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Μόνο το PVC στερείται αρκετού βάρους για να κρατήσει το πλέγμα σε σημαντικούς ανέμους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κίνηση της βάσης της φούστας που μπορεί να τρίβει μια τρύπα στο περίγραμμα.

Αλυσίδες

Μια άλλη επιλογή είναι να ράψετε αλυσίδες στη φούστα ή να έχετε ένα πέρασμα όπου μπορούν να εισαχθούν οι αλυσίδες.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Πρόσβαση σε περιοχές υψηλής χρήσης

Το κλειδί για το περβάζι είναι ότι δεν εμποδίζει την ικανότητά σας να έχετε πρόσβαση στα διαμερίσματα γύρω από τον RV. Υπάρχουν μερικές προσεγγίσεις για την πρόσβαση.

Κατασκευασμένα πάνελ γύρω από τα διαμερίσματα

Αυτή η προσέγγιση είναι πολύ πιο προσαρμοσμένη και απαιτεί ένα εξειδικευμένο πλήρωμα να εκτελεί.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ευθεία πάνελ με φερμουάρ όπως απαιτείται

Στην προσέγγιση αυτή, οι φούστες τοποθετούνται κατά μήκος μίας ομοιόμορφης ευθείας γραμμής γύρω από τον RV, και οι τυχόν διαμερίσματα ή βαλβίδες πύλης προσπελαύνεται ανοίγοντας ένα άνοιγμα στη φούστα.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Υλικό περιελίξεων RV

Το μακιγιάζ του υλικού είναι ένα κρίσιμο κομμάτι όταν αποφασίζετε τι RV επικολλήσεις να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με κάθε υλικό μαζί με τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για την επιλογή χρωμάτων.

Μονωμένα έναντι μη μονωμένου πλαισίου RV

Η μόνωση εξαρτάται από το είδος του εξαρτήματος που χρησιμοποιείτε και από τις συνθήκες που θα χρησιμοποιείτε. Δεν υπάρχει λόγος να σας κρατήσουμε θερμότερο τη μόνωση, αλλά δεδομένης της αυξημένης δαπάνης (συνήθως διπλασιάζεται η τιμή), θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στη μόνωση. Εδώ είναι μερικές επιλογές για μόνωση αν αποφασίσετε ότι το χρειάζεστε.

Μόνωση ραμμένη στη φούστα

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Μονωτική επένδυση αφρού

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για εκείνους που μπορεί να θέλουν κάποια πρόσθετη μόνωση σε συνδυασμό με ένα μη μονωμένο περίβλημα. Αυτό συνεπάγεται την τοποθέτηση μόνωσης πίσω από το υλικό περιτυλίγματος.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Συνδέστε τους πίνακες μαζί

Υπάρχουν μερικοί τρόποι σύνδεσης των πλαισίων που περιβάλλουν τη φούστα σας. Συνήθως περιλαμβάνουν είτε φερμουάρ είτε Velcro. Και οι δύο λειτουργούν καλά, και αναφέρονται εδώ ως επεξήγηση των επιλογών μόνο.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν κοιτάζετε το RV siding και μια ποικιλία επιλογών που πρέπει να λάβετε υπόψη. Όλα τα καλύτερα όταν κυνηγούν το καλύτερο περίπτερο για το RV σας.