Ο οδηγός σας για τους αυτοκινούμενους κατηγορίας C

Ανάλυση των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων των αυτοκινητοδρόμων κατηγορίας C

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ήδη αποφασίσει ότι θέλετε να ξεκινήσετε RVing σε ένα αυτοκινούμενο και ψάχνετε για το τέλειο για εσάς. Κοιτάξατε την κατηγορία Α και είναι πάρα πολύ μεγάλα, κοιτάξατε την κατηγορία Β και είναι πολύ μικρά, έτσι τι κάνετε τώρα; Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια καλή ματιά σε Motorhomes κατηγορίας C. Ας εξετάσουμε τον αυτοκινούμενο κλάδο C, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοτήτων του καθώς και τα υπέρ και τα κατά του.

Τι πρέπει να ξέρετε για τους αυτοκινητόδρομους κατηγορίας Γ

Ο αυτοκινούμενος της κατηγορίας C είναι καλός όχημα σε σύγκριση με τα αυτοκινούμενα οχήματα κατηγορίας Α και C.

Τα μηχανοκίνητα μηχανοκίνητα οχήματα κατηγορίας C είναι χτισμένα σε μεγάλο πλαίσιο φορτηγών ή φορτηγών και μοιάζουν με μοτοσυκλέτες κατηγορίας Β, εκτός και αν είναι μεγαλύτερα και διαθέτουν καμπίνα. Ο χώρος του κινητήρα είναι συχνά εξωτερικός προς το μπροστινό μέρος του οχήματος, σε αντίθεση με το διαμέρισμα του κινητήρα μιας κλάσης Α.

Τα αυτοκινούμενα μοτοσικλέτες κατηγορίας B μπορούν να ποικίλουν σε μέγεθος, ορισμένα μοντέλα μπορεί να είναι μικρά και να κάθονται, ενώ άλλα μπορεί να έχουν καθιστικό που μπορεί να εκτείνεται μέχρι και τα 30 πόδια. Αυτό το μέγεθος σημαίνει ότι η κατηγορία Cs μπορεί να φιλοξενήσει πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό, τι μια κατηγορία Β, η κατηγορία C μπορεί να διαχειριστεί οπουδήποτε από τέσσερα έως οκτώ άτομα.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινητοδρόμων κατηγορίας C

Ο αυτοκινούμενος της κατηγορίας C έχει πολλά διαφορετικά πλεονεκτήματα τόσο από τους τύπους αυτοκινούμενων κατηγοριών Α και Β.

Μειονεκτήματα των αυτοκινητοδρόμων κατηγορίας C

Χαρακτηριστικά & Ευκολίες: Για άλλη μια φορά, η κατηγορία C μπορεί να προσφέρει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, αλλά μπορεί να εμφανιστεί σύντομα εάν συγκρίνετε επιλογές. Εάν θέλετε τις πιο πολυτελείς επιλογές και δυνατότητες, μπορείτε να εξετάσετε την εξέταση ενός άλλου τύπου RV.

Η κατηγορία C είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε κάτι ανάμεσα σε ένα ταξί Α και ένα Β. Προσπαθήστε να ξεκινήσετε ένα διάλογο με τους ιδιοκτήτες της κατηγορίας C για να μάθετε αν το καζάνι Class C είναι η καλύτερη επιλογή RVing για εσάς. RV φόρουμ είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να μάθετε αν μια κατηγορία C είναι σωστή για εσάς.