Προβολή της Παρέλασης Ημέρας των Ευχαριστιών της Φιλαδέλφειας με τα παιδιά

Η παρέλαση του Macy στην πόλη της Νέας Υόρκης μπορεί να είναι πιο διάσημη, αλλά οι Φιλαδέλφεια μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν την παλαιότερη παρέλαση της ημέρας των Ευχαριστιών στη χώρα, την παρέλαση της ημέρας ευχαριστιών 6ABC Dunkin 'Donuts.

Η πόλη της Αδελφικής Αγάπης φιλοξένησε μια παραθεριστική παρέλαση από το 1919. Εκατομμύρια θεατές ακολουθούν τη διαδρομή της παρέλασης των 1,4 μιλίων για να δουν τις μπάντες των πομπών, τις χορευτικές ομάδες, τον Άγιο Βασίλη, τις περίπλοκες επιπλέει και τα πλωτά μπαλόνια. , Seuss χαρακτήρες και περισσότερο-που φέρουν ψηλά πάνω από το πάρκο Benjamin Franklin στο κέντρο της Φιλαδέλφειας και τελειώνει μπροστά από το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας.

Εκατομμύρια άλλα παρακολουθούν την τηλεόραση ως μέρος της τελετής διακοπών τους.

2016 Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών της Φιλαδέλφειας

Όταν: 24 Νοεμβρίου 2016, αρχίζει στις 8:30 π.μ. EST και τελειώνει γύρω από το μεσημέρι

Πού: Την Ημέρα των Ευχαριστιών, η διαδρομή ξεκινά από την 20η οδό και τη λεωφόρο JFK. Ταξιδεύει ανατολικά με το JFK και στη συνέχεια στρίβει αριστερά στην 16η οδό και αφήνει πάλι στην Arch Street και επάνω στο πάρκο Benjamin Franklin στο Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας.

Συμβουλές για την προβολή της Παρέλασης Ημέρας των Ευχαριστιών του Philly με τα παιδιά

Φτάστε νωρίτερα. Ενώ η παρέλαση δεν θα ξεκινήσει μέχρι τις 8:30 π.μ., τα πλήθη αρχίζουν να μαζεύονται κατά μήκος της διαδρομής ήδη από τις 5:30 π.μ. Συμβουλή: Φέρτε αναδιπλούμενα σκαμνιά ή καρέκλες για να κάνετε την αναμονή λίγο πιο άνετη.

Φόρεμα για τον καιρό. Η Philly μπορεί να είναι ψυχρή στα τέλη Νοεμβρίου. Από τη στιγμή που θα διαλέξετε το σημείο προβολής μέχρι το τέλος της παρέλασης, θα μπορούσατε να είστε έξω για πέντε ώρες ή περισσότερο. Φροντίστε να φορέσετε ζεστά και βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά έχουν καπέλα και γάντια.

Βασικά στοιχεία συσκευασίας. Μην ξεχνάτε τη φωτογραφική σας μηχανή, τα σνακ, ίσως ένα επιπλέον πουλόβερ και μια υγιή δόση υπομονής. Θα είναι γεμάτο, οπότε ετοιμαστείτε να το κυλήσετε.

Επιλέξτε ένα σημείο με σύνεση. Επιλέξτε μια τοποθεσία προβολής κοντά στο νότιο άκρο του πάρκου Benjamin Franklin Parkway. Μόλις αρχίσει η παρέλαση, μπορεί να διαρκέσει 90 λεπτά για να περάσει ολόκληρη η πομπή.

Αν βρίσκεστε κοντά στην αρχή της διαδρομής, θα μπορούσατε να τελειώσετε πριν από τις 11 το πρωί.

Είναι επίσης μια καλή ιδέα να τοποθετήσετε τον εαυτό σας κοντά σε ένα καφενείο ή πολυκατάστημα, όπου μπορείτε να τσιμπήσετε για ένα σπάσιμο του μπάνιου, αν χρειαστεί. Για νεότερα παιδιά, αυτό μπορεί να είναι κρίσιμο.

Κάποια προτεινόμενα σημεία προβολής:

Γνωρίζετε πότε θα επιστρέψετε. Βλέποντας μέρος της παρέλασης είναι καλύτερο από το τίποτα. Εάν είναι πολύ κρύο ή τα παιδιά γίνονται ασταθή, δεν υπάρχει καμία ντροπή στην αποβίβαση έξω πριν από το τελευταίο πλωτήρα περνάει κοντά.

Σχεδιάζοντας την απόδραση των ευχαριστιών σας

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στη Φιλαδέλφεια