Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Ορλάντο το Σεπτέμβριο

Το Mickey Mouse, το Epcot και τα εστιατόρια του Orlando κάνουν το Special Month

Είναι ο Σεπτέμβριος και το σχολείο είναι πίσω στη σύνοδο, αλλά αν απλά δίνετε προσοχή στον καιρό, είναι ακόμα καλοκαίρι στο Ορλάντο . Είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τα τοπικά αξιοθέατα με μικρότερα από τα κανονικά πλήθη. Τα θεματικά πάρκα αναφέρουν τη χαμηλότερη συμμετοχή τους τον μήνα Σεπτέμβριο και με την ελαφριά απόψυξη του καιρού, είναι ένας καλός χρόνος για να επισκεφθείτε το Walt Disney World, το Universal και το SeaWorld.

Καιρός

Τα καθημερινά υψηλά επίπεδα τον Σεπτέμβριο ξεπερνούν το Fahrenheit από τα μέσα μέχρι τα 80s, με χαμηλά επίπεδα τη νύχτα στα χαμηλά έως τα μέσα της δεκαετίας του '70.

Έτσι είναι ακόμα πολύ ζεστό και υγρό το απόγευμα, αλλά όχι τόσο ανυπόφορη όσο τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο στο Ορλάντο. Τα temps κατεβαίνουν προς το τέλος του μήνα και αυτή είναι η ώρα για επίσκεψη εάν έχετε ευελιξία. Η πιθανότητα για βροχή επίσης μειώνεται καθώς ο Σεπτέμβριος εξελίσσεται, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μια πιθανότητα 50/50 κάθε μέρα που θα δείτε σταγόνες βροχής, και αυτό είναι πιθανό το απόγευμα. ίσως να βλέπετε βροχή κάθε απόγευμα που βρίσκεστε στο Ορλάντο. Είναι επίσης το ύψος της εποχής του τυφώνα, οπότε θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί για ακραίες καιρικές συνθήκες και να προγραμματίσετε ανάλογα. Εάν έχετε αρκετή προειδοποίηση, μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας για να αποφύγετε έναν πλησίον τυφώνα.

Διασκέδαση πράγματα που πρέπει να κάνετε

Αν δεν βρέχει, αυτό είναι γενικά καλός καιρός για να φάτε ένα πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο alfresco σε ένα από τα πολλά εστιατόρια του Orlando. ψώνια στα περίφημα εμπορικά κέντρα του Ορλάντο. ή να ελέγξετε την τοπική μπουτίκ σκηνή στη λεωφόρο Winter Park, όπου θα πάρετε μια γεύση από το τι ήταν το Ορλάντο πριν γίνει η πρωτεύουσα της Disney.

Τα μπαρ και τα μπιστρό του Winter Park Avenue κάνουν επίσης ένα δροσερό μέρος. Εάν βρέχει, κάντε μια βόλτα στην αγορά East End, η οποία διαθέτει φαγητό, τέχνη και φρέσκα προϊόντα που κάνουν την Κεντρική Φλόριντα περήφανη. Σε ένα ζεστό και χαλαρό απόγευμα, η ψύξη στην πισίνα του ξενοδοχείου μπορεί να είναι η καλύτερη ιδέα ακόμα, με μια βόλτα στο μπαρ του ξενοδοχείου για το αγαπημένο σας κοκτέιλ τέχνης περίπου στις 5 μ.μ. πριν ξεκινήσετε ένα μεγάλο δείπνο σε ένα από τα πολλά ωραία εστιατόρια του Ορλάντο.

Ειδικές εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου

Περισσότερα από 100 εστιατόρια στην περιοχή του Ορλάντο προσφέρουν γεύματα prx-fixe για 35 δολάρια από τις 25 Αυγούστου έως την 1 Οκτώβρη του 2017, κατά τη διάρκεια του Μαγικού Dining Month. Η εκδήλωση αυτή, που χρηματοδοτείται από την American Express, ωφελεί εν μέρει το Ίδρυμα Καρκίνου των Παιδιών και το Freedom Ride.

Στο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της Epcot, από τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Νοεμβρίου 2017, θα βρείτε παγκόσμιες αγορές με τρόφιμα από χώρες σε όλο τον κόσμο στα 35 περίπτερα. συναυλίες κάθε βράδυ που πηγαίνουν από βράχο σε ποπ, νέο κύμα να ταλαντεύεται? και εκδηλώσεις με σεφ, όπου μπορείτε να τους παρακολουθήσετε μαστίγιο ένα φανταστικό γεύμα που θα κάνει το στόμα σας νερό. Ένα εισιτήριο για το πάρκο πρέπει να παρευρεθεί κάθε μέρα.

Όχι, δεν μπερδεύεστε για την ημερομηνία αποκριών. Και ναι, το Halloween παίρνει μια κίνηση στο Walt Disney World, όπου το Mickey's Not-So-Scary Halloween Party συμβαίνει τις περισσότερες νύχτες από τις 25 Αυγούστου έως τις 1 Νοεμβρίου του 2017. Οι σκοπευτές είναι έξω από το σκοτάδι στο Magic Kingdom, και τα φαντάσματα και οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney με μια εκδοχή του Halloween είναι στη σκηνή, γεμάτοι με φόντο ανατριχιαστική ψυχαγωγία. Και όπως ακριβώς και στο αποκριές νύχτα, μπορείτε να συλλέξετε γλυκά και απολαύσεις ενώ ντυμένοι με φορεσιά. Διαβάστε τους κανόνες στην ιστοσελίδα πριν αποφασίσετε για το πραγματικά δροσερό κοστούμι που έχετε στο μυαλό σας για να είστε βέβαιοι ότι θα σας επιτραπεί.

Πολλά αξιοθέατα στο Walt Disney World θα είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης. Θα χρειαστείτε ένα εισιτήριο για όλους στην ομάδα σας για να μπείτε στο πάρκο.