Κατάλογος προγραμμάτων μαγνητών OCPS

Μαγνητικά προγράμματα στην δημόσια σχολική συνοικία του Orange County

Τα σχολεία μαγνητών Orange County παρέχουν μια εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή δημόσια σχολική εκπαίδευση.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν σε πρόγραμμα μαγνητών OCPS υποχρεούνται να υποβάλλουν αίτηση online μέσω του δικτυακού τόπου School Choice. Αυτό πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια του παραθύρου εφαρμογής του έτους. Η τοποθέτηση στο πρόγραμμα εξαρτάται εν μέρει από τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων για τον συγκεκριμένο βαθμό και το πρόγραμμα. Τα δημοφιλέστερα προγράμματα γεμίζουν πιο γρήγορα.

Εάν υπάρχουν περισσότερες θέσεις από τον αριθμό των υποψηφίων φοιτητών, όλοι οι επιλέξιμοι σπουδαστές ενημερώνονται για την αποδοχή και δίδονται λεπτομερείς οδηγίες για την αποδοχή της πρόσκλησης στο πρόγραμμα. Εάν υποβάλλονται περισσότερες αιτήσεις από τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, μια κλήρωση χρησιμοποιείται για την επιλογή των μαθητών για αποδοχή. Οι φοιτητές θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις αποδοχής μέσω ταχυδρομείου με οδηγίες σχετικά με την αποδοχή της πρόσκλησης. Στη συνέχεια δημιουργείται μια ομάδα αναμονής για όλους τους μαθητές που δεν επιλέχθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου λαχειοφόρων αγορών.

Μια λίστα με τις σχολές μαγνητών και τις λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή του προγράμματος διατίθενται στην ιστοσελίδα της επιλογής σχολείων Δημόσιων Σχολών της Orange County. Μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες απευθυνόμενοι απευθείας σε κάθε σχολή μαγνητών. Μια έκθεση Magnet πραγματοποιήθηκε κάθε Νοέμβριο για να βοηθήσει τους γονείς να επιλέξουν το καλύτερο δυνατό σχολείο για το παιδί τους. Επειδή τα προγράμματα μαγνητών μπορούν να αλλάζουν κάθε χρόνο, είναι σημαντικό να περιμένετε για ενημερωμένες πληροφορίες πριν λάβετε τελικές αποφάσεις ή εφαρμόζετε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Βασικοί στόχοι του προγράμματος μαγνητών

Το πρόγραμμα μαγνητών OCPS παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες για τον εμπλουτισμό των μαθητών και την ανάπτυξη των συμφερόντων τους. Το πρόγραμμα παραθέτει αυτούς τους πρωταρχικούς στόχους ως οδηγούς του:

  1. Δώστε στους μαθητές την ευκαιρία να ξεπεράσουν τις βασικές απαιτήσεις και τα πρότυπα επίτευξης της δημόσιας σχολικής εκπαίδευσης της Φλόριντα
  1. Αύξηση της ποικιλομορφίας του φοιτητικού σώματος με επιλογή
  2. Προώθηση ισότιμης πρόσβασης σε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας
  3. Βελτιώστε τη γνώση των σπουδαστών με τρόπους που αυξάνουν τις ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία
  4. Ενεργοποιήστε τις ωφέλιμες μεταρρυθμίσεις του σχολικού συστήματος

Μαγνήτες Δημοτικού Σχολείου

Τα αδέλφια όλων των σημερινών στοιχειωδών φοιτητών μαγνητών στην κομητεία Orange έχουν δικαίωμα εισαγωγής. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο κάθε σχολείου και τον ιστότοπο επιλογής σχολείου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε μεμονωμένο πρόγραμμα.

Μαγνήτες μέσης σχολής

Τα αδέλφια των σημερινών φοιτητών μαγνητών της μέσης εκπαίδευσης στο Orange County ΔΕΝ δίνουν προτεραιότητα εισαγωγής. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο κάθε σχολείου και τον ιστότοπο επιλογής σχολείου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε μεμονωμένο πρόγραμμα.

Μαγνήτες γυμνασίου

Τα αδέλφια των σημερινών φοιτητών μαγνητών γυμνασίου στην Orange County ΔΕΝ δίνεται προτίμηση στην εισαγωγή.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο κάθε σχολείου και τον ιστότοπο επιλογής σχολείου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε μεμονωμένο πρόγραμμα.

Σκέψεις

Κάθε μεμονωμένο πρόγραμμα μαγνητών έχει διαφορετικά κριτήρια αποδοχής και συνέχισης της εγγραφής.

Είναι σημαντικό να ελέγχετε με κάθε επιμέρους σχολείο και να διαβάσετε προσεκτικά τις συμβάσεις μαγνητών ή άλλα έγγραφα που σας αποστέλλονται.

Επίσης, οι φοιτητές μαγνητών δεν είναι τυπικά επιλέξιμοι για μεταφορά εκτός αν παρακολουθούν ένα μαγνητικό πρόγραμμα στη σχολική τους ζώνη . Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας OCPS προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα μεταφοράς.