Πώς να αποκτήσετε άδεια γάμου στο Ορλάντο

Πάρτε το πρώτο βήμα στο Wedded Bliss

Τώρα που έχετε κάνει αυτή τη σημαντική απόφαση να συνδέσετε τον κόμπο, ίσως χρειαστεί κάποιες πληροφορίες σχετικά με το να το κάνετε νόμιμο. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε ένα γάμο της Disney είτε απλά να απολαύσετε την περιοχή Orlando, εδώ είναι αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε για να πάρετε μια άδεια γάμου στο Ορλάντο.

Υποβάλετε αίτηση για άδεια γάμου του Ορλάντο

Πρώτον, και τα δύο μέρη πρέπει να υποβάλουν αίτηση για την άδεια γάμου. Συμπληρώστε μια αίτηση άδειας γάμου online μέσω της εφαρμογής eMarriage.

Μόλις υποβάλετε την αίτηση άδειας γάμου στο διαδίκτυο, θα λάβετε μια ειδοποίηση επιβεβαίωσης που σας δίνει περισσότερες πληροφορίες για να προχωρήσετε στη διαδικασία. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε μια αίτηση άδειας γάμου, να την συμπληρώσετε με το χέρι και να την φέρετε στις τοποθεσίες της πόλης.

Υπάρχουν έξι θέσεις όπου μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση:

Συμβουλή: Φέρτε τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής σας και είτε άδεια οδήγησης, ταυτότητα κρατικής ταυτότητας, διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα.

Απαιτήσεις για άδεια γάμου στο Ορλάντο

Κάθε ηλικία 18 ετών και άνω μπορεί να παντρευτεί. τα παιδιά 16 ή 17 μπορούν να παντρευτούν με τη συγκατάθεση ενός γονέα / κηδεμόνα. Επισκεφθείτε αυτήν την ιστοσελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις.

Περισσότερες Συμβουλές για την Άδεια Γάμου

Ακολουθούν μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να θυμάστε για να λάβετε την άδεια γάμου σας στο Ορλάντο: