Πάσχα στο Λος Άντζελες 2018

Τα πάρκα, οι δημόσιοι κήποι, οι εκκλησίες, τα εμπορικά κέντρα και άλλοι χώροι γύρω από το Λος Άντζελες και το Orange County γιορτάζουν την εποχή του Πάσχα με διάφορους τρόπους, από τα καθαρά εμπορικά έως τα θρησκευτικά.

Οι επισκέπτες που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Καλιφόρνια στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου του 2018, σίγουρα θα πρέπει να ελέγξουν αυτά τα σπουδαία γεγονότα, αξιοθέατα και δραστηριότητες για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Εάν έχετε τη διάθεση για οικογενειακή διασκέδαση, σκεφτείτε να δείτε το ετήσιο κυνήγι αυγών στην πλατεία Perishing ή να παρευρεθείτε στο πάρτι του Πάσχα στο ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες και αν θέλετε κάτι πιο ρομαντικό, μπορείτε να πάρετε μια κρουαζιέρα brunch στη βασίλισσα Μαρία.

Ανεξάρτητα από το τι αποφασίζετε να κάνετε, φροντίστε να πάρετε ένα εισιτήριο ή να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε ότι εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε όλη τη διασκέδαση σε αυτό το σαββατοκύριακο διακοπών στο Λος Άντζελες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανατρέξει στις σχετικές ιστοσελίδες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, τις τιμές εισαγωγής και τις ειδικές οδηγίες για ταξίδια διακοπών.

Pershing Square Community Egg Hunt

Το Σώμα του Πάρκου και Αναψυχής του Λος Άντζελες φιλοξενεί ένα δωρεάν κοινοτικό κυνήγι αυγών στο Downtown LA στην πλατεία Pershing την Σάββατο 31 Μαρτίου 2018. Η εκδήλωση περιλαμβάνει βραβεία, ποίηση και αφήγηση, τέχνες και βιοτεχνίες, ψυχαγωγία για παιδιά και φουσκωτά κάστρα αναπήδησης . Τα κυνηγόσκυλα αυγών θα λειτουργούν σε βάρδιες ανά ηλικιακή ομάδα και υπάρχουν διαθέσιμα τρόφιμα για αγορά στο χώρο. Δεκάδες άλλα LA Πάρκα έχουν επίσης κυνηγετικά αυγά από τις 25 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2018.

Το Big Bunny's Spring Fling στο LA Zoo & Botanical Gardens

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν τα αυτιά λαγουδάκι, τα κουνελάκια κατοικίδιων ζώων και να τραβήξουν τη φωτογραφία τους με ένα Big Bunny και άλλους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων σε αυτή την τριήμερη εκδήλωση στο ζωολογικό κήπο και τους βοτανικούς κήπους του Λος Άντζελες . Θα υπάρχουν χειροτεχνίες, ζωγραφική προσώπου, μουσική και πολλά άλλα, καθώς και εισδοχή στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, όλα για μια χαμηλή τιμή.

Υπάρχουν πολλά άλλα σπουδαία πράγματα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά όταν επισκέπτονται το ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες και μπορείτε επίσης να το κατευθυνθείτε λίγο έξω στο πάρκο Griffith για περισσότερη οικογενειακή διασκέδαση.

Ευλογία των ζώων στην οδό Olvera

Δεδομένου ότι η οδό Olvera άνοιξε για πρώτη φορά το 1930, οι άνθρωποι αυτής της ιστορικής περιοχής στο κέντρο του Λος Άντζελες γιορτάζουν το Πάσχα κάθε χρόνο με την πομπή της ευλογίας των ζώων. Στις 31 Μαρτίου το 2018, τα μέλη του Ιδρύματος Ενώσεων Εμπορικών Οδών Olvera Street και μια αγελάδα διακοσμημένη με λουλούδια θα οδηγήσουν μια πομπή από ζωηρά διακοσμημένα ζώα πέρα ​​από έναν ιερέα που θα παραδώσει την ευλογία. Η πομπή ξεκινάει στις 2 μ.μ. στο πάρκο Father Serra και θα διευθύνεται από τον Αρχιεπίσκοπο Jose Gomez.

Downtown LA Easter Fest στο πάρκο Grand Hope

Το 2018, η New City Church του Λος Άντζελες φιλοξενεί το 10ο ετήσιο φεστιβάλ εξωτερικού χώρου στο πάρκο Grand Hope στο κέντρο του Λος Άντζελες . Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις τέχνες και τις χειροτεχνίες του Πάσχα, τη ζωγραφική προσώπου, τους αγώνες και τα παιχνίδια, το σπίτι αναπήρων, τα τρόφιμα και τα ποτά και το κυνήγι αυγών του Πάσχα με χιλιάδες αυγά.

Ωστόσο, η εκδήλωση θα περιοριστεί σε 2.500 άτομα και δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στην πόρτα, οπότε φροντίστε να αγοράσετε τα τσιμπούρια σας εκ των προτέρων στον επίσημο ιστότοπο.

Υπηρεσία ανατολής στο θωρηκτό Iowa

Το θωρηκτό Iowa στο Σαν Πέδρο φιλοξενεί δύο ελεύθερες πανηγυριστικές υπηρεσίες για την ανατολή του Πάσχα και το πλοίο θα ανοίξει στις 10 το πρωί για κανονικούς επισκέπτες. Φέτος, ο πάστορας Γιώργος Ραμίρεζ και ο καπελάιν Νταγκ Ουίλιαμς από την κοινοτική χριστιανική εκκλησία και ο καπετάν Νταγκ Ουίλιαμς της Χριστιανικής Οικογενειακής Κοινότητας θα βάλουν δύο υπηρεσίες. Το θωρηκτό Iowa δεν είναι προσβάσιμο από άτομα με ειδικές ανάγκες, και θα πρέπει να φορούν κλειστά, επίπεδη παπούτσια για να πλοηγηθείτε στο πλοίο.

Σαμπάνια Πάσχα Brunch Cruise στη Μαρίνα Ντελ Ράι

Την Κυριακή του Πάσχα το 2018, οι κρουαζιέρες Hornblower στη Μαρίνα Ντελ Ράι προσφέρουν δύο ξεχωριστές κρουαζιέρες μπουφέ δύο ωρών με σαμπάνια, ζωντανή ψυχαγωγία και ευκαιρίες φωτογραφίας με το Πάσχα Μπάνι. Όπως και οι περισσότερες κρουαζιέρες, οι τιμές των εισιτηρίων είναι all-inclusive, αλλά υπάρχουν επιπλέον ποτά διαθέσιμα για αγορά στο σκάφος, αν η σαμπάνια δεν είναι το στυλ σας. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα και υπάρχουν επίσης δωρεάν χυμοί και χυμοί.

Πάσχα Διασκέδαση στο Queen Mary

Το all-in-one εστιατόριο, το ξενοδοχείο και το κρουαζιερόπλοιο Queen Mary στο Long Beach είναι ένα κατάστημα one-stop για όλα τα είδη των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Πάσχα αυτή την άνοιξη. Εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα πικάντικο σαμπάνια brunch συνοδευόμενο από ζωντανή μουσική αρπών στο Grand Salon και κρατήσεις επίσης διαθέσιμες στο Sir Winston's και Chelsea Chowder House. Φέτος, το Easter Bunny θα είναι διαθέσιμο για μια ειδική οικογενειακή φωτογραφία και ο προγραμματισμός του απογευματινού προγραμματισμού στο γραφικό Verandah Deck θα περιλαμβάνει ένα κυνήγι αυγών με Πασχαλινό αυγό, ζωολογικό κήπο για το Πάσχα, σταθμό ζωγραφικής προσώπου και παραδοσιακή αυλή Παιχνίδια."

Το Παιχνίδι Πάθους στην εκκλησία Shepherd of the Hills

Αυτή δεν είναι η τυπική τοπική εκκλησιαστική σας παράδοση που έγινε από την τάξη της Κυριακής Σχολής. Ο Ποιμενικός της Εκκλησίας Hills στο Porter Ranch, στο βόρειο άκρο του Λος Άντζελες, διοργανώνει μια επαγγελματική παραγωγή με ένα σημαντικό ταλέντο του Χόλιγουντ στις ετήσιες παραστάσεις του "The Passion Play". Φέτος, θα υπάρξουν πολλά παιδιά και έφηβοι στο cast των εκατοντάδων, αλλά επίσης αναμένουν αστρικές φωνές και ερμηνείες. Το υπαίθριο θέατρο θα φιλοξενήσει επίσης τις υπηρεσίες του Πάσχα την Κυριακή.

Πάσχα στο αγρόκτημα στις οικογενειακές αγροτικές εκμεταλλεύσεις του Underwood

Αυτή η γιορτή του Πάσχα και της άνοιξης στο Underwood Family Farms είναι ένα παντοτινό φεστιβάλ προς τιμή των διακοπών. Στην είσοδο συμπεριλαμβάνονται οι εκδρομές με βαγόνι με τραμ, οι ευκαιρίες φωτογραφίας με το Πάσχα Μπάνι και ένα τεράστιο καλάθι για το Πάσχα, ένα λαβύρινθο του Πάσχα, ένα κοραλλιογενές παιδί, μια μέλισσα, ένα τεράστιο αχυρώνα και το Chicken Show του Farmer Craig. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε επιπλέον (σε εισιτήρια) για βόλτες με πόνυ, ζωγραφική προσώπου, συνήθεια πασχαλινών καλαθιών, βόλτες με αγελάδες ή μελισσών, καρναβαλικά παιχνίδια και να αγοράσετε ορισμένα παιχνίδια και αγαθά γύρω από το φεστιβάλ.

Εβδομαδιαία εορταστική εκδήλωση στο LA County Arboretum

Περιορισμένη σε παιδιά ηλικίας 10 ετών και νεότερων, η εορταστική εκδήλωση αυγών-καλλιεργειών στο Κομητεία του Λος Άντζελες και το Βοτανικό Κήπο της Αρκαδίας χαρακτηρίζεται από ένα κυνήγι και χειροτεχνία αυγών του Πάσχα. Επίσης, συμπεριλαμβάνεται στην εκδήλωση ένας αγωνιστής αυγών, αναψυκτικά, βραβεία και καλάθια Πάσχα για όλους τους επισκέπτες. Δεν απαιτείται κράτηση για κρατήσεις.

Εκδηλώσεις Πάσχα στην Orange County

Το Orange County είναι ένας δημοφιλής προορισμός κάθε φορά του χρόνου, αλλά εάν επισκέπτεστε αυτήν την κοινότητα νότια του Λος Άντζελες, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε υπερβολικές γιορτές, φεστιβάλ φιλικά προς την οικογένεια και αρκετές Κυριακές υπηρεσίες σε πανέμορφες εκκλησίες.

Το Irvine Regional Railroad Easter Eggstravaganza είναι ένας εορτασμός δύο εβδομάδων που πραγματοποιείται στο Irvine Regional Park από τις 10 Μαρτίου έως τις 31 Μαρτίου 2018 και περιλαμβάνει καθημερινά κυνηγόσκυλα αυγών, επισκέψεις από το Πάσχα Μπάνι, διακόσμηση μπισκότων και βόλτες τρένων. Επίσης, στις 31 Μαρτίου, το Grand Opening της Orange County Marketplace συμπίπτει με το Πάσχα φέτος και φιλοξενούν μια ολόκληρη μέρα δραστηριοτήτων για να γιορτάσουν, συμπεριλαμβανομένου ενός κυνηγιού, δύο αυγών και μιας τελετής κοπής κορδέλας.

Την Κυριακή του Πάσχα, 1 Απριλίου 2018, μπορείτε να απολαύσετε ένα πικάντικο πρωινό με σαμπάνια στο Λέσχη Φοίνιξ, το οποίο περιλαμβάνει ένα κυνήγι αυγών του Πάσχα και επισκέψεις από το Πάσχα Μπάνι. Επίσης, στο Club Phoenix στις 25 Μαρτίου, μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλα όσα χρειάζεστε για τα καλάθια του Πάσχα του παιδιού σας στο παζάρι Ostermarkt Easter Bazaar, μια γερμανική αγορά με σπιτικά φαγητά και βιοτεχνίες.

Αν είστε περισσότερο στη διάθεση για τελετή και λατρεία, το αθλητικό πάρκο Vista Hermosa στο San Clement θα φιλοξενήσει την Πατρίδα της South Orange County για την υπηρεσία Easter Together 2018 στις 6:30 π.μ. Αυτή η ετήσια εκδήλωση περιλαμβάνει ιερείς από αρκετές διαφορετικές εκκλησίες στο Orange County, καθώς και ταλαντούχους τοπικούς καλλιτέχνες που εκτελούν τραγούδια λατρείας και ύμνους.