Αποκριάτικες τελετές στο Κινεζικό Θέατρο του Grauman

Το κινεζικό θέατρο Grauman είναι μια δημοφιλής στάση για τους τουρίστες του Χόλιγουντ. Όλοι θέλουν να δουν το χέρι και τα ίχνη των ειδώλων του Χόλιγουντ στο προαύλιο. Η παράδοση της διασημότητας των διασημοτήτων ξεκίνησε το 1927, όταν τα τότε σούπερ σταρ Mary Pickford και Douglas Fairbanks δημιούργησαν την πρώτη από τις περισσότερες από 200 εκτυπώσεις που μπορείτε να δείτε εκεί σήμερα.

Οι άδειοι χώροι στο προαύλιο γίνονται ολοένα και πιο σπάνιοι, αλλά μερικές φορές το χρόνο, ένα νέο αστέρι παίρνει το πυροβολισμό τους σε τσιμεντογραφημένη φήμη.

Οι τελετές αυτές είναι ανοικτές στο κοινό. Εάν κάποιος έχει προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, μπορεί να σας φανεί ευχάριστο να σχεδιάσετε τις υπόλοιπες δραστηριότητές σας γύρω από αυτό.

Όταν γίνονται οι τελετές

Οι τελετές είναι σπάνιες. Συνήθως προορίζονται για το μεγαλύτερο από τα αστέρια και συχνά προγραμματίζονται γύρω από την πιο πρόσφατη κυκλοφορία ταινιών της διασημότητας.

Μια από τις καλύτερες πηγές για τα χρονοδιαγράμματα τελετών αποτύπωσης, τις τελετές αστέρι του Walk of Fame και τις κινηματογραφικές πρεμιέρες είναι το webstie Seeing Stars.

Αν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα συμβάντα για τα χέρια και τα αποτυπώματα δημιουργούνται κυρίως για τα μέσα ενημέρωσης. Οι κάμερες και τα φώτα τους είναι πιθανό να εμποδίζουν την προβολή της σκηνής. Εάν φτάσετε εκεί αρκετά νωρίς, μπορείτε να δείτε την αφιλοκερδώς τιμημένη και τους φίλους της ηθοποιού τους που έρχονται μαζί για να τους ευχηθούν. Ωστόσο, πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να δείτε την ίδια την τελετή πολύ καλά.

Μετά την τελετή, το υγρό τσιμέντο θα τυλιχτεί σε υγρό λινάτσα για να διατηρηθεί υγρό μέχρι να θεραπευτεί.

Μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να μπορέσετε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Συμβουλές για την παρακολούθηση της τελετής αποτύπωσης

Εάν πηγαίνετε, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε την τελετή:

Να φτάσετε στο Κινέζικο Θέατρο του Grauman

Το κινεζικό θέατρο του Grauman
6925 Hollywood Boulevard
Χόλιγουντ, Καλιφόρνια
(323) 463-9576
Η κινεζική ιστοσελίδα θεάτρου του Grauman

Το κινεζικό θέατρο Grauman βρίσκεται στη βορειοανατολική γωνία της λεωφόρου Hollywood Boulevard και της Orange Drive. Από τις ΗΠΑ 101, πάρτε την έξοδο Highland Avenue και πηγαίνετε νότια. Το πάρκινγκ Hollywood και Highland είναι πιο βολικό. Η είσοδος είναι στα δεξιά περίπου μισό μίλι κάτω από το λόφο.

Η στάση Red Line του Hollywood και η στάση Highland του Λος Άντζελες MTA (μετρό διαμετακόμισης) απέχει μόλις λίγα βήματα.