Σκανδιναβικές εκδηλώσεις και Καιρός τον Ιούνιο

Ο μήνας Ιουνίου:

Η Σκανδιναβία τον Ιούνιο είναι πραγματικά όμορφη και ο Ιούνιος είναι ο αγαπημένος μήνας πολλών ταξιδιωτών της Σκανδιναβίας . Ο Ιούνιος ζεσταίνει σκανδιναβικά καλά και φέρνει καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες (και αμέτρητες υπαίθριες εκδηλώσεις). Οι καλοκαιρινές δραστηριότητες είναι ανοιχτές και τα πάρκα και οι κήποι της Σκανδιναβίας δεν είναι ποτέ πιο όμορφα από τον Ιούνιο. Ωστόσο, καθώς αρχίζει το καλοκαίρι, οι τιμές των ταξιδιών ενδέχεται να ανέβουν. Ο ωραίος καιρός του Ιούνιο σάς επιτρέπει να κολυμπήσετε στη θάλασσα - και αν προτιμάτε την κοκκίνισμα, μάθετε περισσότερα για τη γυμνισμό στη Σκανδιναβία .

Ο καιρός τον Ιούνιο:

Η Σκανδιναβία τον Ιούνιο προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μεγάλη προθέρμανση σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά μπορεί να πάρει λίγο αέρα κατά μήκος της ακτής. Οι μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες αυτού του μήνα κυμαίνονται από 52-68 βαθμούς Φαρενάιτ στο νότιο μισό της Σκανδιναβίας και 46-60 μοίρες στην Ισλανδία και τα ακραία βόρεια μέρη της Σουηδίας και της Νορβηγίας. Για τις ακριβείς θερμοκρασίες στο σκανδιναβικό προορισμό σας και τους μηνιαίους μέσους όρους, επισκεφτείτε το Weather in Scandinavia .

Ο Ιούνιος φέρνει μαζί του ένα από τα φυσικά φαινόμενα της Σκανδιναβίας , στο οποίο η βόρεια Σκανδιναβία λουσμένη στο φως του ήλιου όλη τη νύχτα: ο Ήλιος του Μεσαυκτίου .

Δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Ιουνίου:

Εθνικές αργίες τον Ιούνιο:

Οι διακοπές μπορούν να επηρεάσουν το ταξίδι σας με κλείσιμο επιχειρήσεων κ.λπ. Εδώ είναι οι εθνικές αργίες στη Σκανδιναβία για τον Ιούνιο:

Περισσότερες εθνικές γιορτές και εορταστικές εκδηλώσεις παρατίθενται στα εθνικά εορταστικά και φεστιβάλ της Σκανδιναβίας .

Συμβουλές συσκευασίας για ταξίδια Ιουνίου:

Τα ελαφριά παλτά είναι ιδανικά για ταξίδια κατά τη διάρκεια των αρχών / μέσων του καλοκαιριού στη Σκανδιναβία . Τα πρωινά και τα νύχτα μπορεί να είναι λίγο άνετα σε μερικά μέρη και είναι γενικά σκόπιμο να φέρετε μαζί ένα άνετο πουλόβερ και μια ζακέτα ή δύο (ή 1-2 φανελάκια). Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να στρώσετε τα ρούχα εύκολα και άνετα. Οι ταξιδιώτες με προορισμό στην Ισλανδία πρέπει να φέρουν πιο ζεστά ρούχα. Επιπλέον, αδιάβροχα αδιάβροχα και ανεμοφράκτες, ανεξάρτητα από την εποχή, είναι πάντα μια καλή ιδέα για τους ταξιδιώτες της Σκανδιναβίας να φέρουν μαζί τους. Τα σκληρά και άνετα παπούτσια είναι επίσης απαραίτητα για τις διακοπές σας, αν απολαμβάνετε υπαίθριες δραστηριότητες.

Προηγούμενη: Σκανδιναβία τον Μάιο - Επόμενη: Σκανδιναβία τον Ιούλιο