Πότε είναι η Ημέρα της Ανεξαρτησίας στην Ισλανδία (Εθνική Ημέρα);

Πότε γιορτάζεται η Ημέρα της Ανεξαρτησίας στην Ισλανδία και ποιες είναι οι τοπικές ισλανδικές παραδόσεις που οι ταξιδιώτες μπορούν να βιώσουν στην «Εθνική Ημέρα της Ισλανδίας»;

Η Ισλανδική Ημέρα Ανεξαρτησίας είναι η 17η Ιουνίου , ένα σημαντικό ετήσιο γεγονός στην Ισλανδία, γνωστό ως Εθνική Ημέρα. Απολαύστε το τέταρτο του Ιουλίου νωρίς! Η Εθνική Ημέρα στην Ισλανδία είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε τη χώρα, με θερμότερες θερμοκρασίες στην Ισλανδία .

Στις 17 Ιουνίου κάθε έτους, το Ρέικιαβικ φιλοξενεί παρελάσεις της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, θέατρο του δρόμου, πλευρές και χορός.

Οι Ισλανδοί αγαπούν να γιορτάσουν αυτές τις εθνικές γιορτές (δείτε επίσης τις διακοπές και τα φεστιβάλ στη Σκανδιναβία .)

Η Εθνική Ημέρα Ισλανδίας στην ισλανδική γλώσσα είναι "þjóðhátíðardagurinn" (ημέρα γιορτής του έθνους).

Το 1944, η σκανδιναβική χώρα της Ισλανδίας κήρυξε πλήρη ανεξαρτησία από τη δανική κορώνα. Οι Ισλανδοί επέλεξαν την 17η Ιουνίου για τις επίσημες αργίες επειδή ήταν τα γενέθλια του Jon Sigurdsson, ο οποίος θεωρείται πρωτοπόρος της Ισλανδίας στην εθνικιστική υπόθεση.
Αυτό το άρθρο είναι μέρος της σειράς Ημέρες Ανεξαρτησίας στη Σκανδιναβία .

Μάθετε περισσότερα για τις άλλες εκδηλώσεις του Ιουνίου, μαζί με μηνιαίες καιρικές συνθήκες, δραστηριότητες και συμβουλές συσκευασίας στη Σκανδιναβία τον Ιούνιο και επίσης επισκεφθείτε τις Εθνικές Διακοπές στη Σκανδιναβία !