Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε τον Σαιντ Λούις με έναν προϋπολογισμό

Ο Σαιντ Λούις ο ίδιος λογαριασμός ως Gateway προς τη Δύση, και σηματοδοτεί αυτό το σλόγκαν με ένα από τα πιο διακριτά σημεία του έθνους. Είτε είστε εδώ για να επισκεφθείτε το Gateway Arch, να παρακολουθήσετε επιχειρήσεις ή να απολαύσετε κάποια μουσική Blues, φροντίστε να σχεδιάσετε προσεκτικά. Αυτός ο οδηγός για το St. Louis θα δείξει διάφορους τρόπους για να απολαύσετε την πόλη χωρίς να πληρώσετε κορυφαίο δολάριο.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Η άνοιξη και η πτώση είναι οι καλύτεροι χρόνοι, επειδή το καλοκαίρι τείνει να είναι πολύ ζεστό και υγρό, και οι χειμώνες βλέπουν τέντες όπου παραμένει κάτω από το πάγωμα για μέρες.

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν να επισκεφθούν όταν οι Καρδινάλιοι της Σαιντ Λούις παίζουν μπέιζμπολ. Οι λάτρεις του παιχνιδιού θεωρούν αυτή την μία από τις καλύτερες πόλεις μπέιζμπολ της Αμερικής. Ακόμα κι αν δεν είστε μεγάλος ανεμιστήρας μπέιζμπολ, αξίζει να δοκιμάσετε την ατμόσφαιρα. Βρείτε πτήσεις προς Σεντ Λούις.

Που να φάω

Ο St. Louis έχει μια ισχυρή ιταλική κοινότητα. Πολλοί από τους πρώτους ιταλούς άποικους κατοίκησαν μια γειτονιά γνωστή απλώς ως "The Hill", όπου θα βρείτε μια συλλογή από εξαιρετικά ιταλικά εστιατόρια. Το Laclede's Landing, μια αποκατασταθείσα αποθήκη στο κέντρο της πόλης, διαθέτει μια ποικιλία από ωραία τραπεζαρία και μοντέρνες τρύπες ποτίσματος, μερικές φορές με τιμές που ταιριάζουν.

Που να μείνω

Επειδή ο σιδηροδρομικός σιδηρόδρομος του Σαιντ Λούις "MetroLink" τρέχει από το τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Lambert στο κέντρο της πόλης, μερικοί προτιμούν να μένουν κοντά στο αεροδρόμιο και να πιάνουν μια φτηνή διαδρομή στο κέντρο της πόλης χωρίς παρενοχλήσεις στάθμευσης. Άλλοι χρησιμοποιούν μοτέλ στην πλευρά του Ιλλινόις (Fairview Heights και Belleville) με τον ίδιο τρόπο.

Τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο κάτω από $ 150: Omni Majestic στην Pine Street. Οι χρήστες των Priceline μπορούν να βγάλουν λεωφορείο για τρία και τέσσερα αστέρια στο κέντρο της πόλης για μόλις $ 65 USD, αν δεν υπάρχουν σημαντικά γεγονότα στην περιοχή. Βρείτε ξενοδοχεία στο Σαιντ Λούις.

Τριγυρίζω

Η γραμμή Red Line της γραμμής MetroLink τρέχει από το αεροδρόμιο Lambert έως το Shiloh, Illinois, περνώντας το πολιτιστικό κέντρο Central West West, Downtown και Gateway Arch.

Υπάρχει επίσης μια μπλε γραμμή που τρέχει από το Shrewsbury στο δάσος πάρκο, όπου παραλληλίζει την κόκκινη γραμμή μέχρι το Fairview Heights, Ill. Δεν είναι βολικό για άλλα αξιοθέατα όπως Busch Brewery ή The Hill. Τα λεωφορεία θα σας φέρουν πιο κοντά στα περισσότερα μέρη. Οι μονοήμερες κάρτες για το MetroBus και το MetroLink είναι $ 7.50 USD. Το βασικό ναύλο για τα λεωφορεία είναι $ 2 και $ 2,50 για τα τρένα. Ο χώρος στάθμευσης για 24 ώρες στο νότιο τμήμα της Union Station είναι $ 20 USD, χωρίς προνόμια μέσα και έξω. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Η νυχτερινή ζωή του St. Louis

Το εμπορικό επιμελητήριο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι υπάρχουν περισσότεροι εργάτες τζαζ και μπλουζ μουσικοί στο Σαιντ Λούις από οποιαδήποτε άλλη πόλη στη γη. Αποτέλεσμα κλαμπ, μεγάλων και μικρών, τρυπά την πόλη. Η συνοικία Soulard, νότια του κέντρου της πόλης, είναι ένα μέρος για να βρείτε πολλά στυλ ζωντανής μουσικής. Πρόκειται για μια αναπαλαιωμένη γειτονιά της εργατικής τάξης του 19ου αιώνα. Μπορείτε να πάρετε τις τελευταίες πληροφορίες για το τι συμβαίνει εκεί με την παραλαβή ενός δωρεάν αντιγράφου του The Riverfront Times στο Κέντρο Πληροφοριών Επισκεπτών στο Kiener Plaza.

St. Louis Parks

Αυτή η πόλη έχει ένα παγκόσμιας κλάσης δίκτυο πράσινου χώρου. Ο πρώτος και ο πιό ορατός οικοδεσπότης Gateway Arch, ο οποίος κάθεται σε ένα ακίνητο εθνικού πάρκου που ανακτάται από την άσχημη βιομηχανική αποσύνθεση για να τιμήσει Αμερικανούς πρωτοπόρους που εγκατέστησαν τη Δύση.

Παραγγείλετε εισιτήρια Arch για ταινίες και βόλτα στην κορυφή. Θα αποφύγετε γραμμές ή εξαγορές. Αξίζει επίσης να δείτε το Forest Park, το οποίο είναι προσβάσιμο από τη στάση του σταθμού μετρό Central West West. Είναι το σπίτι του Επιστημονικού Κέντρου, μια εγκατάσταση παγοδρομίας και άλλα αξιοθέατα.

Περισσότερα Συμβουλές του St. Louis

Το Anheuser-Busch Brewery Tour είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα του St. Louis. Θα βρείτε ότι η περιοδεία και η στάθμευση είναι δωρεάν, αλλά ομάδες ηλικίας 15 ετών και άνω πρέπει να κάνουν κρατήσεις. Δωρεάν δείγματα του προϊόντος είναι διαθέσιμα στο τέλος της περιήγησης 60 λεπτών για όσους καταναλώνουν την ηλικία. Υπάρχουν αναψυκτικά για όσους δεν καταναλώνουν αλκοόλ.

Ο ζωολογικός κήπος του Σαιντ Λούις έχει υψηλή βαθμολογία και δεν υπάρχει χρέωση εισόδου. Είναι ένας από τους τελευταίους μεγάλους δωρεάν ζωολογικούς κήπους, αλλά ορισμένες μεμονωμένες δραστηριότητες απαιτούν εισιτήρια.

Εκπτώσεις για Six Flags St. Louis Εκτύπωση εισιτήρια ή περάσματα για το πάρκο πριν φύγετε από το σπίτι και εξοικονομήστε χρήματα.

Επισκεφθείτε το The Hill αν έχετε τη διάθεση για μεγάλη ιταλική κουζίνα. Είναι περίπου 4 μίλια από το κέντρο της πόλης (πάρτε το I-44 στην έξοδο Hampton), αλλά θα βρείτε εστιατόρια που σερβίρουν γενναιόδωρες μερίδες σε διάφορες τιμές. Μπορώ να συστήσω το Bartolino's (2524 Hampton Ave.) ως ένα μέρος που συνδυάζει τον προϋπολογισμό, τις μερίδες και την ατμόσφαιρα πολύ ωραία.

Ποτέ δεν είχατε κατεψυγμένο κρέμα σαν τον Τεντ Ντρουέ. Αυτός ο θεσμός του Σαιντ Λούις είναι ένα εύκολο γλέντι για κάθε ταξιδιώτη του προϋπολογισμού. Η παγωμένη κρέμα του Ted Drewes σερβίρεται ανάποδα για να δείξει το πάχος του, αλλά η γεύση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Η κύρια τοποθεσία απέχει μόλις μερικά λεπτά με το αυτοκίνητο από το The Hill. Πηγαίνετε νότια στο Hampton και στρίψτε προς τα δυτικά στο Chippewa. Το καλοκαίρι ανοίγει μια δεύτερη θέση κατά μήκος της Grand Grand Boulevard.

Ο σταθμός της Ένωσης εξακολουθεί να αποτελεί αξιόλογη στάση. Εκατομμύρια άνθρωποι σταμάτησαν εδώ καθώς έκαναν τη διαδρομή τους στη Βόρεια Αμερική, αλλά τα τελικά επιβατικά τρένα έβγαλαν το 1978. Τώρα θα βρείτε διάφορα καταστήματα, εστιατόρια για κάθε προϋπολογισμό και ένα ξενοδοχείο δίπλα σε εκθέματα και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε λίγες ώρες αν ο καιρός δεν είναι συνεργάσιμος. Το MetroLink σταματά στο ανατολικό άκρο του χώρου στάθμευσης.

Μην αφήνετε τη φήμη του εγκλήματος του Σαιντ Λούις να σας τρομάζει μακριά. Πολλοί μπορούν να αναφέρουν στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι ο Σαιντ Λούις είναι μια επικίνδυνη πόλη. Ένα μεγάλο μέρος του εγκλήματος συμβαίνει σε περιοχές που είναι απίθανο να επισκεφθείτε, αλλά μπορείτε να είστε θύμα οπουδήποτε. Κάνετε λοιπόν προσοχή, αλλά μην αφήσετε όλες τις τρομακτικές στατιστικές να χαλάσουν το ταξίδι σας.