Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα 2018

Huzzah! Πάρτε Ye στη φήμη της Αριζόνα

Κάθε χρόνο, ένα μέρος του Apache Junction, Αριζόνα, μετασχηματίζεται σε ένα ευρωπαϊκό χωριό του 16ου αιώνα όταν το Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα ανοίγει στο κοινό κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Το φεστιβάλ αναγέννησης της Αριζόνα είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός πάρκων ψυχαγωγίας, παραστάσεων, κωμωδίας, μουσικής, επιδόσεων από τολμηρούς καλλιτέχνες του δρόμου, ψώνια και επιδοτήσεις. Το Φεστιβάλ διασκορπίζεται πάνω από 30 στρέμματα και είναι εύκολο να περάσετε μια ολόκληρη μέρα εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα online ή καλέστε για πληροφορίες 520-463-2700.

Ημερομηνίες και ώρες

Το φεστιβάλ αναγέννησης της Αριζόνα θα είναι ανοιχτό κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 Φεβρουαρίου έως την 1η Απριλίου 2018. Θα είναι επίσης ανοιχτό την Ημέρα του Προέδρου, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου. Οι ώρες είναι από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ είναι ανοιχτή βροχή ή λάμψη.

Οι σπουδαστικές μέρες είναι Τρίτη, 6 Μαρτίου (δημοτικά σχολεία) και Πέμπτη 8 Μαρτίου (δευτεροβάθμια και ανώτερα σχολεία) από τις 9 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες ειδικά για τους εκπαιδευτικούς για να αναδείξουν τις ιστορικές πτυχές του Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα.

Τοποθεσία

Το Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα βρίσκεται σε απόσταση 7 μιλίων ανατολικά από το Junction της Apache στον αυτοκινητόδρομο 60 των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της περιοχής του Μεγάλου Φοίνικα. Θα δείτε τα σήματα που σάς κατευθύνουν στο Φεστιβάλ καθώς πλησιάζετε στην περιοχή Gold Canyon. Για μερικούς ανθρώπους, αυτή η τοποθεσία μπορεί να είναι μακριά για να οδηγήσει. δεν θα βρείτε καμία δημόσια συγκοινωνία σε αυτό το αξιοθέατο.

Εδώ υπάρχει ένα διάγραμμα με κάποιους κατά προσέγγιση χρόνους οδήγησης και αποστάσεις από το Apache Junction . Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Πληροφορίες εισιτηρίων

Τα εισιτήρια που αγοράζονται στην πύλη είναι 26 δολάρια για ενήλικες, 23 δολάρια για ηλικιωμένους (60+) και στρατιωτικές, 16 δολάρια για παιδιά 5-12, 13 δολάρια για εξαρτώμενα παιδιά εξαρτημένων εν ενεργεία ή / και συνταξιούχων στρατιωτικών και / ή συζύγων τους.

Τα παιδιά πρέπει να παρέχουν εξαρτημένη στρατιωτική ταυτότητα. Τα παιδιά κάτω των 5 ετών είναι δωρεάν.

Αγοράστε εισιτήρια εκ των προτέρων online και εξοικονομήστε 1 δολάριο σε ενήλικα και παιδικά εισιτήρια.

Η τιμή εισόδου περιλαμβάνει χώρο στάθμευσης και όλες τις εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων Tournament Jousting και Birds of Prey. Δεν περιλαμβάνει τις τέχνες αγοράς και τα αντικείμενα τέχνης, τα τρόφιμα ή τα ποτά ή τις βόλτες και τα παιχνίδια.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα πέρασμα εποχής που ισχύει για οποιαδήποτε μέρα φεστιβάλ εκτός των φοιτητικών ημερών: $ 155 για ένα πέρασμα για ενήλικες, $ 70 για ένα παιδικό δελτίο (ηλικίες 5-12), $ 180 για ενήλικες. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί.

Πληροφορίες έκπτωσης εισιτηρίων

Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια έκπτωσης σε Fry's Stores, Fry's Marketplace, Wendy's, Hall of Frames, Cobblestone Auto Spa και καταστήματα λουλουδιών Phoenix. Εάν έχετε ένα κουπόνι, το φέρετε στο box office (δεν μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online με ένα κουπόνι).

Μείνετε κοντά

Η πλησιέστερη κοινότητα βρίσκεται στο Apache Junction. Ονομάζεται Gold Canyon. Το Gold Canyon Golf Resort και το Best Western είναι τα συνιστώμενα ξενοδοχεία. Διαβάστε κριτικές και ελέγξτε διαθεσιμότητα στο TripAdvisor.

Ψυχαγωγία

Όταν φτάνετε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα, είναι καλύτερο να παραλάβετε ένα Πρόγραμμα Εκδηλώσεων και να κάνετε μερικά σχέδια. Μπορεί να υπάρχουν προγραμματισμένες εκπομπές που είναι πιο σημαντικές για εσάς, όπως το τουρνουά Jousting, και θα θέλετε να σχεδιάσετε την ημέρα σας γύρω από αυτά τα γεγονότα.

Όλη την ημέρα, υπάρχουν παρουσιάσεις που συμβαίνουν στα πολλά στάδια της διασκέδασης στο φεστιβάλ αναγέννησης της Αριζόνα. Οι περισσότερες εμφανίσεις είναι μεταξύ 30 και 45 λεπτών σε μήκος, αλλά είστε ελεύθεροι να έρθετε και να πηγαίνετε όπως θέλετε. Το επίκεντρο για τις σκηνικές εμφανίσεις στο φεστιβάλ αναγέννησης της Αριζόνα είναι η μουσική, η αγάπη και η αγάπη. Οι περισσότερες εκθέσεις είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συναυλίες που σημειώνονται στο πρόγραμμα με ένα τολμηρό "LC" δίπλα τους. Αυτό σημαίνει "Loose Cannon". Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε λίγο το κακόβουλο περιεχόμενο, οπότε αν δεν εκτιμάτε αυτό το είδος χιούμορ ή δεν θέλετε να υποτάξετε τα παιδιά σας σε αυτό, περιπλανηθείτε αλλού.

Τροφή

Όταν είστε έτοιμοι να φάτε όπως ο ίδιος ο βασιλιάς, θα βρείτε φαγητό που ταιριάζει στο Royal Arizona Renaissance Festival. Ο γιγαντιαίος βραστήρας της Τουρκίας είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή. Πολλά τρόφιμα μπορούν να καταναλωθούν με το ένα χέρι, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με το άλλο χέρι, όπως το λουκάνικο σε ένα ραβδί, και τη μπανάνα που καλύπτεται με σοκολάτα σε ένα ραβδί.

Γιορτή της ευχαρίστησης

Η γιορτή της ευχαρίστησης είναι ένα 1-1 / 2 ώρα γεύμα και δείχνει, όπου θα σας περιποιηθείτε με ένα γεύμα πέντε πιάτων, ζωντανή (και συχνά αηδιασμένη) διασκέδαση, και πηγαίνετε στο σπίτι με ένα αναμνηστικό της εκδήλωσης. Κάθε μέρα του Φεστιβάλ υπάρχουν δύο Γιορτές Ευχαρίστησης, ένα το μεσημέρι και ένα στις 2:30 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι επιπλέον και ενώ η μπύρα και το κρασί περιλαμβάνονται, φέρνουν μετρητά για συμβουλές. Τα παιδιά δεν είναι συνήθως παρόντες.

Οι κρατήσεις συνιστώνται έντονα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Τα καθίσματα αποδίδονται, δεν έχουν χέρια ή πλάτη, και μερικές φορές θα πρέπει να πετάξετε ένα τραπέζι. Ο χώρος είναι σφιχτός. Αφήστε τους να γνωρίζουν εκ των προτέρων τις διαιτητικές ανάγκες.

Συμβουλές και συμβουλές