Φεστιβάλ των Μικρών Χιλίων στο ιστορικό St. Charles

Ετήσιο φεστιβάλ ένα από τα αγαπημένα για τη βιοτεχνία και τη μουσική στο St. Charles Riverfront.

Το Φεστιβάλ των Little Hills, στο ιστορικό St. Charles, είναι ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά φεστιβάλ της περιοχής St. Louis. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες χαίρονται της θερμότητας του Αυγούστου και κατευθύνονται προς το Frontier Park και την ιστορική Main Street St. Charles.

Το τριήμερο φεστιβάλ πραγματοποιείται το τρίτο Σαββατοκύριακο τον Αύγουστο και είναι γνωστό για μοναδικά δίκαια τρόφιμα, ζωντανή μουσική και εκατοντάδες θαλάμους χειροτεχνίας. Εάν δεν είχατε πάει νωρίτερα, αυτό είναι το έτος για να δείτε το Φεστιβάλ των Little Hills.

Ωρα και μέρος

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 - 4:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.
Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 - 9:30 - 22:00
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 - 9:30 - 17:00

Οι χώροι του φεστιβάλ είναι κατά μήκος των 100 με 800 μπλοκ της Main Street και σε όλο το Frontier Park. Για λεπτομερή χάρτη, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ψώνια, ψώνια, ψώνια

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του φεστιβάλ είναι οι περίπτερα χειροτεχνίας. Περισσότεροι από 300 πωλητές από 30 χώρες δημιούργησαν καταστήματα κατά μήκος της Main Street και στο Frontier Park. Μπορείτε να βρείτε αντικείμενα που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και προϋπολογισμό, συμπεριλαμβανομένων των χειροποίητων παιδικών ενδυμάτων και παιχνιδιών, γλυπτικής, τέχνης, στεφάνια, κοσμήματα, ειδικά φαγητά και πολλά άλλα. Πολλοί από τους πωλητές επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο, αλλά υπάρχουν και νέοι θάλαμοι, οπότε θα δείτε πάντα κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Και φυσικά, τα περισσότερα από τα κανονικά καταστήματα κατά μήκος της Main Street είναι επίσης ανοιχτά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ για ακόμη περισσότερα ψώνια.

Είναι συχνά ωραίο να μπαίνετε σε ένα κλιματιζόμενο κατάστημα μετά από λίγες ώρες στη θερμότητα του Αυγούστου!

Να πάρει ένα δάγκωμα για να φάει

Όταν όλα αυτά τα ψώνια σας κάνουν να πεινάτε, δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να βρείτε κάτι καλό για φαγητό. Τα περίπτερα φαγητού αναμειγνύονται με τους θαλάμους των σκαφών έτσι υπάρχει πάντα κάτι κοντά. Μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά φαγητά όπως τα χάμπουργκερ, τα hot dogs, τα αρπακτικά, το καλαμπόκι και τα κέικ με χωνί, αλλά εξοικονομήστε χώρο για τα σπιτικά πατατάκια και το σπιτικό παγωτό.

Οι γραμμές είναι συχνά μεγάλες σε αυτές τις καμπίνες, αλλά σίγουρα αξίζει να περιμένετε. Για όσους θέλουν ένα καθιστικό γεύμα, υπάρχουν πολλά υπέροχα εστιατόρια κατά ή κοντά στην κεντρική οδό. Δοκιμάστε το Little Hills Winery, το Lewis & Clark ή το Trailhead Brewing Company όταν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να βγείτε από τη φωτιά.

Μουσική & Ψυχαγωγία

Θα ακούσετε πολλά διαφορετικά είδη μουσικής καθώς περπατάτε μέσα από τα γήπεδα του φεστιβάλ, τα πάντα από τα Native American flates μέχρι τα φορητά όργανα. Υπάρχουν επίσης μάγοι, καλλιτέχνες μπαλονιών και άλλοι καλλιτέχνες του δρόμου που δείχνουν τις δεξιότητές τους στις χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ. Και, μην ξεχνάτε τις ελεύθερες συναυλίες τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο το βράδυ. Φέρτε μια πτυσσόμενη καρέκλα ή κουβέρτα και τραβήξτε ένα σημείο γύρω από την Κύρια Σκηνή στο Frontier Park.

Μόνο για τα παιδιά

Οι διοργανωτές δεν έχουν ξεχάσει όλα τα παιδιά που επισημαίνουν στο φεστιβάλ. Υπάρχει μια ειδική "Kids Corner" για εκείνους τους 12 και νεότερους. Τα παιδιά μπορούν να εργαστούν σε τέχνες και βιοτεχνίες, να απολαύσουν δωρεάν σόδα ή να κρυώσουν κάτω από ένα γιγαντιαίο σωλήνα νερού. Κλόουν, μάγοι και αφηγηματίες βοηθούν επίσης να διασκεδάσουν τους νεότερους επισκέπτες. Η Παιδική Γωνιά βρίσκεται στο Frontier Park κοντά στην Πύλη 4 και στην Κύρια Σκηνή.

Πού να πάρκο

Υπάρχουν δημόσιοι χώροι στάθμευσης καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδρομής Riverside Drive ακριβώς απέναντι από το Frontier Park, αλλά έχετε κατά νου ότι ανταγωνίζεστε χιλιάδες άλλους ανθρώπους για να πάρετε αυτά τα σημεία.

Εάν η τύχη σας είναι στο πλευρό σας, ίσως βρείτε ένα μέρος για να παρκάρετε, αλλά μια καλύτερη επιλογή είναι να επωφεληθείτε από την δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς. Τα λεωφορεία αρχίζουν να τρέχουν όταν το φεστιβάλ ανοίγει κάθε μέρα και συνήθως σταματούν μία ώρα μετά το κλείσιμο του φεστιβάλ. Υπάρχουν θέσεις μεταφοράς με λεωφορείο στο Γυμνάσιο Duchesne και στο West Charles High School. Δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης στο Family Arena φέτος. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο πρόγραμμα μεταφοράς. Υπάρχει ένα νέο διάταγμα στάθμευσης , οπότε φροντίστε να το ελέγξετε έξω.