Το μνημείο: κορυφαίες συμβουλές και πληροφορίες επισκεπτών

Εξερευνήστε την ψηλότερη απομονωμένη στήλη στον κόσμο

Το μνημείο στην πόλη του Λονδίνου χτίστηκε από τον Sir Christopher Wren το 1667 μετά τη Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου για να στείλει το μήνυμα ότι «η πόλη θα ανέβαινε σύντομα». Μπορείτε να ανεβείτε 311 βήματα στην κορυφή του Μνημείου για εκπληκτική πανοραμική θέα 360 μοιρών στο Λονδίνο.

Ο μόνος τρόπος επάνω είναι να ανεβείτε

Ναι, σωστά, δεν υπάρχει ανελκυστήρας / ανελκυστήρας. Ο μόνος τρόπος να βρεθείτε στην κορυφή του Μνημείου είναι να ανεβείτε στα 311 σπειροειδή σκαλοπάτια.

Είναι μια στενή σκάλα και δεν υπάρχει τίποτα να σταματήσει και να ξεκουραστεί. Επιπλέον, κατεβαίνετε με τον ίδιο τρόπο, ώστε να είστε έτοιμοι να περάσετε άλλους επισκέπτες που πηγαίνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Σημειώστε ότι δεν ανεβαίνετε στην κορυφή καθώς υπάρχει μια χρυσή σφαίρα στο πάνω μέρος. Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν σε ύψος 160 ποδιών κατά την προβολή "κλουβί" και τα πολύ ψηλά μέτρα 202 πόδια.

Κορυφαίες συμβουλές κατά την επίσκεψη στο μνημείο

Γιατί το μνημείο χτίστηκε εδώ;

Το μαρμάρινο μνημείο της Μεγάλης Φωτιάς του 1666, του Sir Christopher Wren, είναι η ψηλότερη απομονωμένη πέτρινη στήλη στον κόσμο. Ολοκληρώθηκε το 1677, το μνημείο βρίσκεται σε ύψος 202 πόδια (61 μέτρα) και τοποθετείται 61 μέτρα από το σημείο στο Pudding Lane όπου πιστεύεται ότι έχει ξεκινήσει η Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου.

Η ανασκόπηση του μνημείου

Το Μνημείο άνοιξε ξανά τον Φεβρουάριο του 2009 μετά από μια εκτεταμένη αποκατάσταση. Υπάρχει τώρα ένα περίπτερο με δημόσιες τουαλέτες και εγκαταστάσεις για προσωπικό στο επίπεδο του εδάφους.

Μπορεί να γεμίσει στην κορυφή, οπότε μην προσπαθήσετε να παραμείνετε για πολύ καιρό, αλλά έχετε μια ματιά έξω από όλες τις πλευρές. Όπως θα περίμενε κανείς, δεν υπάρχει πολύς χώρος στην κορυφή, αλλά μπορείτε να περάσετε ο ένας τον άλλον εάν όλοι αναπνέουν. Δεν υπάρχουν πολλές εικονικές απόψεις αλλά μπορείτε να δείτε Tower Bridge .

Το πιστοποιητικό επιτυχίας μου έχει τώρα υπερηφάνεια στο γραφείο μου.

Εάν απολαμβάνετε αυτές τις απόψεις, μπορείτε επίσης να εξετάσετε το Up στο The O2 , το The London Eye και το Galleries του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου .

Οι Πληροφορίες Επισκεπτών Μνημείου

Το Μνημείο βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Γέφυρας του Λονδίνου στη συμβολή της οδού Monument Street και του Fish Street Hill, 61 μέτρα από όπου ξεκίνησε η Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου το 1666.

Διεύθυνση: Μνημείο, Μνημείο Street, Λονδίνο EC3R 8AH

Πλησιέστεροι Σταθμοί Μετρητών: Μνημείο (Περιοχικές και Κυκλικές Γραμμές) και Γέφυρα του Λονδίνου (Βόρειες και Ιωβηλαϊκές γραμμές)

Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε μια δημοφιλή περιοχή ταινιών Harry Potter στο Λονδίνο .

Τηλέφωνο: 020 7626 2717

Εισιτήρια: £ 4.50 ανά ενήλικα. £ 2,30 ανά παιδί ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Υπάρχουν διαθέσιμα συνδυαστικά εισιτήρια για το Μνημείο και την έκθεση Tower Bridge. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές στην επίσημη ιστοσελίδα.

Ώρες λειτουργίας: Ανοικτό καθημερινά από τις 09.30 έως τις 17.30 (τελευταία είσοδος 17.00)

Διάρκεια επίσκεψης: 1 ώρα.

Πρόσβαση:
Το Μνημείο δεν είναι προσβάσιμο από άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια. Ο μόνος τρόπος προς τα πάνω είναι να ανεβείτε σε 311 βήματα, οπότε μην επιχειρήσετε να ανεβείτε αν έχετε ανησυχίες για την υγεία.

Μάθετε περισσότερα για τα πιο ψηλά αξιοθέατα στο Λονδίνο .