Εξερευνήστε το μουσείο Only Rock 'n' Roll του Λονδίνου

Δείτε το Incredible Rock Memorabilia στο υπόγειο του Hard Rock Cafe του Λονδίνου

Στην οδό Old Park Lane στο Mayfair, το Hard Rock Cafe του Λονδίνου είναι το μέρος για να κατευθυνθείτε για μπύρες, μπιφτέκια, πατάτες και μια σειρά από αναμνηστικά ροκ.

Αλλά δεν χρειάζεται καν να κλείσετε ένα τραπέζι για να πάρετε μια γεύση της ιστορίας rock and roll. Κάτω από το υπόγειο, το Vault είναι προσβάσιμο μέσω του καταστήματος του καφέ και φιλοξενεί μερικά απίστευτα ροκ αναμνηστικά. Και το καλύτερο κομμάτι είναι ότι είναι ελεύθερο να επισκεφτεί κανείς .

Τι να περιμένεις

Πηγαίνετε στο πολυάσχολο Hard Rock Cafe shop και αναζητήστε τις σκάλες μέχρι το Vault.

Δωρεάν ξεναγήσεις διαρκούν κάθε 20 λεπτά, ώστε να χρειαστεί να περιμένετε, αλλά θα σας συμβουλεύσει ένα μέλος του προσωπικού.

Το κτίριο αποτελούσε μια τράπεζα Coutts & Co, οπότε το θησαυροφυλάκιο χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν ως τράπεζα. Είναι ένα μικρό δωμάτιο και μπορείτε να πάτε μόνο με ένα μέλος του προσωπικού.

Ο ξεναγός σας θα επισημάνει όλα τα αναμνηστικά κλειδιά στο δωμάτιο και στη συνέχεια μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες. Ναι, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες!

Για μια μικρή χρέωση, μπορείτε να θέσετε για μια σουβενίρ φωτογραφία που κρατάει μία από τις σπάνιες κιθάρες (το προσωπικό μπορεί να συμβουλεύει ποιες είναι διαθέσιμες για να αγγίξουν).

Τι θα δείτε

Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να θυμηθώ από το μικρό μου χρονικό διάστημα εκεί - είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν περισσότερα!

Σχετικά με το Hard Rock Cafe του Λονδίνου

Ιδρύθηκε από τον Issac Tigrett και τον Peter Morton, δύο Αμερικανούς που ήθελαν ένα αξιοπρεπές burger ενώ ζούσαν στο Λονδίνο, το Hard Rock Cafe άνοιξε το 1971.

Ο βρετανικός ροκ θρύλος Eric Clapton ζήτησε από τους ιδιοκτήτες να κρεμάσουν την κιθάρα του πάνω από το αγαπημένο του σκαμνί για να σηματοδοτήσει το σημείο του. Μια εβδομάδα αργότερα, ο Who's Pete Townshend ζήτησε να προβληθεί κιθάρα του και ξεκίνησε η συλλογή αναμνηστικών rock. Υπάρχουν τώρα περίπου 200 καφέ, ξενοδοχεία και καζίνο σε σκληρό βράχο σε όλο τον κόσμο και η εταιρεία ανήκει στην φυλή Seminole της Φλώριδας.

Διεύθυνση: 150 Old Park Lane, (Corner of Lane Park), Λονδίνο W1K 1QZ

Πλησιέστεροι Σταθμοί Μετρητών: Green Park ή Hyde Park Corner

Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας μέσω των δημόσιων συγκοινωνιών.

Ώρες λειτουργίας: 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ

Χρέωση εισόδου: Δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης περιήγησης από μέλος του προσωπικού.

Bonus Fact: Προφανώς, όταν αυτή ήταν μια τράπεζα, το θησαυρό ανήκε στη βασίλισσα και πολλοί λένε ότι αυτό είναι όπου η πριγκίπισσα Diana προσπάθησε στο νυφικό της!