Ένας οδηγός για τον καιρό του Λονδίνου

Ένας Οδηγός Μήνας προς Μήνα για τον Καιρό στο Λονδίνο

Ο καιρός του Λονδίνου είναι γνωστός ότι είναι αρκετά απρόβλεπτος. Στην πραγματικότητα, οι Λονδρέζοι φέρνουν τακτικά τόσο γυαλιά ηλίου όσο και ομπρέλα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Αλλά ο καιρός του Λονδίνου δεν είναι ποτέ τόσο ακραίες ώστε να αμβλύνει όλα τα σπουδαία πράγματα που πρέπει να κάνει στην πόλη.

Ο θερμότερος μήνας του έτους είναι κανονικά τον Αύγουστο, όταν η μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να είναι 30 ° C (90 ° F), αλλά η μέση θερμοκρασία τον Αύγουστο είναι περίπου 22 ° C (70 ° F). Ο πιο κρύος μήνας είναι συνήθως ο Ιανουάριος όταν οι θερμοκρασίες μπορούν να βυθιστούν στους 1 ° C (33 ° F).

Το χιόνι είναι πολύ σπάνιο στο Λονδίνο, αλλά αν πέσει είναι συνήθως τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Ορισμένες σιδηροδρομικές υπηρεσίες μπορούν να επηρεαστούν από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε τον παροχέα μεταφορών πριν ταξιδέψετε αν προβλέπεται πρόβλεψη χιονιού.

Το Λονδίνο είναι ένας προορισμός όλο το χρόνο, έτσι τα σημαντικά αξιοθέατα δεν επηρεάζονται από την εποχικότητα. Υπάρχει συνήθως αύξηση των επισκεπτών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οπότε είναι καλύτερο να σχεδιάσετε ένα ταξίδι σε διαφορετική χρονική περίοδο του έτους για να αποφύγετε την υπερπλήρωση.

Γενικά, ο καιρός του Λονδίνου είναι ήπιος όλο το χρόνο, αλλά απλά θυμηθείτε να συσκευάσετε ένα ελαφρύ αδιάβροχο για να κρατήσετε την ημέρα σας. Οι εποχές αλλάζουν σταδιακά και ο χειμώνας μπορεί να φαίνεται ότι εξακολουθεί να κρέμεται όταν θα πρέπει να είναι άνοιξη, αλλά ο καιρός δεν είναι τόσο κακός για να σας εμποδίσει να προγραμματίσετε να βγείτε έξω. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνετε στο Λονδίνο , τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο, που δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τον καιρό που χαλάει τα σχέδιά σας.

Θα βρείτε πάντα κάτι που συμβαίνει σε αυτή τη ζωντανή πόλη!

Λονδίνο Καιρός, Μήνας με Μήνα

Ελέγξτε την ακόλουθη μηνιαία ανάλυση για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε από την πρόγνωση του καιρού καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ιανουάριος Καιρός

Φεβρουάριος Καιρός

Μάρτιος Καιρός

Απρίλιος καιρός

May Weather

Ιούνιος Καιρός

Ιούλιος Καιρός

Αύγουστος Καιρός

Σεπτέμβριος καιρός

Οκτώβριος καιρός

Νοέμβριος καιρός

Δεκέμβριος καιρός