Νοέμβριος στην Ευρώπη: Συμβουλές εκτός εποχής

Ο Καιρός είναι Dicey, αλλά Φτηνές Πτήσεις, Ξενοδοχεία, μπορεί να το κάνει αξίζει τον κόπο

Εάν σκέφτεστε για ένα ταξίδι στην Ευρώπη το Νοέμβριο, αναμφισβήτητα ζυγίζετε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα: Τα πάντα είναι φθηνότερα, από πτήσεις προς δωμάτια ξενοδοχείων και ενδεχομένως εισιτήρια τρένων. Σημαντική ανησυχία: ο καιρός. Η Ευρώπη είναι γενικά ψυχρότερη νωρίτερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Νοέμβριος μπορεί να είναι ψυχρός και υγρός τις περισσότερες φορές σε ορισμένες τοποθεσίες. Η πτώση φέρνει την αρχή των καλλιτεχνικών εποχών σε ολόκληρη την Ευρώπη, και αν αυτό είναι ένα από τα πρωταρχικά σας συμφέροντα, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα.

Τα πλήθη έπεσαν όλα εκτός από ένα άλλο συν. Το εάν ο Νοέμβριος στην Ευρώπη είναι μια καλή επιλογή για εσάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους λόγους για τους οποίους πηγαίνετε και πόσο σας απασχολεί λιγότερο από τον ήπιο καιρό.

Τι συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη το Νοέμβριο

Πώς να δείτε τα βόρεια φώτα

Τα βόρεια φώτα , πιο τυπικά γνωστά ως aurora borealis, είναι ένα φαινόμενο φυσικού φωτός που προκαλείται από την επίδραση της μαγνητικής δραστηριότητας του ήλιου σε σωματίδια ηλεκτρονίων. Είναι ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα στον πλανήτη και μόνο πιθανό κοντά ή στον Αρκτικό Κύκλο τους χειμερινούς μήνες. Η καλύτερη προβολή των βόρειων φώτων είναι στην Ισλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία, τη Δανία και τη Σκωτία.

Ο μεγάλος εχθρός που βλέπει τα βόρεια φώτα είναι η κάλυψη σύννεφων, οπότε ελέγξτε ότι ο ξεναγός σας θα σας επιτρέψει να επαναλάβετε το ταξίδι σας δωρεάν την επόμενη μέρα αν η κάλυψη σύννεφων ανατρέπει τις πιθανότητες να τις δείτε (οι περισσότερες εκδρομές θα το κάνουν).

Ημέρα όλων των Αγίων στην Ευρώπη

Η Ημέρα όλων των Αγίων εορτάζεται την 1η Νοεμβρίου και ίσως θελήσετε να δείτε μια παράσταση του «Don Juan Tenorio» για την Ημέρα των Αγίων όλων των Αγίων στην Ισπανία . Στη Γερμανία είναι λίγο διαφορετικό. οι πρώτες δύο ημέρες του Νοεμβρίου είναι Allerheiligen (1 Νοεμβρίου) και Allerseelen (2 Νοεμβρίου). Σχετικά με το Απόκριες, αυτές οι δύο ιερές μέρες είναι αφιερωμένες σε όλους τους αγίους (γνωστούς και άγνωστους) και σε όλους τους "πιστούς που αναχώρησαν", αντίστοιχα.

Το Νοέμβριο είναι επίσης η αρχή της εποχής "καβουρντισμένα κάστανα σε ανοικτή φωτιά".

Στη Σκανδιναβία μπορείτε να γιορτάσετε τη νύχτα πριν από την Ημέρα του Αγίου Μαρτίνου. Τα οπωροκηπευτικά, τα καραμέλα και τα καρύδια είναι τυπικά τα οφέλη της Sint-Maarten στις Κάτω Χώρες.

Χειμερινοί προορισμοί Κυρ στην Ευρώπη

Εάν ο ψυχρός Νοέμβριος είναι αρνητικός για εσάς, αλλά περιορίζεστε μόνο στο ταξίδι στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, σκεφτείτε ένα ταξίδι στη Νότια Ευρώπη, όπου εξακολουθεί να είναι σχετικά ήπιο. Το ελληνικό νησί της Κρήτης , για παράδειγμα, έχει ημερήσια υψηλά επίπεδα κατά μέσο όρο 68 βαθμούς Φαρενάιτ και χαμηλά επίπεδα 56 το Νοέμβριο. Η Νότια Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Ελλάδα μπορούν όλα να είναι εντάξει τον Νοέμβριο. Ελέγξτε τους μέσους όρους για τον καιρό στην Ευρώπη τον Νοέμβριο ως μέρος του προγραμματισμού σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ενός ευρωπαϊκού ταξιδιού του Νοεμβρίου

Κουζίνα κατά την πτώση στην Ευρώπη

Το καλοκαιρινό φαγητό διαφέρει από το χειμερινό φαγητό Η καθυστερημένη πτώση αρχίζει να φτάνει αρκετά δροσερή για να πάρει ένα μάγειρας να σκέφτεται να σιγοβράζει ένα στιφάδο για ώρες και ώρες πάνω από μια θερμή σόμπα. Έτσι, ενώ μπορείτε να απολαύσετε απλά σχάρα κρέατα και ωμά λαχανικά στον κήπο στη βεράντα το καλοκαίρι, μαγειρεμένα stews και ρίζα λαχανικά είναι αυτό που οι άνθρωποι τρώνε από το τρεμάμενο τζάκι ως αργαλειούς χειμώνα. Εάν αφήσετε τον εαυτό σας να πάει με τη ροή, δεν θα έχετε προβλήματα με τα μενού πτώσης και χειμώνα. Και αν σας αρέσουν οι τρούφες, η χειμερινή λευκή τρούφα είναι καλύτερη και αρχίζουν να εμφανίζονται τον Νοέμβριο. Οι περισσότερες εκθέσεις και φεστιβάλ τρούφας πραγματοποιούνται στη συνέχεια, και αυτός είναι ένας καλός λόγος για τις διακοπές του Νοεμβρίου από μόνο του.

Συμβουλές και πόροι για το χειμώνα

Η Ύστερη πτώση και ο χειμώνας είναι η ώρα να επισκεφτείτε μεγάλες πόλεις. Οι ευρωπαϊκές πόλεις είναι γεμάτες με αξιοθέατα και διαθέτουν επαρκή μέσα μαζικής μεταφοράς σε περίπτωση που ο καιρός κάνει τα πόδια πενιχρά. Οι καμπίνες και το μετρό μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη πόλη. Η ενοικίαση ενός διαμερίσματος με δικό του έλεγχο της θερμοκρασίας μπορεί να σας κρατήσει ζεστή και να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε μέρος των πραγμάτων. Τα τρένα μπορούν να σας απαλλάξουν από τα επικίνδυνα κομμάτια της κακοκαιρίας. Μην σκεφτείτε μόνο τα τρένα ως έναν τρόπο να μετακομίσετε από πόλη σε πόλη με τις αποσκευές σας. Μπορούν επίσης να σας μεταφέρουν σε διαφορετικά μέρη για ένα ημερήσιο ταξίδι.