Γιατί πρέπει να πάρετε Pokemon GO στις οικογενειακές διακοπές σας

Μια νέα τρέλα σαρώνει τη χώρα και μπορεί να προσθέσει μια πραγματικά διασκεδαστική διάσταση στις επόμενες οικογενειακές σας διακοπές. Η εφαρμογή Pokémon GO κατελήφθη πάνω από 30 εκατομμύρια φορές τις πρώτες εβδομάδες της, αποδεικνύοντας ότι η νοσταλγία σε συνδυασμό με νέες νέες εφαρμογές στις εφαρμογές smartphone μπορεί πραγματικά να συλλάβει τη φαντασία του κοινού.

Τι είναι το Pokémon GO;

Το Pokémon GO είναι μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά που βασίζεται στη δημοφιλή σειρά anime Pokémon, το παιχνίδι εμπορικών καρτών, τα βιντεοπαιχνίδια και τα παιχνίδια που δημιούργησε η Nintendo στη δεκαετία του 1990.

Η εφαρμογή ακολουθεί το βασικό σκεπτικό Pokémon, όπου "εκπαιδευτές" καταγράφουν τα Pokémon, τα οποία είναι κινούμενα τέρατα βασισμένα σε ζώα, όπως χελώνες και αρουραίοι, ή πλάσματα φαντασίας, όπως δράκους. Όταν παίζετε το Pokémon GO, είστε ο εκπαιδευτής και ο στόχος σας είναι να πιάσετε όσα Pokémon μπορείτε όσο μπορείτε.

Ενώ τα παιχνίδια βίντεο Pokémon παίζονται σε φορητές συσκευές Nintendo, το Pokémon GO μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Apple ή Android. Το παιχνίδι κυνήγι μερών, το τμήμα της επαυξημένης πραγματικότητας, το Pokémon GO λειτουργεί με το GPS και την κάμερα του τηλεφώνου σας. Αφού δημιουργήσετε το avatar σας, θα δείτε μια έκδοση των Χαρτών Google που μοιάζει με κινούμενα σχέδια και θα αντικατασταθούν από κτίρια σε στιλ Pokémon και πλάσματα Pokémon που εμφανίζονται στην οθόνη σας. Ο τύπος Pokémon εξαρτάται από την τοποθεσία σας. Εάν βρίσκεστε στο δάσος, για παράδειγμα, μπορείτε να κατασκοπεύσετε το Pokémon όπως το bug, ενώ ένα ταξίδι στην παραλία μπορεί να φέρει ψάρια όπως το Pokémon. Ο στόχος είναι να πιάσετε και να συλλέξετε όλα τα Pokémon που βρίσκετε.

Υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας απόκτησης χρήσιμων στοιχείων στα PokéStops, τα οποία είναι οργανωμένα συναντήσεις μεταξύ των παικτών. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε θυμίαμα για να δελεάσετε το Pokémon σε σας, ή Pokéballs, τα οποία χρησιμοποιούνται για να πιάσουν το άγριο Pokémon, ή τα φίλτρα που βοηθούν το Pokémon σας να πολεμήσει στο PokéGyms.

Πώς να παίξετε στις διακοπές

Είτε είστε νοσταλγικοί για τα Pokémon που παίξατε στη δεκαετία του 1990, είτε τα παιδιά σας ανακάλυψαν τα Pokémon τώρα, το Pokémon GO είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για να προσθέσετε στις οικογενειακές σας διακοπές και δεν θα κοστίσει ούτε ένα λεπτό. Η ουσία του παιχνιδιού είναι εύκολο να πάρει, και η οικογένειά σας μπορεί να διασκεδάσει συλλέγοντας διαφορετικά Pokémon στις πόλεις και τις πόλεις που επισκέπτεστε.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακινήσετε τους εξελιγμένους και ενθουσιώδεις φίλους και τους έφηβους να εξερευνήσουν. Το Pokémon GO δεν είναι καθιστική δραστηριότητα. Απαιτεί το περπάτημα για να βρείτε και να πιάσει το Pokémon και είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να φτάσετε στα βήματά σας για την ημέρα. Στην πραγματικότητα, έχει αναφερθεί ότι το Pokemon GO έχει οδηγήσει σε αύξηση του επιπέδου "δημογραφικού επιπέδου" στις προσωπικές μετρήσεις του βηματοδότη.

Τα μουσεία και οι βιβλιοθήκες ενθαρρύνουν τους επισκέπτες από τις πόρτες τους, υποσχόμενοι την ευκαιρία να πιάσουν σπάνιο Pokémon. Πολλά αξιοθέατα, μνημεία και δημόσια έργα τέχνης είναι τα PokéStops και PokéGyms, τα οποία κάνουν το παιχνίδι έναν εξαιρετικό τρόπο να βγούμε έξω και να εξερευνήσουμε ένα νέο μέρος.

Τουριστικές οργανώσεις των μεγάλων προορισμών παίρνουν στο σκάφος και βοηθώντας τους επισκέπτες να βρουν Pokémon. Για παράδειγμα, επισκεφθείτε τη Φλώριδα σημεία επισκεπτών στα καυτά σημεία του Pokemon.

Εκπτώσεις και Προσφορές

Αλλά περιμένετε - υπάρχουν περισσότερα. Υπάρχει ένα πρόσθετο κίνητρο για να παίξετε, καθώς τα αξιοθέατα, τα εστιατόρια, τα καταστήματα λιανικής πώλησης και οι επιχειρήσεις κάθε είδους - από τη Φλώριδα μέχρι την Καλιφόρνια - προσφέρουν προσφορές, προωθήσεις και ειδικές εκδηλώσεις.

Καθώς εξερευνάτε μια πόλη ή μια πόλη, η εφαρμογή μπορεί να σας ειδοποιήσει για ευκαιρίες, όπως μια έκπτωση σε ένα στοιχείο ή την ευκαιρία να πιάσει περισσότερα Pokémon.

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα για το πώς τα αξιοθέατα προσφέρουν τα προνόμια Pokémon: