Οι 12 πιο χρήσιμες δεξιότητες Alexa για τον προγραμματισμό μιας διαμονής

Αυτό που το Siri είναι στο iPhone, η Alexa είναι στο Echo Amazon και στις αδελφές συσκευές της. Η Alexa είναι ο σούπερ έξυπνος εγχώριος βοηθός του Amazon, ο οποίος μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε μια συνεχώς αυξανόμενη δεξαμενή δυνατοτήτων γνωστή ως "δεξιότητες" με τον ήχο της φωνής σας. Όπως αποδεικνύεται, η Alexa μπορεί να κάνει πολλά, πολύ περισσότερο από το να παίζει τα αγαπημένα σας τραγούδια, να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις, να παίξει το Jeopardy !, και να σας δώσει την καθημερινή πρόγνωση του καιρού. Είναι επίσης βοηθός ταξιδιού που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις επόμενες διακοπές σας.

Ίσως θελήσετε ακόμη και να μεταφέρετε μαζί σας τη συσκευή με δυνατότητα Alexa όταν ταξιδεύετε. Ενώ το Alexa Tap έχει σχεδιαστεί ως φορητή συσκευή, μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε με το Alexa Echo ή το Echo Dot, εφόσον το ξενοδοχείο ή η ενοικίαση διακοπών σας διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα και πρόσβαση σε wi-fi δίκτυο. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, απλά συνδέστε τη συσκευή σας στο Amazon, μεταβείτε στην εγκατάσταση στην εφαρμογή Alexa και είστε καλό να πάτε.

Υπάρχουν πάντα νέες νέες δεξιότητες Alexa που ξεκινούν, συμπεριλαμβανομένων τοπικών οδηγών για προορισμούς που κυμαίνονται από τη Νέα Υόρκη στην Κουάλα Λουμπούρ. Αυτά μπορούν να προστεθούν και να αφαιρεθούν στο οπλοστάσιο δεξιοτήτων σας, όπως απαιτείται. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μερικές από τις πιο ευρέως χρήσιμες ταξιδιωτικές ικανότητες που διατίθενται στην Alexa αυτή τη στιγμή.