Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Online Tracker Τιμολόγησης της Yapta

Κάντε κράτηση για την χαμηλότερη τιμή αεροπορικού εισιτηρίου ή για το ξενοδοχείο

Το Yapta (σύντομα για το "εκπληκτικό προσωπικό σας βοηθό ταξιδιού") είναι ένας ανιχνευτής τιμών που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και φτηνές τιμές ξενοδοχείων από την άνεση του οικιακού σας υπολογιστή. Γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Έχετε επιφυλάξει μόνο μια πτήση, αλλά έχετε αυτό το αηδιαστικό συναίσθημα που πληρώσατε πάρα πολύ. Κρατήσατε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά διατηρήσατε αμφιβολίες για το αν το ποσοστό σας είναι πραγματικά το χαμηλότερο δυνατό.

Σίγουρα, δύο μέρες αργότερα, αποδεικνύεται ότι οι θέσεις στην πτήση σας ή το ποσοστό στο δωμάτιό σας διατίθενται προς πώληση.

Ξόδεψες πάρα πολύ.

Υπάρχει πολλά λάθος με αυτό το σενάριο. Πρώτον, μπορεί να μην έχετε την αίσθηση ότι πληρώσατε υπερβολικά. Δεύτερον, πρόκειται να συνεχίσετε να παρακολουθείτε ένα αεροπορικό εισιτήριο που έχετε ήδη αγοράσει; Οι περισσότεροι από μας δεν θα το κάνουν.

Οι πιθανότητες είναι ότι αν πληρώσετε υπερβολικά, ποτέ δεν θα το ξέρετε.

Κατά την εκκίνηση, η Yapta τιμολογήθηκε ως η πρώτη που παρακολούθησε αεροπορικά εισιτήρια για μια συγκεκριμένη αγορά. Αργότερα, οι τιμές ξενοδοχείων προστέθηκαν στην υπηρεσία παρακολούθησης.

Πως δουλεύει

Το Yapta δεν σας επιστρέφει αυτόματα μια επιστροφή χρημάτων για την υπερχρέωση, ούτε κάνει κράτηση πτήσεων ή δωματίων για εσάς.

Μόλις κατανοηθούν αυτά τα δύο πράγματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να παρακολουθείτε τις τιμές των ταξιδιών. Το Yapta λειτουργεί παράλληλα με 11 τοποθεσίες και τρεις μηχανές αναζήτησης: Expedia, Orbitz και Travelocity.

Αυτές οι εργασίες ολοκληρώνονται με λογισμικό που ονομάζεται "tagger" που μεταφορτώνεται στον υπολογιστή σας. Αφού εισέλθετε, μπορείτε να ψωνίσετε στις παραπάνω τοποθεσίες Web και να "επισημάνετε" ένα προϊόν που αγοράσατε ή θέλετε να αγοράσετε κάνοντας κλικ στην επιλογή "Ετικέτα με Yapta".

Αυτό είναι. Στη συνέχεια, ο Yapta παρακολουθεί τις τιμές (ο ιστότοπος λέει ότι αυτό γίνεται πολλές φορές την ημέρα) και αποστέλλει ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τυχόν αυξήσεις ή μειώσεις του ναύλου.

Μπορείτε να ορίσετε ένα σημείο τιμής και να λάβετε μια ειδοποίηση εάν επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Οι ειδοποιήσεις έρχονται με αυτόματο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το Yapta ξεκινά επίσης ειδοποιήσεις αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του Twitter.

Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθείτε πριν από την αγορά ή ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Το Yapta σας ειδοποιεί αυτόματα όταν μειώνονται οι τιμές.

Αυτό που κάνει αυτό το ενδιαφέρον για τον ταξιδιώτη του προϋπολογισμού είναι η δυνατότητα να στοχεύσετε σε μια συγκεκριμένη αγορά της επιλογής σας και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε όπως θα κάνατε και η τιμή του εταιρικού αποθέματος.

Παρακολουθούν αεροπορικά εισιτήρια και συχνές πτήσεις μετρητών

Εάν οι τιμές μειώνονται πριν από την αγορά, εξοικονομείτε χρήματα. Αν πέσουν μετά την αγορά, ίσως μπορέσετε να ζητήσετε από την αεροπορική εταιρεία "ανατροπή", η οποία είναι η διαφορά στο κόστος που επιστρέφεται σε μετρητά ή ένα κουπόνι για μελλοντικά ταξίδια. Να γνωρίζετε ότι σε μη επιστρεπτέα εισιτήρια, ισχύει συχνά κάποιο τέλος αλλαγής , το οποίο μπορεί να μειώσει τις αποταμιεύσεις σας, αν δεν το σβήσετε.

"Οι άνθρωποι εκτιμούν την ειδοποίησή τους για τις πτώσεις τιμών και το κατά πόσον μπορούν να λάβουν ταξιδιωτικό κουπόνι ή έκπτωση από την αντίστοιχη αεροπορική εταιρεία τους", λέει ο Jeff Pecor, διευθυντής επικοινωνιών της Yapta. "Ο απασχολημένος ταξιδιώτης που δεν μπορεί να φιλοξενήσει μια πτήση σύνδεσης στο πρόγραμμά του, ή εκείνους που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά, συνήθως εκτιμούν την επισήμανση των μη σταματών πτήσεων και την παρακολούθηση των τιμών".

Πολλοί ταξιδιώτες δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες αυτές και οι αεροπορικές εταιρείες δεν τους δημοσιοποιούν.

Το Yapta παρακολουθεί επίσης τη διαθεσιμότητα των ελάχιστων συχνών εξαγορών μιλίων αεροπλάνων.

Πολλές αεροπορικές εταιρείες κάνουν τώρα πολύ δύσκολο να εξαργυρώνουν μίλια στα ελάχιστα επίπεδα και απαιτούν διπλά μίλια για να κάνουν κράτηση για τα ίδια ταξίδια.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να πάτε στην Ευρώπη και έχετε 50.000 μίλια (το ελάχιστο επίπεδο που απαιτείται για ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής). Πολλές αεροπορικές εταιρείες κάνουν τώρα αυτή τη συναλλαγή πολύ περιορισμένη και δύσκολη, αλλά προσφέρουν πολλές επιλογές αν περάσετε 100.000 μίλια για το ίδιο ταξίδι.

Παρακολουθώντας Τιμές Ξενοδοχείου

Η ιδέα με ξενοδοχεία λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με τον εντοπισμό αεροπορικών εισιτηρίων. Χιλιάδες ξενοδοχεία βρίσκονται στη βάση δεδομένων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καθημερινές τιμές για ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο ή να δημιουργήσετε μια σύγκριση που παρακολουθεί ταυτόχρονα πολλά ξενοδοχεία. Εάν ξεκινήσετε αρκετά νωρίς, αυτό θα μπορούσε να σας δώσει μια εικόνα για το τι είναι πραγματικά ένα "καλό ποσοστό" για μια συγκεκριμένη ιδιοκτησία, την τιμή και τον προορισμό.

Όπως και με τα αεροπορικά εισιτήρια, οι ειδοποιήσεις για τα ποσοστά του ξενοδοχείου μπορούν να προσαρμοστούν έτσι ώστε να μην λαμβάνετε μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που αλλάζει η τιμή.

Θέλετε πραγματικά να ξέρετε ότι ένα δωμάτιο είναι $ 4 φθηνότερο από χθες; Το κατώτατο όριο σάς επιτρέπει να ορίσετε την τιμή ίσου με $ 15, η οποία σε αρκετές ημέρες θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει σημαντική εξοικονόμηση.

Τα φίλτρα εντός του Yapta σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε ανάλογα με την τιμή, την αστέρια, τις ανέσεις και την μάρκα του ξενοδοχείου. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα βολικό για επαγγελματίες ταξιδιώτες που πρέπει να βρουν ακίνητο με συνεδριακές εγκαταστάσεις ή εντός συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής.

Λίγες προειδοποιήσεις είναι εντάξει

Αυτό το χαρακτηριστικό της Yapta θα μπορούσε, θεωρητικά, να διευκολύνει την εύρεση των λίγων ελάχιστων ευκαιριών εξαργύρωσης στη διαδρομή που θέλετε να κάνετε.

Το λογισμικό Yapta εκκινείται στον υπολογιστή σας κάθε φορά που κάνετε μια αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων στους παραπάνω ιστότοπους. Εάν διαπιστώσετε ότι είναι ενοχλητικό, πιθανότατα δεν θα σας αρέσει το Yapta. Ο ιστότοπος λέει ότι το tagger Yapta δεν είναι λογισμικό υποκλοπής spyware και τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα παραβιαστούν.

Αρχικά, είναι συμβατό μόνο με τον Internet Explorer, αλλά ο ιστότοπος λέει ότι υπάρχουν σχέδια για μια έκδοση του Firefox "σύντομα". Όπως βλέπετε, υπάρχουν ακόμα σφάλματα που πρέπει να επεξεργαστούν. Η τοποθεσία Web προειδοποιεί ότι η πρώτη έκδοση εξακολουθεί να είναι έκδοση beta (test) και υπάρχει "άφθονο περιθώριο βελτίωσης".

Η επόμενη προειδοποίηση αφορά επιστροφές ή δελτία. Όχι όλες οι αεροπορικές εταιρείες θα σας παραχωρήσουν συνήθως μια ανατροπή, η οποία είναι η διαφορά ανάμεσα σε όσα πληρώσατε και σε μεταγενέστερο ναύλο πώλησης ή σε δελτίο μη επιστρεπτέων ναύλων.

Αυτό μας φέρνει στην τελευταία προειδοποίηση.

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αποφύγετε αυτό που κάνετε και να καλέσετε αμέσως την αεροπορική εταιρεία. Μερικές φορές, οι πωλήσεις αέρα ισχύουν μόνο λίγα λεπτά πριν αρχίσει να ξαναρχίζει η αρχική τιμή (ή ακόμα υψηλότερη). Πρέπει να υποβάλλετε το αίτημά σας ενώ ο χαμηλότερος ναύλος είναι σε ισχύ.