Εκδηλώσεις και Καιρός για τη Σκανδιναβία τον Αύγουστο

Η Σκανδιναβία έχει πολλά να προσφέρει τον Αύγουστο. Ο Αύγουστος έχει ήπιο καιρό για ταξίδια, εκδρομές και Σκανδιναβικά αξιοθέατα και προσφέρει μεγάλες και ζεστές μέρες με αμέτρητες υπαίθριες εκδηλώσεις. Ενώ η καλοκαιρινή περίοδος είναι θαυμάσια για τους ταξιδιώτες, σημαίνει επίσης ότι οι πτήσεις και τα ξενοδοχεία είναι λίγο πιο ακριβά - τα οποία μπορείτε εύκολα να αποφύγετε με συμβουλές ταξιδιού για τη Σκανδιναβία .

Ο καιρός τον Αύγουστο στη Σκανδιναβία

Τον Αύγουστο, η Σκανδιναβία έχει ζεστό, ευχάριστο καιρό.

Οι μέσες ημερήσιες θερμοκρασίες αυτού του μήνα φθάνουν εύκολα σε 70 - 74 βαθμούς Fahrenheit στη Δανία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία. Εν τω μεταξύ, η Ισλανδία είναι κατά μέσο όρο κοντά στους 60 βαθμούς. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον καιρό του προορισμού σας και τις μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες στις μεγάλες πόλεις της Σκανδιναβίας, επισκεφθείτε τη λίστα με τις καιρικές συνθήκες στη Σκανδιναβία !

Στην Ισλανδία, καθώς και στη Νορβηγία Spitzbergen August είναι η καλύτερη στιγμή για τους ταξιδιώτες να βιώσουν ένα από τα φυσικά φαινόμενα της Σκανδιναβίας : το Midnight Sun. Αυτό είναι ένα όμορφο φαινόμενο καιρού που κρατά τον ήλιο στον ουρανό το βράδυ.

Δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Αυγ

Αργίες

Οι αργίες ( εθνικές / επίσημες αργίες ) μπορούν να επηρεάσουν το ταξίδι σας μέσω κλεισίματος επιχειρήσεων, περισσότερων πλήθους κλπ. Οι μόνες Σκανδιναβικές διακοπές τον Αύγουστο είναι η Ημέρα Εμπορίου (Ημέρα Εμπορίου) στην Ισλανδία, η οποία πέφτει την πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου.

Συμβουλές συσκευασίας για ταξίδια

Τα κοντομάνικα μανίκια είναι τέλεια για ταξίδια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στη Σκανδιναβία . Σε περίπτωση που οι ταξιδιώτες χτυπήσουν άσχημο καιρό, θα πρέπει πάντα να φέρουν ένα άνετο πουλόβερ ή ένα ζακέτα / ελαφρύ μπουφάν, όμως. Αυτά τα στρώματα ταιριάζουν εύκολα και είναι άνετα. Οι ταξιδιώτες με προορισμό στην Ισλανδία θα πρέπει να φέρουν πιο ζεστά ρούχα. Επιπλέον, αδιάβροχα αδιάβροχα και ανεμοφράκτες, ανεξάρτητα από την εποχή, είναι πάντα μια καλή ιδέα για τους ταξιδιώτες της Σκανδιναβίας να φέρουν μαζί τους. Τα σκληρά και άνετα παπούτσια είναι επίσης απαραίτητα για τις διακοπές σας, αν απολαμβάνετε υπαίθριες δραστηριότητες. Διαφορετικά, τα πάνινα παπούτσια θα είναι ωραία για ταξίδια στην πόλη.